Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X

Ima ovakav pogled iz kabine na C u Assistance On modu.

Prilozi

• HAWX 2009-03-21 20-18-25-53.JPG
    HAWX 2009-03-21 20-18-25-53.JPG
    164.7 KB · Pregleda: 141
Igra je super superrrrrrrrrr radi perfektno na 1280x1024 aa8x znaci leti grafika je super svaka cast autorima super igra:banana::banana:

takodje na masini iz potpisa radi sve u fullu!Igra je super odradjena ima smisla igrati je.Ipak dugo za PC nije bilo ovakve vrste igre.

Svidja mi se igra, kao sto mi se i demo svideo. Fino je odradjena, jedina zamerka jos uvek ostaje nemogucnost menjanja kamere u OFF modu. Avioni su odlicno modelirani, jedino sto su pomalo nesrazmerni sa zgradama (kao sto je neko rekao, jedan avion je velicine kao neka desetospratnica). Sto se tice optimizacije, igra prosto leti u 1280x1024 na svim podesvanjima na maksimumu u DX9. Ako ATI TrayTools pokazuje dobro FPS onda konstantno imam preko 100.
Jos jedna zamerka je kada u OFF modu uletite u neke oblake da vam avion prikaze kao poliedar (nisam prebrojavao koliko ima stranica pa ne mogu da tvrdim da li je tetraedar ili nije) sto deluje pomalo, pa reci cu, smesno...
U svakom slucaju, odlicna zabava i svaka preporuka za igru.

Svidja mi se igra, kao sto mi se i demo svideo. Fino je odradjena, jedina zamerka jos uvek ostaje nemogucnost menjanja kamere u OFF modu. Avioni su odlicno modelirani, jedino sto su pomalo nesrazmerni sa zgradama (kao sto je neko rekao, jedan avion je velicine kao neka desetospratnica). Sto se tice optimizacije, igra prosto leti u 1280x1024 na svim podesvanjima na maksimumu u DX9. Ako ATI TrayTools pokazuje dobro FPS onda konstantno imam preko 100.
Jos jedna zamerka je kada u OFF modu uletite u neke oblake da vam avion prikaze kao poliedar (nisam prebrojavao koliko ima stranica pa ne mogu da tvrdim da li je tetraedar ili nije) sto deluje pomalo, pa reci cu, smesno...
U svakom slucaju, odlicna zabava i svaka preporuka za igru.

Slazem se jedino sto me nervira je save igre koji je ocajan da bi se sacuvalo moras da predjes ceo nivo ako ne predjes uvek igras iz pocetka kad sledeci put udjes u igru to malo nervira:banana:

Poslednja izmena:
U prvoj poruci si stavio samo assistance modu pa sam pretpostavio da je on, ali bi svakako bilo dobro da ima i u off modu, ovako kada se radi neki manevar imate utisak kao da ste na aeromitingu.

Slazem se jedino sto me nervira je save igre koji je ocajan da bi se sacuvalo moras da predjes ceo nivo ako ne predjes uvek igras iz pocetka kad sledeci put udjes u igru to malo nervira:banana:

Pa dobro zar ti je tesko da privedes kraju jedan nivo? :)

Ovde barem postoje Checkpoit-i sto je novina npr. u odnosu na Ace Combat.

U prvoj poruci si stavio samo assistance modu pa sam pretpostavio da je on, ali bi svakako bilo dobro da ima i u off modu, ovako kada se radi neki manevar imate utisak kao da ste na aeromitingu.
yep sad sam video my mistake:smash:,upravo taj aero miting mod(kamera) mi je glup do bola,to mije jedina zamerka stose tice igre

Poslednja izmena:
Sta olaksava Assistance mod ?

I ja sam krenuo na hard da igram, kad stisnem CTRL cuje se bip = nece da se iskljuci.
Probao sam u sva tri moda kamere, ali nece.

Igrao sam prvu misiju, mislim da je previse arkadna :), onaj avion leti ko muva, kao da je tezak 100 grama :smash:.
Kamera iz kokpita je naravno najbolja., al mnogo je arkadno...

Poslednja izmena:
Sta olaksava Assistance mod ?

I ja sam krenuo na hard da igram, kad stisnem CTRL cuje se bip = nece da se iskljuci.
Probao sam u sva tri moda kamere, ali nece.

Igrao sam prvu misiju, mislim da je previse arkadna :), onaj avion leti ko muva, kao da je tezak 100 grama :smash:.
Kamera iz kokpita je naravno najbolja., al mnogo je arkadno...

Po meni assistance mod ON ti samo otezava izbegavanje raketa i lakse ciljanje neprijatelja jer ti onemogucava da radis zeznute manerve,dok olaksava to sto ti avion nikad nece uci u stall...Najbolje bi bilo kad bi u assistance mod OFF-u mogao da imas pogled iz kokpita.

A moze li mi neko reci koja je fora kod Norfolk misije ,kako da aktiviram onaj glupi tunel(ili sta li vec i u cemu je fora) da bu usao unutar zone dejstva SAMova nedetektovan???Probao sam sve i sa ass,ON i assOFF ,kako god da proletim i kojom god da proletim brzinom kroz onaj infiltration path mene detektuju SAMovi i ako odma ne pobegnem gotov sam:mad:

Poslednja izmena:
Prve misije ne omogucavaju assistance OFF mode. Tek u misiji >>Off Certification<< možeš da isključiš ass. off. tj. u njoj jedino i možeš da igraš u ass. off modu.

ERS (oni zuti tuneli) se aktviraju na ALT. Pratite malo com link , to je neka vrsta helpa. Za one bunkere tj. SAM-ove lepo kaže da treba mali ugao prilaza, kada i ne može da te detektuje SAM i sa odredjene strane da bi se pogodio SAM. Isto tako i za neke ground/navy mete mora da se odradi kako treba prilaz inače nema pogotka jer se raketa zabije u zgradu ili brdo.

Lepo zađeš među ona brda i priđeš SAM-u i rokneš ga dok npr. one tenkove u Rio-u obično rokaš pod normalnim uglom sa visina. Za SAM-ove na moru imaš one navođene(guided) projektile. Moraš da driš metu u onom krugu da bi raketa pogodila cilj.

Dobra je ta Norfolk misija, ERS te vodi veoma blizu zemlje, okolo tebe lete rakete i meci. Mada je iz ovih koje sam ja igrao josh bolja ona gde morash da letish nisko i rushish one towere - zaista vrh kada si stalno na 10-30 metara iznad zemlje u brdima.

Dobra je ta Norfolk misija, ERS te vodi veoma blizu zemlje, okolo tebe lete rakete i meci. Mada je iz ovih koje sam ja igrao josh bolja ona gde morash da letish nisko i rushish one towere - zaista vrh kada si stalno na 10-30 metara iznad zemlje u brdima.

Problem je u tome sto kako god da pridjem infiltration pointu i pritiskao alt ili ne tunel nece da mi s eaktivira:s mora da ej neki bug,mada MP otkida ,ne zna se ko pije ko placa:smash:

Ljudi stigao sam do misije Stiletto i neznam sta treba da se radi.Pise da nadjem i unistim beacons.Sta im to znaci?

Ljudi stigao sam do misije Stiletto i neznam sta treba da se radi.Pise da nadjem i unistim beacons.Sta im to znaci?

To su ti odasiljaci signala,jedan se nalazi odma ispred tebe na brdu iznad rafinerije drugi ej desno na planini a 3 levo na planini na drugom ostrvu u odnosu an pravac kretanja aviona na pocetku misije.Videces imas crvenu tacku na displeju aviona pa kad se okrenes ka odasiljacu tacka ce postati zelena sa crticama(2-3) koje se sire od tacke ka donejm delu ekrana,mislim d abi trebalo da bude i zvucnog signala ne secam se:D,e probao neki MP :D

Developed by: Ubisoft Romania

Ne mora to samo po sebi da bude loše. Videćemo.

Ne treba podcenjivati Rumune, ne da dobro rade u game industriji nego razbijaju, moj jedan prijatelj je radio dizajn igara u okviru nekih rumunskih timova i ima samo rechi hvale. Takodje im i marketing svet stoji odlichno, za razliku od Srbije...

Jel se vama desava da vam avion ispali raketu ili flares sam od sebe, meni se par puta desilo, a nisam stiskao Space ili F on sam ispali iz cista mira, ne desava se cesto ali se desi ponekad, ili stisnem alt a ono ne pojavljuje se tunel onaj i to mi se desava ponekad ?

Jel se vama desava da vam avion ispali raketu ili flares sam od sebe, meni se par puta desilo, a nisam stiskao Space ili F on sam ispali iz cista mira, ne desava se cesto ali se desi ponekad, ili stisnem alt a ono ne pojavljuje se tunel onaj i to mi se desava ponekad ?

Desava se ako imas mikrofon i upalis voice komande. Ako si rekao nesto nalik na: Fire missiles ili flair ispalice sam. Ne znam sve voice komande, a nigde u igri nisam nasao guide ili tutorial za njih, steta. Inace igra je ocekivano arkadna i ne lezi mi toliko. A glasovi i komentari wingmena me toliko iritiraju da bi ih oborio da mogu :p

Ne znam sve voice komande, a nigde u igri nisam nasao guide ili tutorial za njih, steta.
WTF???? Pa options voice commands i stisneš f2 da dobiješ spisak svih komandi, čak i piše u donjem delu ekrana da se na f2 izlistava spisak komandi.

Poslednja izmena:
Je li neko probao coop online (meni nije jos stigla)?Bas me zanima da li i kako radi...Deluje mi odlicno za ovakvu igru, cepanje sa realnim wingmanom:)

WTF???? Pa options voice commands i stisneš f2 da dobiješ spisak svih komandi, čak i piše u donjem delu ekrana da se na f2 izlistava spisak komandi.

Hvala za odgovor, upalio sam igru 2 puta, ocekivao sam neki tutorial a ne uspevam da procitam nista sa tog ekrana jer ucita misiju suvise brzo da bi se nesto primetilo. :)

Desava se i meni

Meni se desava bas suprotno,tj da iako pritiskam space rakete nece4 da se lansiraju ,doduse ovo mi se desava samo kad igram MP

Je li neko probao coop online (meni nije jos stigla)?Bas me zanima da li i kako radi...Deluje mi odlicno za ovakvu igru, cepanje sa realnim wingmanom:)

Ja sam probao,dobra je fora mada svako igra za sebe pa i nije neka fora,isto je kao i da igras kampanju,samo sto pola ciljeva unisti neko drugi jer s eljudi utrkuju ko ce vise da unisti ciljeva

Ali zato je TDM extra:D cepanje :smoke::smash::banana:

Kratka je... Samo 20-ak misija :( A i ove poslednje nisu neshto teshke. Blazing Angels 2 mi je bio daleko tezi i nekako interesantniji kada se pogleda sve zajedno. Sada se nadam da cu u MP malo da igram.

Ja sam igrao coop i na demo-u i sada i bruka je. Probao sam TDM u demou ali ne mozesh nikako oboriti avion. To su sada ispravili izgleda.

Ja sam igrao coop i na demo-u i sada i bruka je. Probao sam TDM u demou ali ne mozesh nikako oboriti avion. To su sada ispravili izgleda.

Problem je na pocetku kad krenes sto se tice tdma,inace on nosi dosta vise exp poena no coop,mada uzasno me nerviraju likovi koji igraju u assistance off modu(lome avion na sve strane i pucaju ko ludi cim im zapisti lock signal),uglavnom me takvi skrljaju,def igri fali assoff mode sa pogledom iz kabine e to bi bila prava stvar:smash:

Inace preporucujem da nabijate lvl prako kampanje pa tek onda da se bakcete s tdmom kad otvorite silne varijante raketa i malo boljle avione jer vec ima likova koji ganjaju su47 i f22

Poslednja izmena:
Problem je na pocetku kad krenes sto se tice tdma,inace on nosi dosta vise exp poena no coop,mada uzasno me nerviraju likovi koji igraju u assistance off modu(lome avion na sve strane i pucaju ko ludi cim im zapisti lock signal),uglavnom me takvi skrljaju,def igri fali assoff mode sa pogledom iz kabine e to bi bila prava stvar:smash:

Inace preporucujem da nabijate lvl prako kampanje pa tek onda da se bakcete s tdmom kad otvorite silne varijante raketa i malo boljle avione jer vec ima likova koji ganjaju su47 i f22

Ne da mi da izmenim post pa cu ga citirati...

Nije valjda da je monarh zadnja misija???Ako jeste igra se totalno glupo zavrsava i jako je kratka,sto se tice same price igre i kampanje glupa je do bola i opet se vracamo branjenju amerike njene slobode i demokratije OMFG....:wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
Ne da mi da izmenim post pa cu ga citirati...

Nije valjda da je monarh zadnja misija???Ako jeste igra se totalno glupo zavrsava i jako je kratka,sto se tice same price igre i kampanje glupa je do bola i opet se vracamo branjenju amerike njene slobode i demokratije OMFG....:wall::wall::wall:

A i to migovima i suhojima. Ma idi. Pricha je nebuloza do bola. TDM ce biti ono pravo i modovi ako ih bude bilo.

Sjajna igra, konačno neke aviJončine posle Mig 29 Fulcrum :)

Kod mene u W7 u 1920x1200 (dx 10) sve na maximum osim nekog dx 10 efekta koji je na low ili medium čini mi se. Prosek 31fps, max 50. Odlično optimizovana igra.

Nazad
Vrh Dno