Šta je novo?

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC)

Burnout Paradise: The Ultimate Box Hands-On
We try out Criterion Games' open-world racer.
The videos uploaded along with this preview were taken on a system with an Intel Core 2 Quad 2.4 GHz CPU, a GeForce 8800 GTX 768 MB card, and 2 GB of RAM on Vista 32. Captured at 1920 x 1080 resolution with overall detail set to high, motion blur enabled, and 4X anti-aliasing. There's an option to toggle SSAO which we left set to off as it caused a major drop in average framerate.
...
One last thing with regards to added functionality for this version. With it comes the option to restart events while they're in progress or just afterwards, meaning you don't have to then drive all the way back to the starting line should you fail. This feature wasn't in the original console release and served as a source of frustration for some.

Stunt Run - obavezno odgledajte do samog kraja. :)

Poslednja izmena:
I onda mi neko kaze da je NFS bolji od Burnout-a :wall:
Ovo je 5 puta zanimljivije, definicija arkade i zabave .

Pa za voznju jeste bolji, ovo je neki stunt drajving, ne moze se porediti. Meni licno ovo vise deluje kao neki flatout u stunt modu. Probacu ga ali ako je to sto mislim da jeste - ne verujem da cu ga igrati duze od 10 minuta. Ti stuntovi su meni smor. :(

edit: to ne znaci da mislim kako je NFS dobar, naprotiv.

Poslednja izmena:
i meni ovo deluje jos gore od NFS-a. decija igra...

Probacemo, da vidimo na sta lici.

Upravo prelazim Flatout 2 i ne mogu da docekam ovo.
Arkada do bola, bez grama fizike, odlican damage, mnogo modova i prelepa grafika. :)

E 'vako, ovu igru jeste najlakse (ukratko) opisati kao flatout-stunt-explore-openworld varijantu. Medjutim, uz moje dvodecenijsko iskustvo igranja , zdrav razum a valjda i to sto sam je vec igrao, mogu slobodno reci da je o burnout paradise-u smesno govoriti napamet i kako je bespotrebno preudicirati o necemu sto je u stvari vec odavno izaslo i dobilo ocene (i to odlicne). Dobra muzika, grafika, izuzetno odradjene kolizije , krajnje zabavni stuntovi i sto je najvaznije - igra je najbolja u ovoj vrsti arkadnog zanra. I, mislim, o kojem vi drugari nfs-u pricate, poslednjem? lol posto bi ja licno banovo onog ko je otvorio temu zbog krsenja pravila foruma o kacenju iste tamo de joj nije mesto:D I da jos nesto, posto mene (zrelo dete), kao i mnoge mojih godina i slicnih interesovanja, iritira ta paradoksalna rec 'decje' na delu foruma o IGRAMA kao i zabluda da postoje ODRASLE igre(osim ako stvarno ne idemo u neku Dizni krajnosti) citirao bi Getea (u ***:D): 'Najveci covek uvek ostaje dete'. Ili onu Radovicevu: 'Tucite svoju decu cim pocnu da lice na vas' EOF pozzz

dobro Bene, svakako cemo probati igru. I FlaOut je dobio brdo dobrih ocena, to ne znaci da ce se svakom svideti. Spore takodje i bla bla. To su ocene za te klase igara, nista cudno.

Ni ja ne mislim da postoje igre za odrasle, ali mislim da postoje igre i igre za mladje i igre za decu :d

trejler me je lepo podsetio na crashday, igra je bila prosek ali muzika kakvu nikad ranije nisam chuo u igri, izuvanje. idem da ga kupim da prezhivim do izlaska burnouta.

@gx-x
Cek, cek druze gresimo, ipak postoje i 'igre za odrasle' ako se razumemo, zajedno sa crtanim za odrasle:d

Poslednja izmena:
Minimalni zahtevi:

"System Requirements:

Required: Internet Connection
Operating System: Windows XP [SP2] / Vista
Processor: XP: 2.8Ghz or faster. Vista: 3.2Ghz or Faster
Memory: XP: 1GB Ram Vista 1.5GB Ram
Hard Drive: 4GB
DVD Drive: 8 Speed
Video Card: 128mb with Pixel Shader 3.0
Soundcard: Direct X 9.0c Compatible
DirectX: Version 9.0c
Online Multiplayer 512kbs or Faster (2 – 8 Players)
Input: Keyboard/Mouse
Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

Supported chipsets:

Nvida Geforce 6600 series or better
ATI Radeon X1300 or better

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

Recommended System Requirements:

Intel Core 2 Duo Processor/Multiple Cores
2GB Ram
256 MB Video Card.
Surround Gaming Across three monitors supported via the Matrox TribleHead2Go"

Bedak. Imam samo 2,4 GHz, a i čipset mi je svega 35, a ovde se traži barem 1300-6600 :(

A ja nemam ovo "Surround Gaming Across three monitors supported via the Matrox TribleHead2Go", a piše da je recommended :(:d

Poslednja izmena:
Bedak. Imam samo 2,4 GHz, a i čipset mi je svega 35, a ovde se traži barem 1300-6600 :(
To chipsets se odnosi na grafichke, odnosno znachi da najsporija grafichka koja tera igru je GeForce 6600GT ili Radeon X1300. Provaljujesh?

Ma optimizacija ce biti losa s obzirom da u requirements spominju i laptop specifikacije :p

sto se tice arkadnih voznji ne postoji nista ni priblizno kvalitetu Burnout-a...jedva cekam PC verziju...

"mali" problem ove igre je što brzo dosadi. Nema fizike tokom vožnje, svu pažnju su usmerili na oštećenja. Engine je jako dobar kad je grafika i optimizacija u pitanju. Samo da su trke zanimljivije i da je vožnja mnogo bolja, bila bi to dobra igra. Ovako, stvarno dosadi posle par sati. Od nje je dosadniji možda samo NFS PS i Undercover.

mali off, ali jesam li ja jedni kome je NFS: Prostreet solidna igra i za 5 klasa bolja od U/U2/MW/Carbon krseva (Undercover jos nisam igrao ali sam siguran da moze da se strpa u isti kos sa pobrojanim)?

Meni se u principu ne svidjaju igre ala Burnout i Crashday, gde je sve nekako "nasvirano" tako da morash da razbijesh kola... Probacu Burnout Paradise, ali in my book TDU i GRID josh uvek vaze za najbolje arkadne voznje.

@Chinaslki:
Glavni problem NFS: Prostreet je to shto sama igra ne zna shta hoce da postigne - niti je arkada, niti simulacija, kola izgledaju lepo, ali je okruzenje jadno, nema slobodnog kretanja kroz grad, neki totalno nebulozni eventi, sve je nekako polovichno i nedoradjeno...

PS je arkada i to solidna. nije do jaja ali je solidna. naravno da nema po gradu, ni ne treba da bude. meni je igra skroz ok :)

Nisi jedini ;) (jedino se ne slazem za prvi underground i MW. Prvi underground je ipak (za mene) bio nesto novo i dovoljno kvalitetan da se moze igrati i uziveti u taj nocni fazon (za razliku od onog sindikat rejsinga i tih krseva))

ok, slazem se. U je bio ok i sasvim dovoljan. za MW se ne slazem, ali to je stvar ukusa...

Gledao sam malo gejplej snimke, i svidja mi se ono prženje motora, biće zezanja. Nego, nisam video obrtomer na snimcima, jel moguće da nema manuelnog menjanja brzina? Možda ćoravim.

Ali onaj mod sa odskakivanjem automobila po drugim automobilima u cilju unistavanja sto veceg broja je bolestan. :D

Nazad
Vrh Dno