Šta je novo?

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC)

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
burnoutparadiselogosj5.jpg

May 9, 2008 - Criterion Games, a studio of Electronic Arts, (NASDAQ: ERTS) today announced that the award-winning driving game Burnout Paradise is being rebuilt specifically for the PC. Burnout Paradise will be the first Burnout title ever made for the PC, customized with expanded multiplayer, enhanced online features, and community driven content.

Originally released for the PLAYSTATION 3 computer entertainment system and Xbox 360 videogame and entertainment system, Burnout Paradise has won over 55 awards worldwide. Burnout Paradise delivers an open-world environment built for intense speed, excitement and exploration and sets a new standard in the seamless transition from single-player offline to social online gameplay.

Burnout Paradise for the PC will combine all the open world racing, intense speed and action of the original game with new gameplay for the PC version.

http://pc.ign.com/articles/872/872741p1.html

Poslednja izmena:
burnoutparadiselogosj5.jpg

May 9, 2008 - Criterion Games, a studio of Electronic Arts, (NASDAQ: ERTS) today announced that the award-winning driving game Burnout Paradise is being rebuilt specifically for the PC. Burnout Paradise will be the first Burnout title ever made for the PC, customized with expanded multiplayer, enhanced online features, and community driven content.

Originally released for the PLAYSTATION 3 computer entertainment system and Xbox 360 videogame and entertainment system, Burnout Paradise has won over 55 awards worldwide. Burnout Paradise delivers an open-world environment built for intense speed, excitement and exploration and sets a new standard in the seamless transition from single-player offline to social online gameplay.

Burnout Paradise for the PC will combine all the open world racing, intense speed and action of the original game with new gameplay for the PC version.

http://pc.ign.com/articles/872/872741p1.html

YES,YES TO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Opa, 11-ti ili koji već Need for Speed stiže :D

Nisi me shvatio:). Ovo sam poistovetio sa NFS. Igrao sam ga na PS3, isto je bre to. Lomljava, jurnjava i krš na sve strane:D

U nfs je damage samo "sminka", FlatOut je bolji za poredjenje ;). Mada tvrdim da je FlatOut 2 krsh, prvi deo s vremena na vreme obrnem ponovo.

NFS je teško smeće sa Paradise. Čudna, ali sjajna odluka EA. Ukidaju NBA Live i Madden za PC, ali nam daju Burnout. Ludo skroz.

S tim što Burnout Paradise ima daleko veće ocene od NFS-a. Generalno mišljenje jeste da je Burnout Paradise trenutno najbolja arkada.

Taman sam hteo reci: sto brze to bolje, ali pregrizo sam jezik jer je opste poznato sta se desava sa brzo zavrsenim konzolaskim portovima. Mada, nekako mi deluje da su oni vecinu posla uradili, sto znaci da je ta novost pustena u javnost u vreme kada je dobar deo posla oko porta obavljen. Bolje za nas, manje cemo da cekamo, a samim tim i manje noktiju od nestrpljenja izgristi. :d

Taman sam hteo reci: sto brze to bolje, ali pregrizo sam jezik jer je opste poznato sta se desava sa brzo zavrsenim konzolaskim portovima. Mada, nekako mi deluje da su oni vecinu posla uradili, sto znaci da je ta novost pustena u javnost u vreme kada je dobar deo posla oko porta obavljen. Bolje za nas, manje cemo da cekamo, a samim tim i manje noktiju od nestrpljenja izgristi. :d

Da to sto kazesh... nego postavili su i neke screenshootove na criteriongame.com... i ima neki intervju... ljudi su izgleda dosta odradili, po snimcima se vidi da je upravljivost odlicna, ko kod nfs-a... mislim za arkadu... da nekrenu sad i ovde price o simulaciji...

Jaaaooo, jedva cekam!!! :D Jedna od najboljih igara koje sam probao na Xbox-u 360.

U nfs je damage samo "sminka", FlatOut je bolji za poredjenje ;). Mada tvrdim da je FlatOut 2 krsh, prvi deo s vremena na vreme obrnem ponovo.

Ja to odavno govorim. Samo prvi deo valja. I poslednji nije loš, ali ne znam da li je izašao za PC, ja ga igrao malo na Xboxu. Burnout Paradise ne može da se poredi sa NFS-om!

Ne vidim u čemu je prvi deo bio bolji? FlatOut 2 je bolji i grafički i fizički (mnogo više interaktivnih objekata). Baš sam ih juče upoređivao. Verovatno vas FlatOut 2 nije oduševio, ali to ne znači da je kec bolji. Jednostavno nije.

Ne vidim u čemu je prvi deo bio bolji? FlatOut 2 je bolji i grafički i fizički (mnogo više interaktivnih objekata). Baš sam ih juče upoređivao. Verovatno vas FlatOut 2 nije oduševio, ali to ne znači da je kec bolji. Jednostavno nije.

Dvojka je malo "arkadnija" od keca, a to naravno nekom odgovara, a nekom ne.

Poslednja izmena:
OD NFS-a (ovih undergroundova i karbona) nije tesko napraviti bolju igru. Samo se potrudis makar malo :D MEdjutim, njima je bilo lakse da naprave ProStreet :S:

Da odmaK pitam, da li se igra pravi u varijatnama za PS2, PSP i Wii...
U zadnje vreme PC dobije previše takvih konverzija.

Mislim, POTC3, Iron Man...

I da, Flatout je toliko već sam bio laganica da je arkadizovanje modela u dvojci meni stvarno uništilo igru, džaba malo bolja grafika, mada Flatout 1 meni i dalje izgleda odlično, kada je igra crap.

Smešno je očekivati simulaciju kada je smisao igre u žestokim sudarima.

Burnout Paradise (PC): Visual comparison and system requirements

Kršenje, skakanje, brzina, loodilo...Jedna od retkih vožnji koje sam chekao...:D
Burnout Paradise PC Movie

E da, demo je najavljen tek za februar a igra za mart...lele, ima da se nacekamo:d

Ma ova igra ce da zgazi svaki NFS do sada. Ono sto je interesantno je sama posvecenost dev. tima igri. Nakon izlaska na xbox i ps3 poceli su da rade na izuzetnim besplatnim download contentom. I to ne na sitnim glupostima nego na fantasticnim dodacima: nova kola(sad nedavno ubacili automobile igracke, delorean style leteci xD), MOTORI, smena dana i noci, novo ostrvo... I sve ce to biti ukljuceno u PC verziju. Ovo je dokaz da postoje pravi timovi koji brinu o svojim potrosacima i trud im se isplatio: Rekord u najvecem broju online igraca su probili pre koji mesec, a online prodaja igre (xbox store i ps3 store) je stabilna. Ako trial verzija bude super verovatno cu kupiti ovu igru, ovakve timove treba podrzati.

Ovu igru je bolje porediti sa Wipeout nego sa NFS. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno