Šta je novo?

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC)

grafika ko od pre 3 godine, gameplay dosadan, tj nisam ni nasao gameplay, grad duhova, tek po koji auto se pojavi unaokolo, nesto kao trkas se start to finish sam sa sobom...Ja goru voznju nisam igrao. Mozda je stvar ukusa.
Meni je ovo totalno dosadno i monotono :(

Iskreno i ja sam ocekivao vise, ali ovo je meni FlatOut... Tacno da je optimizacija vrhunska, ali igra prosto nije interesantna i polako postaje VEOMA repetitivna. Inace, imam B licencu i vec me smara da dobijem A..

Igra nije zahtevna, to je tacno, ali je GRID za ovo 'tata'.
Ne znam, meni igra nije nesto.....pitam se dali je verzija na x360 bolja :)

GRID ne moze da se poredi sa Burnout-om.. Tek sada vidim koliko je GRID dobra igra :zgran:

kako i gde mogu da se namestaju kontrole za nju?
interesuje me hocu da podesim kad igram preko gamepad-a i nekad kad igram preko volana i naravno preko tastature...
ne mogu nigde da nadjem tu opciju...

Pregoreli paradajz !!!! Ja sam ponovo odusevljen. Dakle igra je odradjena brooka lee. Sad sam bas naleteo na jednu trku, steta sto nisam snimio, znaci filmski ispalo - prvo po gradu, zatim izlazak iz grada, pa odskok na prugu, pa medjusobno udaranje kolima, pa skakaonice sa nivoa na nivo sve prstiii- ludenje sizenje!!! Igri jednostavno moras dati malo vise vremena da bi skontao koliko vredi, jer ima puuno toga da otkrije i iznenadi. U jednom trenutku nesto ces dobro odigrati-vezati-odraditi i ona ce te prosto uvuci a onda nema povratka (tako se bar meni desilo) , zaraza brate mili. GRID je dobra igra ali sasvim druga prica i nije u nikakvoj sponi sa burnom sem arkadnoj, jel.... I obavezno igrati drshkom za uzivanje(opciono na velikom ekranu i sa dobrim zvucnicima:D). U sustini ne zelim nikog da ubedjujem, ali mislim da ce propustiti load of fun....

kako i gde mogu da se namestaju kontrole za nju?
interesuje me hocu da podesim kad igram preko gamepad-a i nekad kad igram preko volana i naravno preko tastature...
ne mogu nigde da nadjem tu opciju...

Pritisni esc dok si u igri... i pritiskaj F1 dok nedjodjes do podesavanja za grafiku,zvuk, controle itd...

Pregoreli paradajz !!!! Ja sam ponovo odusevljen. Dakle igra je odradjena brooka lee. Sad sam bas naleteo na jednu trku, steta sto nisam snimio, znaci filmski ispalo - prvo po gradu, zatim izlazak iz grada, pa odskok na prugu, pa medjusobno udaranje kolima, pa skakaonice sa nivoa na nivo sve prstiii- ludenje sizenje!!! Igri jednostavno moras dati malo vise vremena da bi skontao koliko vredi, jer ima puuno toga da otkrije i iznenadi. U jednom trenutku nesto ces dobro odigrati-vezati-odraditi i ona ce te prosto uvuci a onda nema povratka (tako se bar meni desilo) , zaraza brate mili. GRID je dobra igra ali sasvim druga prica i nije u nikakvoj sponi sa burnom sem arkadnoj, jel.... I obavezno igrati drshkom za uzivanje(opciono na velikom ekranu i sa dobrim zvucnicima:D). U sustini ne zelim nikog da ubedjujem, ali mislim da ce propustiti load of fun....

Nemoj da te neko čuje od ovih što su hejtovali igricu:):D
Inače ako ništa drugo bar je malo bolji ovaj burnout od novog nfs,ali samo malo:D

Pritisni esc dok si u igri... i pritiskaj F1 dok nedjodjes do podesavanja za grafiku,zvuk, controle itd...

aha nasao sam sad, hvala ti puno.
a reci mi samo kako mogu da se konektujem da igram preko online?
napravio sam account ukucao username, pass, mail itd. ali kad stisnem connect kaze nece kao ne valja mi internet veza, ne mogu uopste da se konektujem.
i svaki put kad aktiviram igricu moram da napravim novi account uopste mi nepamti onaj stari sto sam vec bio napravio a stavio sam remember me.

Ja ću ti reći kako se komanduje preko tastature a ti ekvivalentno probaj to preko joy-a:

- dok si u igri (na stazi) pritisne se ESC
- dobijes drugi ekran sa nekim menijem ali u gornjem levom uglu ti stoji slika tastera F1 i F2
- pritisneš jednom F1 dobiješ drugi meni
- pritisneš još jednom F1 dobiješ treći meni
- pritisneš još jednom F1 dobiješ četvrti meni ... e tu na dnu ti je opcija SAVE & EXIT.

Ćao.

To je to, hvala.

Nemoj da te neko čuje od ovih što su hejtovali igricu:):D

sho'? El ima nekih problema mozda? A?!:D
bodybuilder.jpg

i svaki put kad aktiviram igricu moram da napravim novi account uopste mi nepamti onaj stari sto sam vec bio napravio a stavio sam remember me.

Pa lepo sam napisao na ovoj strani da treba da se registruješ na web sajtu, van igre.

Normalno je da se PC igracima ne svidja ovakav tip voznji jer nisu imali prilike da dosad igraju bilo shta slicno. Mislim pogledaj ta poredjenja, grid? nfs? Nebi me cudilo da neko ovo uporedi s GTom ili Forzom :)

PS Nisam konzolash ;p

Blago tebi covece! Kako bih voleo da imam tvoju mastu, ili moju od pre 10 godina... NHF, nije intended, ali meni je ovo toliko suvoparno i bledo da je to uzas. Evo na silu igrao sat vremena i ne kontam... :(

PS. Ja ne bih ovo nikada poredio sa GRID-om ili NFS-om da NFS nije napljuvan kao ocajna voznja. Medjutim, ovo cak nije ni voznja, ovo se moze porediti sa WarBladeom, ja ne znam nista drugo na PC-u osim toga sa cime bih poredio :p Pritiskom na rucnu kocnicu i skretanje auto se momentalno zaustavlja. FlatOut mi se ne svidja, nije los ali me ne drzi, ali ovo je po meni mnogooo gore od flatout (koga ima za konzole). Za FlatOut mogu da kazem da je stvar u ukusu i izboru, ali za ovo nisam siguran.

1. - Grad je ocajan. Layout grada smrdi najgore i nema veze sa ni priblizno realnim
2. - grafika - PS2....dalje
3. - Voznja - gde je?
4. - Trkanje? Mozda trazim previse posto tacka 3 nedostaje.
5. - "besni civili koji ce te zaustaviti po svaku cenu" WTF!!!!????

edit: Mislim da sam napokon razumeo zasto konzolni naslovi koji su uber-mega ne stizu na PC. It's better that way...

Poslednja izmena:
Normalno je da se PC igracima ne svidja ovakav tip voznji jer nisu imali prilike da dosad igraju bilo shta slicno. Mislim pogledaj ta poredjenja, grid? nfs? Nebi me cudilo da neko ovo uporedi s GTom ili Forzom :)

PS Nisam konzolash ;p

Pa slicno ovome je Flatout i Crashday samo sto nisu open-ended kao sto je ovde slucaj. U svakom slucaju, cemu sluzi onaj Showtime mode? Imao sam opasan killstreak na autoputu... :-devil-:

Kolka se frka i pompa digla oko ove igre mogu da primetim sada samo jedno - ljudi ili igraju igru pa nemaju vremena - ili prosto nece da je bashuju posto je ne razumeju. Kapiram da se vecina DEBELO razocarala ali nece da pise o tome (fire & forget )

ne znam.. grad mi je zanimljiv, zato sto sam najmanje vozio glavnim putevima.. sigurno 90% sam isao sporednim kad razvalim ograde, kroz tunele i ostalo.. izvozao se loma, malo skakao, malo se lupao.. posto se ovo ne moze bas nazvati voznjom, nazad na gt5 :)

uninstall :)

u ***, ochekivao sam mnogo vishe. ovo je kao most wanted all over again. nishta, vratjam se na burnout revenge. ovo je glupo na kvadrat, datju mu sutra josh pola sata fore da me preobratii onda pada uninstall

Blago tebi covece! Kako bih voleo da imam tvoju mastu, ili moju od pre 10 godina... NHF, nije intended, ali meni je ovo toliko suvoparno i bledo da je to uzas. Evo na silu igrao sat vremena i ne kontam... :(

PS. Ja ne bih ovo nikada poredio sa GRID-om ili NFS-om da NFS nije napljuvan kao ocajna voznja. Medjutim, ovo cak nije ni voznja, ovo se moze porediti sa WarBladeom, ja ne znam nista drugo na PC-u osim toga sa cime bih poredio :p Pritiskom na rucnu kocnicu i skretanje auto se momentalno zaustavlja. FlatOut mi se ne svidja, nije los ali me ne drzi, ali ovo je po meni mnogooo gore od flatout (koga ima za konzole). Za FlatOut mogu da kazem da je stvar u ukusu i izboru, ali za ovo nisam siguran.

1. - Grad je ocajan. Layout grada smrdi najgore i nema veze sa ni priblizno realnim
2. - grafika - PS2....dalje
3. - Voznja - gde je?
4. - Trkanje? Mozda trazim previse posto tacka 3 nedostaje.
5. - "besni civili koji ce te zaustaviti po svaku cenu" WTF!!!!????

edit: Mislim da sam napokon razumeo zasto konzolni naslovi koji su uber-mega ne stizu na PC. It's better that way...

Slazem se sa tim da za neke igre i dalje imam maste. Za ostalo navedeno... pa imas moj otvoren poziv, da ti licno pokazem zasto se meni svidja...;)
Da se moje drustvo nije takodje odusevilo, posumnjao bi da nesto nije u redu samnom :d. Izneo sam svoje utiske i to je to sto se mene tiče, mada me licno zanima kakav igracki pristup imaju oni kojima se BO nesviđa... zzz

@gx-x
Ja na ovu igru vise gledam kao na Wipeout npr. i dobio sam ono sto sam i ocekivao - pravu arkadcinu. :) Ne znam zasto ocekujes da igra ima "realan" grad? Trka ima na pretek na skoro svakom cosku, kao i mnogo drugih eventa. Meni su Flatuot 1 i 2 malo bolji od ove igre, ali daleko od toga da je ova losa. Okruzenje izgleda lose samo kada vozis sporo ili stojis, pa zagledjujes, ali pri brzini od 300+kmh, to se i ne primecuje, a 90% vremena ces provesti pri toj ili vecoj brzini :)...opet, sve ovo je subjektivna stvar, stvar ukusa, pa ovako mozemo u nedogled. :)

Kolka se frka i pompa digla oko ove igre mogu da primetim sada samo jedno - ljudi ili igraju igru pa nemaju vremena - ili prosto nece da je bashuju posto je ne razumeju. Kapiram da se vecina DEBELO razocarala ali nece da pise o tome (fire & forget )

Ja sam se razocarao a igrao sam je na konzoli iako sam voleo prethodne burnout-e.Open world je izuzetno glup potez,a trke kao trke su solidne no ipak sam pomalo razocaran flatout mi je bolje legao.Najgora je stvar kad zeznes trku nema nigde restarta nego drndaj se po gradu.Koji im je to trebalo.

Baš nekako su mi bili zanimljiviji matori Burnout-i na PS2, baš su zasrali sa open world...

od ovog tipa voznje nista do sad nije dostiglo tmn (kad smo god toga mogo bi opet da ga skinem..) .. sudari i demoliranje svega sto ti se nadje na putu je zabavno.. pola sata?

A sto su sad svi razocarani igrom? Sta ste ocekivali TDU? Igrajte malo duze pa sudite o igri, nije bas vrhunska ali je interesantna kada se igra malo duze, pogotovo onima kojima se svideo Flatout 2.

pa nisam ocekivao TDU ali sam ocekivao dosta bolju grafiku, neke trke ili nesto tako, a ne da vozim sam po skoro napustenom gradu. Ocekivao sma i da cu moci da budzim kola...Interesatnije mi je divljati kolima u GTA4. Ne bih imao vise nista da dodam.

@BenRektum:

cucemo se. Ne znam sta da ti kazem. Volim da igram igre, cak su mi se svidele i neke koje su vecini bile krsh (recimo legend: hand of god, area51 se isto mogao igrati i preci...) ali ovo mi ne ide ***. dosadno.

Ova igra bila interesantna jedino kada bi moago da gazish peshake ali to je vec Carmageddon.

Ja ovo ne kontam kao Wipe-out zato shto u Wipe-out-u ne vozish realna kola. Do sada sam uvek morao da zamisjljam kako bi to glupo bilo ali vishe nema potrebe za tim. Tu je Burnout!

gx-x, nema potrebe da pokushavash da skontash Rektuma. To je covek koji PC igre igra na TV-u :lupko:.

I tebi bi igre poput BO, Crysis, novog Princa, CoD-a bile groovy da se igrash na TV-u.

:wave:

Poslednja izmena:
Kako šta je loše? Pa zar ne znaš da je to mračna zavera konzola? Ko još normalan želi da igra igre na velikom ekranu, pa još igrajući sa bežičnom tastaturom (što još nekako može da prođe) i bežičnim mišem (koji uvek laguje i u startu je krš za igranje) :)

Ispada da je i to nepoželjno...

Ovo ja najvece sra*je koje sam igrao u zivotu!

Zali boze 2,8gb downloada :S:

Undercover je igretina za ovo :zgran:

Je li samo meni duhovi voze kola ili je to uobicajeno :d

Sad pocinje opasno pljuvanje po igri, tj. pocelo je vec, jer su svi ocekivali neku voznju tipa NFS po gradu a dobili su ono sto je vec izaslo na konzolama. Bolje se prvo informisite o igri koja je vec izasla a ne da dizete ovoliki hype o igri za koju se znalo kakva je pre izlaska PC verzije i posle da se maximalno razocaravate. Koliko bi tek bila napljuvana da je optimizovana kao Saints Row 2? Ne zelim ni da pomisljam... Ovako igra je ispunila svoja ocekivanja za one sto su znali sta ocekuju.

@G@W, @Filipenko
hm,hm ja se izvinjavam,za naupucene koji pokusavaju da suptilno impliciraju svojim onanolosko- retoricko-sarkastichnim tonom , ali ko mi dokaze da moj slatki maji g7 laguje a o ovoj tastaturi da i ne govorim ili da je pak lose igrati na velikom ekranu(sto prvi put cujem), oma dobije 100eura (il kolko zatreba) od mene za jedan detaljan neuroloski, oftamoloski i motoricki pregled(platio bi preko firme zbog povracaja poreza na ime donacije za pomoc):d
Konzervativnost je ovde problem daaa da, uskogrudost shvatanja, razvedrite se bre malo ljudi, mnogo ste mi bre ozbiljni za ovako neozbiljne stvari. Nasalite se ponekad,stavite ponekad neki smajli i tako to... Unutrasnji nemiri dovode do samodestrukcije:D:D

Vrh Dno