procitao sam celi ovaj topic...
zanima me trenutna situacija sa serverima.. dvoumim se izmedju Hitnews i XLined...
koristio bih nalog na dva racunara, oba sa SBB internetom od 2 Mb/s...
ako ovi nisu ok da uzmem astru?
Koristim hitnews na paketu 30mbita i prezadovoljan sam kako radi,dok drugar u cro je uzeo Xlned i ocajno mu radi na najmanjem paketu jedva izgura 40kb/s a ima 2mbita.
ja koristim xlned.. uplatio sam 5mbps.. imam 4mbps kod telekoma ADSL.. i uvek je u patos.. tj. max protok za 4mbps... osim u retkim slucajevima kad nesto popravljaju... ali to je zaista dosta retko a meni ne smeta....
kupio sam upravo xlined XL BASIC i dobio u mailu parametre za Server : reader1.xlned.com .
citao sam da su pre bili neki problemi u vezi njega i Srbije.. dal to vazi i dalje??/
a verujem da nas sve ovde najvise boli kad se nesto domace piratizuje
O svasta, tipicno razmisljanje "average Mileta". Je l' rad nasih ljudi manje vredan pa da nas zabole ?
hteo bi da isprobam download sa News-a,interesujeme ima li nacin da to besplatno probam .znaci neki free server ili neki sajt gde daju besplatno dan dva a da ne moram da ostavljam podatke tipa platne kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari