kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
1000 puta ponovljena laz, nece postati istina, dok je mene na ovom forumu :smoke:.
a i 1000 puta recena istina, nece postati istina, dok je tebe na forumu
1000 puta ponovljena laz, nece postati istina, dok je mene na ovom forumu :smoke:.
Takodje, u igru je implementirana akceleracije. Sto duze gurate pecurkicu, to se brze nisan pomera.
Šta znam, prekratak je demo za neki veći utisak.
3. komande - pa do kraja demoa nisam uspeo da se privinkem na onaj cover
4
On prica ono sto je cuo od ljudi koji se igraju na pc-ju, tako da bi morao prvo njih da ispravis. 'ebiga ali je tako.
pp, ne pricam ja samo o tebi, pogledaj kako je driver vec u startu hteo da sasece, da se slucajno nekom ne bi svidela ta "generika", pa onda onaj sto apeluje da se dogovorimo... to je mnogo veci spam od ovoga.
Kako si to uspeo? :d Cover je perfektan i verovatno je jedna od ključnih prednosti u doživljaju nad svim ostalim fpsovima. Stisneš dugme za cover i onda se šetaš levo-desno, gurneš pečurkicu na gore ako hoćeš da izviriš iz zaklona sa nišanom (ili na stranu, ako hoćeš da uradiš lean pri kraju zaklona) i pucaš. Perfektno i lagano do bola![]()
4. grafika - na momente stunning, a onda uleti neka ocajna textura na cover zidicima
Grafika je trenutno najbolja na konzolama, mada je Crysis ipak za stepenicu iznad(ili 2 ako se iskoristi neki highdetail mod)
Znam da rizikujem nerd-fight, ali mislim da se moze o ovome razumno i normalno pricati.. Crysis ima bolesno detaljne teksture, ali ova kombinacija filmskih efekata u KZ2, postprocessing, razni blurevi, paznja za detalje, animacije, hit-response, fizika eksplozije (vetar koji nosi dim i ostatke u pravcu u kom duva), SVETLO... sve to zaista izgleda impresivno, nekako se izdvaja od ostalih igara, mozes nadr*ati teksture koliko hoces, nije samo to fora..
Crysis je open world donekle, ovde je prostor ogranicen. Jedno je implementirati fiziku, efekte, grafiku u skucen prostor, drugo je to uraditi na arhipelag ostrva![]()
Naravno da se ne mogu porediti, Crysis je open world donekle, ovde je prostor ogranicen. Jedno je implementirati fiziku, efekte, grafiku u skucen prostor, drugo je to uraditi na arhipelag ostrva.
Al zestoko bih igrao ovu igru.
Oruzje od kartona
Igri fali malo jaci AA, senke su osrednje, a izgleda da postoji i neki problem sa view distance-om : na 3m nestaju detalji sa podova(novine pred kraj demoa npr.), a i teksture na likovima se menjaju(ne znam kako ovo bolje da opisem). Cini mi se da se teksture detaljnije nego na E3 CGI trejleru, dok je u trejleru dim nesto bolje odradjen, a animacija je tecnija.
Ne mogu da se setim, jel ovako sljakalo i u beti? Nisu valjda sad eksperimentisali nesto jer je bilo savrseno..
Ja sam prilicno siguran da ovoga nije bilo u beti, a koliko vidim, sa mnom se i drugi ljudi slazu. Mada, igrao sam CoD4 intenzivno otkad se beta zavrsila, pa je moguce da sam se navikao na njega.
Kod mene se nije primecivao nedostatak AA-a, a koliko vidim, niko se na drugim forumima nije zalio. Na kom TV-u igras, posto i od TV-a i kalbiracije zavisi koliko ces videti/primetiti nedostatak AA-a. Spusti sharpness, kad je na 100 skoro da nema igre u kojoj neces primetiti da fali AA-a.
Sad je teze za nisanjenje, jer postoji akceleracija.
Sto duze budes gurao stick, to ce se brze pomerati nisan.
tacno se primeti trenutak u kojem se desava prelaz(zao mi je sto ne mogu da slikam).
Da te nema trebalo bi te izmisliti. Nakon one vrhunske odvale sa plastelinom i Far Cry ova mi je možda još bolja
![]()
Znam na sta mislis, to sam primetio na nekim skrinovima i u drugim igrama, ali, mislim da je to problem samo sa podlogom, ne sa okolnim objektima.. Uopste to nisam primecivao dok sam igrao MP..
Crysis i dalje ostaje neprikosnoven po pitanju grafike i izgleda igre tu nema priče. Čini mi se da će i AI ostati neprevaziđen jer ovde na momente užasno brlja. Neke momente je već Jovus napisao a neke sam i sam video. Atmosfera mi se više sviđa ovde, napucavanja možda isto ali za to sve treba sačekati finalnu verziju jer ovo je prekratko.
Mada mi nisu jasna ta prepucavanja, kao neke pubertetlije. Brate mili, igrajte se. K'o da je važno koja je bolja? Igra sam jednu sa uživanjem a igraću koliko vidim i ovu sa istim uživanjem. I to je ono što je najvažnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari