Koji kuler za
- AMD x2 6000 uz minimalni oc (3.3 GHz),
- tih
- ne prevelik
- jednostavan za ugradnju,
<=20e
Samo ovo "minimalni oc (3.3 GHz)" ce verovatno da bude i max clock.![]()
OK, TX2 je kupljen i montiran. Za sada pozitivno iskustvo, hvala na predlogu još jednom, samo nekako mi deluje da nije baš onako čvrsto priljubljen uz procesor kao što je bio box cooler, mogu relativno lako da zarotiram hladnjak par milimetara levo-desno pa me to malo brine. Nisam stavljao pastu nego sam ostavio onu default žvaku. Pod max opterećenjem ne prelazi 40 stepeni pa to ne deluje loše, ali možda bi trebalo da bude još hladniji pošto je u sobi nekih 18 stepeni i trenutno nije overklokovan?
Prevazidjeni u danasnje vreme. Ima boljih za te pare.
Da te ne lazem, slab sam ja sa tom cenovnom kategorijomdobro. prihvatam da je mator itd. ali sta ima bolje za 2400din novo?
OCZ Vendetta 2 je otprilike u tom cenovno rangu a po svemu sto sam pogledao bolji je cooler od Sonic Towera
Apsolutno :type:
Mozda je sonic bolji jedino za pasivno hladjenje, cini mi se da je veci...
Kod mene u selu ga ima za 2300![]()
voda nije vazduh. ali to vodeno je po mom iskrenom mishljenju boolja za lapovan i lepo finishiran TRUE. Ako to kachish na E7300, ne razumem zashto bacash pare jer ako to ne oc-ujesh na 3.8-4ghz za svaki dan, ne vidim potrebu za ovim reshenjima. Mada TRUE je uvek reshenje :d
nuff said.
Mislim da 745 moze da prodje kao ozbiljan takmac TRUE-u. A 735 vec jeste govance.voda nije vazduh. ali to vodeno je po mom iskrenom mishljenju boolja za lapovan i lepo finishiran TRUE. Ako to kachish na E7300, ne razumem zashto bacash pare jer ako to ne oc-ujesh na 3.8-4ghz za svaki dan, ne vidim potrebu za ovim reshenjima. Mada TRUE je uvek reshenje :d
nuff said.
Nisam nesto ni ja, ali tako nekakva prica je vazila...Nisam into WC...
Ah, tako... OK, onda to stoji. Uostalom, sad procitah, i sam rece da juri tisinu, ne suve megahertzeali i sam chovek reche indirektno da ne bi terao svoj proc na 3.8 ili 4ghz tako da ne vidim bash razlog zashto bi kupovao, osim ako - zheli da ima..ali onda bi mogao da menja i proc :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari