Natural Selection.
Logično je da tako isprobam oružje, tako i radim u nekoj novoj nepoznatoj igrici.... Maxer, sta da ti kazem, najbolje da probas ... vidi da sebi postavis neki zadatak na praznoj mapi, recimo ocu uzastopno da pogodim vrh ove bandere ... ne znam da li si nekad pucao iz pravog oruzja ...
Definitivno ima nesto u tome sto je tesko da se nisani i sto osecas tezinu oruzja. Realno, u stvarnosti nikako nisi onako precizan kao sa misem, ne znam da li si nekad pucao iz pravog oruzja, ili iz vazdusne puske, pa sa 10 metara je veliko umece pogadjati tamo gde zelis... e sad zamisli da ti ta meta bezi levo desno trcecom brzinom... Ne kazem nista za mis/tastaturu, sa CS-a se nisam skidao, ali definitivno ima nesto u ovako drugacijem nacinu igranja i kad nisi okretan i precizan kao Chuck Norris..
Obavezno. I zbog toga, kad sednem za PC ne mogu da se snađem.
Pa da, poznavao sam par ljudi sa Quake-a i CS-a koji su tako igrali, mislimo na Mis gore-nisan ode dole? To su opravdavali kao "pa i u avionu je tako", FFS ne upravljam avionom vec drzim pistolj, ako ja pomerim gore ruku ocu da nisan ode gore, ne moze logicnije od toga![]()
Meni je apsolutno najjače kada nakon pobede Helghast commander kaže "Victory is our duty...and you have done your duty well!" :KlanjanjeMa gde logicnosamo si navikao tako, ne igra dzabe 99 % ljudi ovako kao ja
![]()
Nego zaboravio sam koliko je dobar Assasination, "you are the target... stay alive" (ili sl) sa onim lozackim glasom Helghan komanderaili kad kaze "Slaughter the AJ ES EJ"! Tako me napali da budem u fazonu "RAZUMEM!!"
![]()
Meni je apsolutno najjače kada nakon pobede Helghast commander kaže "Victory is our duty...and you have done your duty well!" :Klanjanje
A vi u stvari gurate kameru napred i kameru nazad... Tako da, invertovana y osa ima više smisla, ali navika > smisao 24/7.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari