Šta je novo?

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC)

LEVEL (Ceski magazin Jan 2009)
First ever PC version of Burnout is a perfect example of a modern racing game in an open world with all the essentials that players want. No need for C-grade actresses at all. :D
90/100

Poslednja izmena:
E jel ce biti Deloreana u igri?

igra se pojavila na ea download manager-u... oko 3gb je

Neznam na šta misliš.
Ja sam to igrao na ps3 (dok sam imao burnout)Ali nije tako malo zauzimao,malo mi čudno da pc verzija zauzima samo 3 gb:trust:
Da nije to slučajno demo za pc?

Da demo, sa par automobila ali full gradom (bez onih barikada kao stari konzolaski demo).

mislim da nije demo, jer ti treba kljuc da bi je skinuo sa neta...
full je, sada ne znam da li je neka vrsta instalacije 3giga ili cela igra, samo je receno da je oko 3gb pisalo na ea download manager list...

+ kada izadje demo, imace isti content kao i full samo sto ce biti vremenski ogranicena or whatever...

Moze biti da je cela jer u requirements-u pise minimum hdd space 4gb.

Pa zar to nije bezveze, kako da se ložim kad ne šaltam ja?
Eh sad, ne slazemo se... Ima i boljih stvari za lozenje od shaltanja, saznah to josh davno u pubertetu:D Sry, mor'o sam reci... jace od mene... inache bi se pocep'o ko seljanche napolitanku:d

I ocekivao sam da ce se danas pojaviti. Velicina nije bitna:D i FC2 je bio samo 3,2gb al je igra bila ...cekaj malo... dodjavola, ovo mi se ni malo nesvidja:D:D

1680x1050, 8xAA - 60 FPSa konstantno :) Jako dobro je optimizovana i to mi se svidja.

Definitivno! Kod mene radi odlično u 1920x1200, sa svim detaljima, ali naravno, bez onog suludog SSOD efekta, ili kako li se već zvaše. Za njega je očigledno potreban monstrum, a iskreno tek treba da skontam koliko poboljšava samu grafiku.

Podrška za Xbox 360 džojped je sjajna, a odlično je i što online funkcioniše kao na konzolama...mada ga nisam probao, čini mi se da akhm, neophodan originalni exe fajl. Ispravite me ako grešim. Burnout Paradise je svakako vredan kupovine, valjda će doći i do nas u skorije vreme.

ispravljam te, gresis :) nije potreban, radi i narodna verzija :)

Meni je igra u Visti proradila tek kad sam uključio Compatibility Win XP SP2 mod. FPS zakucan na 60, grafika pristojna, igrivost po meni dosta lošija od poslednjeg Flatouta.

ispravljam te, gresis :) nije potreban, radi i narodna verzija :)

Probao si? Nakon registracije, jedino što dobijem poruka "Your PC is unable to connect to Paradise City servers. Try again later.

EDIT: Sad sve radi - morao sam da se registrujem preko web sajta, jer ingame registracija nije htela da prođe.

Poslednja izmena:
.

igra je Burnout, ne znam sta su ljudi ocekivali. Optimizacija je odlicna, muzika,)

samo jedno pitanje ............ verovatno nisam video ali ... kako se izlazi iz ove igre osim Alt+F4 kombinacijom?:smash:

Poslednja izmena:
.

igra je Burnout, ne znam sta su ljudi ocekivali. Optimizacija je odlicna, muzika,)

samo jedno pitanje ............ verovatno nisam video ali ... kako se izlazi iz ove igre osim Alt+F4 kombinacijom?:smash:

Pa odeš na pauzu (start na Xbox 360 džojpedu) i tamo ćeš naći opciju exit game.

Pa odeš na pauzu (start na Xbox 360 džojpedu) i tamo ćeš naći opciju exit game.

:D ne vredi, ne vidim. Imam XBOX360 joy i kad stisnem start dobijem mogucnost: Return to game, one tri stavke za statistikom itd. Jednostavno ne vidim Exit game.

Molim te reci mi gde da gledam:wave:

Ja ću ti reći kako se komanduje preko tastature a ti ekvivalentno probaj to preko joy-a:

- dok si u igri (na stazi) pritisne se ESC
- dobijes drugi ekran sa nekim menijem ali u gornjem levom uglu ti stoji slika tastera F1 i F2
- pritisneš jednom F1 dobiješ drugi meni
- pritisneš još jednom F1 dobiješ treći meni
- pritisneš još jednom F1 dobiješ četvrti meni ... e tu na dnu ti je opcija SAVE & EXIT.

Ćao.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da sam ***** pa nisam uspeo da nađem opciju za izlaz, ali očigledno da nisu mogli da zature exit dugme na gore mesto.

16x10 2xAA, sve high iskljucen onaj ssao i seta FPS 30-60 i javlja se sttuter, Vista x64. Skidam nove drajvere pa da vidimo, probacu i na XP.
Igra je ono opustajuca, ali nista spec, arkada i po.

grafika ko od pre 3 godine, gameplay dosadan, tj nisam ni nasao gameplay, grad duhova, tek po koji auto se pojavi unaokolo, nesto kao trkas se start to finish sam sa sobom...Ja goru voznju nisam igrao. Mozda je stvar ukusa.
Meni je ovo totalno dosadno i monotono :(

Igra nije zahtevna, to je tacno, ali je GRID za ovo 'tata'.
Ne znam, meni igra nije nesto.....pitam se dali je verzija na x360 bolja :)

Radi perfektno ali nista posebno ocena 70 prosek igra po meni:banana:

Hmm... kako da nateram igru da mapiram gas pedalu sa Logitech Formula Force RX? Posto kad to zelim da uradim, pritisnem gas pedalu i ne desava se nista.. Ne mogu ni da izadjem iz tog mapiranja tada...

Vrh Dno