Ma dobro, Ultra 120 + 1 ventilator ali sigurno bolje temperature.
Sutra treba da kupi Quad, koliko može da proda Vendettu i dal će biti TR i po kojoj ceni?
Ako mene pitate i IFX opravdava cenu, samo ko ima da plati toliko za cooler...
Covek preporucuje da se ne uzima Vendetta da se ne bi razocarali kao on sa 212.To valjda znaci da ne valja, ili da je jedino shto valja TRUE.
![]()
pa jedino ako imas klimu u sobi na 18 C, jer je sada napolju daleko vise od 34 C i nema sanse da ti je 100% load 34 CStavio sam hyper tx na atholon 64 3000+ i u full loadu mi je sa boxom bilo 47 sada je 34![]()
Mislim da je tako. A ti mislish da je kolika razlika izmedju ta dva?to znači da ti misliš da je između V2 i U120 + 10€ 120mm fan razlika samo 1-2 stepena, to je ono što ne valja u ovoj računici.![]()
nije to rekao, rekao je da je TR bolji od Vendette 2. ti mislis da nije?
Mislim da je tako. A ti mislish da je kolika razlika izmedju ta dva?
TR je bolji. Ali, po meni, ne toliko koliko je i skuplji
Vendetta 3 ~2500din
TR120 ~ 3000 din + 120mm PWM fan min 500din =>3500din
S tim sto je ipak potreban malo skuplji (bolji) fan, tako da cena ide jos gore. TR mu dodje min. 40% skuplji, a slozices se da nije 40% bolji. Jednostavno, Vendetta2 je jako solidan kuler gledano sa price/performance strane...
E sad, to sto su se neki razocarali sa CM212, ne znaci da sve sem TRa ne valja:wave:
Pa opet ti ne valja poredjenje, opet deluje kao da TR odvaljuje Vendettu pa ova ne moze na quad i sl.Dobro, možda su moji kriterijumi drugačiji.
Ja sam predložio TR zbog eventualnog upgrade-a na Quad, zbog toga što meni procesor se prži na 1.6V... Tako da ne gledamo iz istog ugla.
Neko ko će da OC-uje procesor na def. naponu, njemu ne treba ništa bolje od Titan NKTZ32 (valjda sam pogodio oznaku :d)...
:wave:
Za nesto vise od dvadeset eura uzmi Vendettu, a ako imas 30ak eura uzmi Vendettu 2.
Od CoolerMastera imas TX za manje pare i 212 za vece, ali ja bih isao na neki od pomenutih OCZ kulera...
hr-01 plus
dvoumimi se izmedj Ultime 90 i HR-01 Plus...pa ako moze neki savet...dobro bi doslo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari