Šta je novo?

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC)

Pa koji sam ja magarac... 3 puta dajem sansu igri.... BULLSHIT !!
Grafika iz 2006, dosadno, najgori vid arkadne voznje. Jedini plus optimizovanost, a kako nece biti kad izgleda ko od pre 3 god.
Moje skromno misljenje , mozda gresim....

Poslednja izmena:
O tome i pricam. Ne veruj svemu sto se napise na forumu, a vecina njih sve sto procita olako shvati pa posle se maksimalno razocara.

meni je atmosfera skroz monotona tj, i nema je :/

@gx-x,Gdin_M
u sustini tu se slazem sa vama, ja sam tacno znao sta cu dobiti od igre, eventualno malo bolju grafiku sto je pc verzija dobila, mada zanemarljivom SSAO opcijom, ostrijim teksturama zbog vece rezolucije i AA. Ko je sebi prepustio previse mashti na volju, najverovatnije se razocarao. Koliko god sam kao klinac voleo da odigram neku strategiju, rpg, p&c sada jednostavno, zbog obimnosti posla nemam vremena ni strpljenja za to(tacnije cisto mi je gubljenje vemena) , vec najvise uzivam u nekom skakutanju, fps-u ala udri po muvi i td, jer me maksimalno opusta tj antistresno deluje na mene. Opet kazem, meni ova igra lezi do jaja...

Meni se to desilo sa Mirrors Edge:d. EA anyone?

I mirrors, lotr: conquest i mercenaries. Moguce da je do EA.

Au jee koji krs od igre. Tesko da je igra naprednija od NFS 1 iz 90 i neke, po fizici voznje. A toliko paznje posvetili fizici sudara...
Grafika nije ekstra ali je detaljna, samo da je voznja iole odradjena, pruzio bih joj 1 vikend.
Dzaba utrosih sat vremena, kolko sam samo mogao spamovati na ps3 delu foruma za to vreme :d.

TDU je za ovu igru keva...

O tome i pricam. Ne veruj svemu sto se napise na forumu, a vecina njih sve sto procita olako shvati pa posle se maksimalno razocara.

Pazi, da je pisano da je igra crap ja bi isto ovo sve mislio, samo mozda ne bih napisao. Ovako, posle hajpa, prosto sam osetio, kao jos neki, potrebu da napisem ovo. FlatOut2 je za ovakav vid zezanja po meni bolji, ima bolju grafiku, fiziku, atmosferu i sve to, ali se meni ni to ne svidja. To je vec stvar ukusa.

PS. I ne verujem "svemu sto pise na internetu" ali u ovoj zajednici sam dovoljno dugo da poznajem ljude i da im verujem kad nesto pisu, nemam razloga da ne verujem, makar kad vecina krene da se lozi onda i mene ponese malo hajp, tj iscekivanje.
Da je vecina pisala da je ovo monotona igra ne bih je ni skidao, kao sto recimo NFS undercover nisam skinuo niti probao niti me interesuje - verujem vecini! :)

@gx-x
Ma znam na sta mislis. I ja ovaj forum pratim par godina, a odskora sam se registrovao i znam da ima par ljudi cije misljenje cenim, ali to opet ne znaci da neki put nece misljenje da nam se razlikuje ili neko velica nesto sto voli iako se drugima ne svidja, pa ti drugi nasednu na to sto je velicao pa se posle razocaraju. A tako je i ovde bio slucaj.

Inace da opet pitam one koji igraju ovu igru, cemu sluzi onaj showtime mode? Po meni je to nesto najmocnije u igri, oni koji su probali znace o cemu pricam.

Jos jedan primer kako su ukusi razliciti, zar ne? Igricu sam instalirao juce oko 15.30. Ukljucili smo web kamericu zbog slikica za vozacku dozvolu i zaseli na PC. Oko 22.00 sam morao da potegnem za upotrebom kaisa da objasnim klinji od 5 godina kako je vreme za spavanje i da je nesto vise od 6 sati voznje sasvim dovoljno za jedan dan. Kada sam u naumu uspeo, onad sam lepo i ko covek seo i nastavio da vozim sam bez onog - ajde ovaj auto, ajde onaj auto...Dakle, mislim da je igrica posle jos jednog razocarenja NFS serijala pravo osvezenje. Ne mislim da ima neku trajnu vrednost ali da je zanimljiva - jeste. Svakako treba probati pa kome se svidja (a ja sam svakako u toj grupaciji zajedno sa Kuzmom iz SK-a, ciju ocenu delim od prvog do zadnjeg pasusa), neka igra. Ostali imaju opciju uninstal i to je to. Moram samo primetiti da je igrica odlicno optimizovana i da ce raditi sa svakom iole kvalitetnijom masinom, a sretnici sa novijom generacijom PC uredjaja, rez.-max, grafika - max i fps ce se zakucati na 60 i uzivancija...

Jos jedan primer kako su ukusi razliciti, zar ne? Igricu sam instalirao juce oko 15.30. Ukljucili smo web kamericu zbog slikica za vozacku dozvolu i zaseli na PC. Oko 22.00 sam morao da potegnem za upotrebom kaisa da objasnim klinji od 5 godina kako je vreme za spavanje i da je nesto vise od 6 sati voznje sasvim dovoljno za jedan dan.

Ali.....ja....nemam.....5.....godina..... :p

Koji vam je vrag igra uopste nije toliko losa,meni nije legla ali objektivno ima dosta dobrih stvari,koje ne zasluzuju ovoliko pljuvanje.Izgleda da se ovde ustalilo pravilo ko prvi da sud u igri ostali teraju po inerciji.

HEBEM MU MATER, OVO JE IGRA SA NAJMANJOM DOZOM REALIZMA U UPRAVLJANJU KOLIMA, znaci drzim gas i presao sam jedno 500km, ponekad sam pustio nogu sa gasa, utnula mi, kocnice postoje, al cemu sluze :wall:.

Evo neka neko kaze koja igra je manje realnija u upravljanju od ove, castim ga pivom.

HEBEM MU MATER, OVO JE IGRA SA NAJMANJOM DOZOM REALIZMA U UPRAVLJANJU KOLIMA, znaci drzim gas i presao sam jedno 500km, ponekad sam pustio nogu sa gasa, utnula mi, kocnice postoje, al cemu sluze :wall:.

Evo neka neko kaze koja igra je manje realnija u upravljanju od ove, castim ga pivom.

Alone in the Dark 5.

Hocu moje pivo.;)

Crazy Taxy.

Jel sam dobio pivo? :D

Poslednja izmena:
Ajde da se i ja oglasim, posto sam dao onakav komentar pun entuzijazma kad su najavili PC verziju. Nakon toga sam dosta pratio criteriongames sajt i video da dev. team radi na usavrsavanju igre besplatnim dodacima (svi postojeci su implementirani u trenutnu PC verziju). Pogledao sam bio par youtube snimaka sudara itd. i bio sam prijatno iznenadjen. Odma u startu sam znao da ce biti arkadchina kao nfs, ali posto mi se Most Wanted svideo kontao sam da ce ovo biti jos bolje (jos vise arkadne akcije). Mozda sam ljudima ulio laznu nadu, ali iskreno nikad nisam igrao ovo cudo do pre 2 dana na PC. Sad nakon sto sam probao i stigao do A licence mogu zakljuciti sledece:

-Grafika prosek, modeli automobila su ok, okolina srednje-zalosna, ali ne mari, smena dana i noci je fina novina i dodatna podesavanja po tom pitanju takodje.
-Broj trka i njihove vrste - SOLIDNA, standard trke, takedown, time trial za svako vozilo, marked man, ono cudo za trikove, showtime... Ali posle odredjenog vremena zna da dosadi.
-Grad i ambijent je dobro dizajniran, nema veze sa realnoscu sto JE DOBRO jer su implementirane precice, skakaonice maltene na svakom cosku, solidne velicine ali je mogao biti veci.
-Gameplay - stvar ukusa, ne volim preterano arkadne voznje i nervira me odbijanje od zidova itd, a to je ovde, kao u nfs standard, rucna kocnica mi je bezveze i totalno je nerealna, kao i obicna koja sluzi za usporavanje i "drift mod". Bukvalno se drift pali sa obicnom kocnicom. Ali, iako je ovo sve dosta negativno dobro se pokazalo u mehanici igre jer su automobili koje vozimo IZUZETNO BRZI jos od starta, izmedju 3 klase i svakog modela pojedinacno postoje znacajne razlike u performansama, i vremenom kako budete prelazili losa skretnica ce znaciti sudar (wrecked). Razumem programere, da su ovo drugacije resili voznju sudara bi bilo na svakih 10 sekundi i igra bi bila mnogo gora. Ovako je neophodan samo period navikavanja i malo strpljenja dok ne otkljucate bolja vozila i krene ludilo. TAKODJE su NAJVECU zamerku sa konzola ispravili. POSTOJO RETRY LAST EVENT opcija. Aktivira se u ingame meniju koji se poziva strelicama na numerickoj tastaturi!
-MOTORI su mi bezveze, ali ok, tu su kao dodatak, konzolasi su ih dobili kao "free content".
-Multiplayer - Ova igra se ne moze posmatrati bez multija, 40% igre je multiplayer sa svojim challenge i ostalim modovima, malo treba jos igracima koji postavljaju igre (host) da nauce sve modove i kako sve to da aktiviraju i sprovedu, ali sam odigrao dosta dobrih trka i modova. Marked man online je extra: Igra nasumice odabere jednog igraca koji treba da prezivi oko 1 minuta, a ostali imaju zadatak da mu uniste automobil, pri tome se njemu gase ostali igraci sa "radara". Trke su takodje dinamicne, danas mi se jedan lik zamerio (pre trke je freestyle pa se samo jurite i medjusobno lomite po gradu) pa sam ga na pocetku trke gurnuo preko neke ograde sto ga je kostalo pozicije :)
-GENIJALNO je iskoriscena web kamera u MP igri. Naime svaki put kada unistite protivnicki auto, a on ima kameru u tom momentu ga USLIKA i salje vama MUGHSHOT (sliku) u kolekciju :D
Zakljucak: Igra ce se nekima svideti, nekima ne, repetitivna jeste i postoji rizik da vam dosadi. NIJE BOLJA OD FLATOUT 1! Meni je to godlike igra, najbolja voznja, duplo bolja i od arkadnog nastavka (FO2), ali to je opet moj ukus. Za adrenalin i malo akcije (po 30min - 1h dnevno) je dobra.

Poslednja izmena:
Ali.....ja....nemam.....5.....godina..... :p

Ma ne brini moze i sa 6, samo cepaj.

Mala sala, neces se ljutiti. Alo ljudi, ovo kao da je forum za kriticare. E sad, ja bi ostao i raspravljao se, ali ostavljam vas u vasem sjaju kritika i pljuvanja i odoh da izvezem neku voznju. Svim kojima se igrica ne svidja, preporucujem da ne gube vreme na pljuvanje i neka potraze neku dobru igricu i neka nas izveste da promenimo temu i pricamo o necemu lepsem...

Poslednja izmena:
Količina nebuloza koja se može pročitati na ovoj strani je krajnje neverovatna...Prosto ti dođe da nema više piraterije da bi ne bi morao da čitaš komentare ljudi koji su skinuli igru da bi je obrisali posle pola sata, a onda spamovali topic svojim "pametnim" komentarima, prosvetljujući nas kako je najveći problem nedostatak realizma...u arkadi.

@P$ych0
Previse si se trudio sa opisom, Jasno je da ovu igru ili kontas ili ne ***.
U sustini, koliko je tačno da je sve stvar ukusa, toliko je tačno i da se ukusi konstantno menjaju, da se u izvesnim vremenskim periodima i mi sami okrenemo za 180 pa ponovo podetinjimo, pa se opet uozbiljimo jer neki drugi elementi van naseg domasaja uticu na to.
Valjda onda nije ni cudo kad u osamdesetoj-devedesetoj godini(ako bog da) počnes ponovo da nosis pelene i da ti neko drugi brise dupe:d. Ah taj predivni zacarani, smesno-tuzni krug zivota .:D Al ke*am, mada mozda i nisam svestan koliko sam u pravu....:(:beer::D

Ma ne brini moze i sa 6, samo cepaj.

Mala sala, neces se ljutiti. Alo ljudi, ovo kao da je forum za kriticare. E sad, ja bi ostao i raspravljao se, ali ostavljam vas u vasem sjaju kritika i pljuvanja i odoh da izvezem neku voznju. Svim kojima se igrica ne svidja, preporucujem da ne gube vreme na pljuvanje i neka potraze neku dobru igricu i neka nas izveste da promenimo temu i pricamo o necemu lepsem...

Vrati se na TDU ;).

Količina nebuloza koja se može pročitati na ovoj strani je krajnje neverovatna...Prosto ti dođe da nema više piraterije da bi ne bi morao da čitaš komentare ljudi koji su skinuli igru da bi je obrisali posle pola sata, a onda spamovali topic svojim "pametnim" komentarima, prosvetljujući nas kako je najveći problem nedostatak realizma...u arkadi.

Ne razumem te uopste :trust:. Ovo nije voznja kola, kao da vozis hoovercraft ili slicno, nema nikakve veze sa piraterijom ili originalima.
Ja kad igru skinem 6-7GB kad zauzima, pa zar mislis da cu je odmah obrisati, skidao je danima... :).
Burnout, blagi boze kakvo je ono upravljanje.
Arkada, pa sta ako je arkada, jel to znaci da ne treba da ima iole osecaja tokom voznje.
Vratite se TDU pa cete ovo go.vno od igre izbrisati istog trenutka :).

Ja sam mislio na primer iz voznji ;).
Crazy Taxy is da winner :D.

ako neko hotje ovakve crasheve sa trunkom fizike neka odigra crashday

Poslednja izmena:
Meni se u ovoj igri svidja samo brzina, sve ostalo je nekako nedorecheno - chak i stuntovi izgledaju nekako loshe zato shto nema fizike da ih podrzi... Stvarno najvishe podseca na Wipeout sa tochkovima :d

Nazad
Vrh Dno