Šta je novo?

Killzone 2

Važi.
Hvala.

Ja sad igram FEAR 2 sa dzojstikom a COD 5 sam vec odigrao, i definitvno nije kao sa misem. Samo je interesantnije zbog tezine, iako igra nije teska, ali zbog kontrola postaje izazov. Ja sam odigrao prvi killzone , i bas mi je bio interensantan zbog kontrolera.

Enivej, igranje FPS-ova sa dzojstikom je zanimljivo jer mi je neobicno, tako da zapravo uzivam u igri upravo zbog novog nacina kontrole. Jeste sa misem mnogo lakse, ali nije u tome poenta. Ja imam PS2 i imam gomilu FPS-ova za njega, i dosta sam ih odigrao, i nijedan od njih mi ne bi bio zanimljiv na PC-u.

Po meni najbolji FPS-ovi za PS2 su Killzone i Black, i kontrole mi ni malo ne smetaju. Moracu da odigram i ovaj Killzone 2, ako ga imaju u igraonici. :)

Poslednja izmena:
Sto neko rece, sve ti je u glavi! Ja znam za sigurno da se za igre ne vracam na PC!
Samo budi strpljiv!

Imao sam uzasno malo vremena u prethodinh 20 dana, pa sam tek sad presao Killzone. Jao, koliko sam se namucio sa onim na kraju :). Zamalo da prsnem k'o Bane u jednom trenutku :). Nisam hteo da se posvecujem MP-u dok ne zavrsim igru, sad krecem i prikljucujem vam se.

Poslednja izmena:
Ne znam da li tripujem, ali sam menjao ona podesavanja za Cross correction filter, bilo mi je ON, stavio sam OFF, imao sam dosta vise ubistava nego juce, dosta vise, mada nisam primetio realnu neku razliku, ali definitivno postoji neki bag sa nekim televizorima, zbog nacina na koji KZ2 renderuje grafiku, kazu da im komande i u menijima kasne po dve sekunde, pre nego sto su probali ovaj fix. U svakom slucaju probajte, ne skodi...

Maxer, sta da ti kazem, najbolje da probas, ali bas ono open-minded, igraj sto vise mozes, vidi da sebi postavis neki zadatak na praznoj mapi, recimo ocu uzastopno da pogodim vrh ove bandere i onu tamo kantu 5 metara odatle, i onda tako malo vezbas nisanjenje... Definitivno ima nesto u tome sto je tesko da se nisani i sto osecas tezinu oruzja. Realno, u stvarnosti nikako nisi onako precizan kao sa misem, ne znam da li si nekad pucao iz pravog oruzja, ili iz vazdusne puske, pa sa 10 metara je veliko umece pogadjati tamo gde zelis... e sad zamisli da ti ta meta bezi levo desno trcecom brzinom... Ne kazem nista za mis/tastaturu, sa CS-a se nisam skidao, ali definitivno ima nesto u ovako drugacijem nacinu igranja i kad nisi okretan i precizan kao Chuck Norris..

Zaigrah i ja napokon multy.... steta sto nema COOP jer vise volim to nego competitive ali da je igra super, neporecivo je.
Ipak, IPAK ne moze da mi sa trona skine Natural Selection. Zalim ljudi ali za mene je ta igra savrsenstvo! kada bi je portovali kao KZ2 mod, woohoo. Niko ostale ne bi ni pogledao.

:O

single kampanja mi ne da mira :I

PRE-TE-RA-NO!

sutra cu da vidim multi kaki je... sad l.n. teskog srca se odvajam od mashine

to je jedan od najboljih modova za HL. na foru alien vs predator, ali postoji i master komander koji igra neku foru rts-a. pricha se da valve radi novi NS u source-u... to bi bilo killer..

Uh prebih se od igranja danas ... dobih Engineer klasu , neam pojma zasto ali nisam ni startovao Single Player vec od momenta kada sam ubacio igru , odmah sam krenuo MP :D

... Maxer, sta da ti kazem, najbolje da probas ... vidi da sebi postavis neki zadatak na praznoj mapi, recimo ocu uzastopno da pogodim vrh ove bandere ... ne znam da li si nekad pucao iz pravog oruzja ...
Logično je da tako isprobam oružje, tako i radim u nekoj novoj nepoznatoj igrici.

Odgovor na drugo je: off kors ... i to poprilično (bilo je davno: '85 na pripremi za takmičenje 3.armijske oblasti (Prištinski korpus) iz kalašnjikova sam ispucao za dve-tri nedelje (ako se dobro sećam) sanduk ipo municije ... jedinačnom paljbom sam nasumično pojavljivajuće mete na 250m pogađao u roku od sekunde-dve 8 do 9 od 10.
Jednostavno ne razmišljam, ne nišanim (mislim: ne logički, sve radim instiktivno) samo uperim i u sledećoj sekundi već povlačim ozor ... sve ide samo od sebe. Krivo mi je što nisam otišao na takmičenje, prebaci li me na važnije: da gađam onim zašta sam se i obučavao u vojsci: "Maljutkom" 9K11 (protiv-tenkovska žičano vođena) ... e tamo sam bio, opalio i pogodio (cilj beše na 2250m, neki krš tenk koji je vučen sajlama a montiran je bio na šinama). Bio sam proglašen za najboljeg u svojoj armijskoj oblasti (među raketašima) :D
Baj d wej ... eno mi je snajperka (CZ M-85 223R & "Zrak" 6x42 LS) u ćošku sobe (mada nisam pucao iz nje skoro 10g).

Znači samo mi PS3 & Killzone2 fali pa da budem kompletan :d

Definitivno ima nesto u tome sto je tesko da se nisani i sto osecas tezinu oruzja. Realno, u stvarnosti nikako nisi onako precizan kao sa misem, ne znam da li si nekad pucao iz pravog oruzja, ili iz vazdusne puske, pa sa 10 metara je veliko umece pogadjati tamo gde zelis... e sad zamisli da ti ta meta bezi levo desno trcecom brzinom... Ne kazem nista za mis/tastaturu, sa CS-a se nisam skidao, ali definitivno ima nesto u ovako drugacijem nacinu igranja i kad nisi okretan i precizan kao Chuck Norris..

I mene je to navelo na razmisljanje...

Posle nekog vremena igranja samo killzone-a sam probao neke stvari na PC-u cisto radi fore. Call of Duty 4 npr, a i sve ostalo mi je toliko lako da igram na misu, da mi bukvalno izgleda kao da treba samo da ih pogledam da bi pali. Kao da mozgom pravim headshotove. Vrlo cudan osecaj, skoro da ne mogu da verujem koliko je lako (kao da nikad nisam bio ovoliko dobar:)). Misem mogu da izvedem da se pomeranje skoro i ne vidi, nisan se samo stvara tamo gde hocu i to prilicno precizno . Inace, preciznost manje vise, nego to sto mogu svake nanosekunde da budem okrenut tacno tamo gde zelim mi je sad posebno cudno. Okretanje za 180 stepeni dok trepnes. Nekad sam ovo podrazumevao, sad mi definitivno deluje....ne znam, skoro prelako.

I skroz druga prica: osecaj dok pucas i pogadjas nekog je posle killzone-a u svemu drugom jednostavno smesan. Stvarno ce biti tesko pucati u drugim pucacinama posle ovoga.

Ovo je killzone izazvao kod mene kao najveceg mrzitelja fps-a na joypad-u. Videcemo kako ce se dalje stvari razvijati... :)

Poslednja izmena:
Ajme mene, što je lijepo kad se stigne na nivo(e) (pot)pukovnika i dobije pristup assault/saboteur klasama, fragovi se prave sami...:d Još malo pa će biti i Riste Snajperiste.

Saboteur sa C4 je veoma korisna stvar. Skupiti 5 ubistava tako je prosto, ubiti 5 protivnika sa onim letećim čudima meni nije pošlo za rukom u gomili mečeva.

Samo je zeznuto ako se C4 baci negde gde ga niko neće nagaziti... Samo 3 mogu biti aktivna u isto vreme.

Igram ovaj demo, po ko zna koji put i svaki put isto namjestam u kontrolama, pa rekoh cisto iz znatizenje da pitam i vas! :) Dakle, ima li iko od vas da invertuje y osu pri igranju?
Ja sam tako igrao od prvog FPSa i sada ne mogu drugacije, nije da uopste hocu drugacije! :)

Igrate sa invertovanom Y osom? :/ Freaks..

Pa da, poznavao sam par ljudi sa Quake-a i CS-a koji su tako igrali, mislimo na Mis gore-nisan ode dole? To su opravdavali kao "pa i u avionu je tako", FFS ne upravljam avionom vec drzim pistolj, ako ja pomerim gore ruku ocu da nisan ode gore, ne moze logicnije od toga :)

Pa da, poznavao sam par ljudi sa Quake-a i CS-a koji su tako igrali, mislimo na Mis gore-nisan ode dole? To su opravdavali kao "pa i u avionu je tako", FFS ne upravljam avionom vec drzim pistolj, ako ja pomerim gore ruku ocu da nisan ode gore, ne moze logicnije od toga :)

Gledaj ovako sto u stvari i jeste tako, ti ne guras misa gore, vec naprijed, tako da je logicno kada gurnes misa naprijed da se i lik krene naprijed i dole samim tim, odnosno kada povuces misa nazada on podize pogled na gore!
Prilicno je logicno, valjda ;)
Ja sam tako navikao i ni ne znam drugacije :D

Ma gde logicno :D samo si navikao tako, ne igra dzabe 99 % ljudi ovako kao ja ;)

Nego zaboravio sam koliko je dobar Assasination, "you are the target... stay alive" (ili sl) sa onim lozackim glasom Helghan komandera :) ili kad kaze "Slaughter the AJ ES EJ"! Tako me napali da budem u fazonu "RAZUMEM!!" :D

Server maintenance...grrr...$&(/$)&/(/$%&(#)=$/=(%)"$

Ma gde logicno :D samo si navikao tako, ne igra dzabe 99 % ljudi ovako kao ja ;)

Nego zaboravio sam koliko je dobar Assasination, "you are the target... stay alive" (ili sl) sa onim lozackim glasom Helghan komandera :) ili kad kaze "Slaughter the AJ ES EJ"! Tako me napali da budem u fazonu "RAZUMEM!!" :D
Meni je apsolutno najjače kada nakon pobede Helghast commander kaže "Victory is our duty...and you have done your duty well!" :Klanjanje

Meni je apsolutno najjače kada nakon pobede Helghast commander kaže "Victory is our duty...and you have done your duty well!" :Klanjanje

Vrhunski voice over... zbog toga sam ovo malo sto sam igrao MP birao HG, onaj komander ISA je stvarno pajser.. :)

Sigh... sta ti je kriza :D
sada sam upao u rage jer posle najnovijeg patch-a 1.20 ne mogu da se konektujem online , tj daje mi konstantno Network Error 10002 ...
Ima li jos nekoga s'tim probleom ?

Edit posle malo lurkovanja pronasao sam odgovor
Citat Guerrilla Games - Developer motherh666

hi all,

as you are aware the game servers are down at the moment. We are performing a server update and will also be deploying the game update straight after that to fix a number of issues. We’ll provide a wee statement later on all of the fixes and let you know when the servers are back. Good times! :smileyvery-happy:

Seb

Seb Downie - Producer - Guerrilla Games

Tako da dok se ne smiluju nema nama online-a

Poslednja izmena:
Vrh Dno