Šta je novo?

Killzone 2

Ne bi ni to valjalo, pa ne bi mogli da odigramo sve dobre igre, ovako ima 20 AAA studija, mada keva je Blizzard,oni nikad nece napraviti losu igru, cudi me da ne urade WoW za konzole, moglo bi se to igrati i PS 3 i X kutiji

Ne bi ni to valjalo, pa ne bi mogli da odigramo sve dobre igre, ovako ima 20 AAA studija, mada keva je Blizzard,oni nikad nece napraviti losu igru, cudi me da ne urade WoW za konzole, moglo bi se to igrati i PS 3 i X kutiji
Kontrole,mada mislim da su rekli da planiraju da rade igru za konzole

Oce li se skinuti vise :wall: :d

*** šta je ovo?Kakva je ovo igrica?Izrokaše me ni okolinu nisam uspeo da istražim:wall:

Mislio sam da cekam da KZ2 preplavi oglase kod nas pa da ga kupim po nekoj smesnoj ceni, al nakon ovog demoa dodje mi da ga preorderujem :D Jos ako MP nabudze u odnosu na betu i ako bude radio stabilno bice cudo od uspeha na PSN-u, cak i u odnosu na cod4.

Pa nije Blizzard lud da ne uzme pare na konzolama! Sta im vredi sto ce Starcraft 2 biti legendarna igra,kad ce biti na Warezu pre izlaska. Diablo 3 treba da urade za PS 3, da ne moram da sedim na stolici godinu dana. :)

^ Jos jedan biser...

i1masj.gif

Poslednja izmena:
Dobra je igra. Nema šta. Ono što mi je jako bitno je da je dobro napucavanje. Nadam se samo da će nivoi biti raznoliki jer ovde osim sive boje i zelene skoro i da nema druge. Mada, to ne govori da je loša grafika, naprotiv odlična je. Ali opet bilo bi dobro kada bi bilo raznolikosti nivoa u punom smislu te reči.

Šta znam, prekratak je demo za neki veći utisak. Ali obećava. Tako da, neko stoji preorder :)

edit: samo šta treba da uradim da me ubiju :(, ovaj nivo težine je prelak.

Poslednja izmena:
Da, ovaj nivo je prelak.
Mada, sto se tice igre... @_@
Sad mi je zao sto sam dao 40 evra za Call of Duty 4 pre nedelju dana.
Ne mogu da igram CoD4 nakon ovoga...
Tezinu oruzja su savrseno docarali. Nema onog skakanja i pucanja i slicnih nebuloza. Medjutim, to je napravljeno tako da igrac zaista ne oseca da igra ogranicava na bilo koji nacin.
Drugi put sam igrao sa iskljucenim HUD-om, mini mapom i svi ostalim i igra ima momente kada lici na film.
Takodje, kada sam igrao drugi put, primetio sam znacajno drugacije ponasanje AI-a. Svaki put se drugacije ponasaju, izgleda.

Poslednja izmena:
***, kakva igra, kakvo remek delo, kakva umetnost! Fps koji zadaje domaći zadatak svima! Perfektno. Cover sistem fantastičan, atmosfera super, AI korektan, napucavanje totalni vrh. Ne sumnjam da će multi biti pun pogodak. Eto nama novog šampiona! Igra koja će me naterati da prelazim iznova ukoliko najteži nivo ne bude otključan od samog starta. Predivno!

AI je mnogo vise od korektnog.
Svaki put se drugacije ponasa, koristi neke zaebane fazone (jedan istrci i baci bombu da te izbaci iz zaklona, dok te ostali resetaju), a ovo je na normal tezini.

Mada, nisam nesto siguran da ce se ova igra masovno igrati na PSN-u. Cini mi se da je previse realisticno za siroke narodne mase. Nakon igranja CoD-a 4 gde i lik koji nema nikakvu vestinu moze da ubije bar nekoliko protivnika, ovo je pakleno iskustvo, jer zahteva zestoko privikavanje, posto je cela koncepcija pucanja potpuno drugacija od one u CoD-u 4.

Poslednja izmena:
Ok, više utisaka o AIju sam mislio da iznesem nakon nekoliko igranja, ovo je sve bilo na prvu. Odlično ako je tako. Inače, evo šta Killzone 2 poručuje konkurenciji:
cartman_motivator.jpg

Ja sam imao malo nedoumica u vezi cover sistema ali on je mnogo lak za koriscenje za razliku od nekih drugih igara. Grafiku nema potrebe komentarisati, vise se oseca dozivljaj kao da si u nekom filmu.

skinuo,instalirao.... pocinje :)

edit:
:O

omg

Poslednja izmena:
Ja sam imao malo nedoumica u vezi cover sistema ali on je mnogo lak za koriscenje za razliku od nekih drugih igara. Grafiku nema potrebe komentarisati, vise se oseca dozivljaj kao da si u nekom filmu.
Pa da. Totalno su ispunili što su obećavali - seamless cover iz 1. lica, za šta su svi mislili da je teško ostvarivo. Fantastično. I manje drndanja treba sa kontrolama nego da ispališ 1 metak u RE5 :p

Meni je AI neverovatan. Na onom delu gde se "iskrcavaju" iz vozila, probao sam na razlichite strane da prolazim do njih, i oni su svaki put drugachije reagovali, ponashaju se kao da stvarno razmishljaju :) I uopshte se ne stide da krenu na nas, ne ono ko ****** da se kriju iza necega i puckaju po malo :)

Drugo, desert eagle je vrh vrhova. Znachi vadim ga i kada imam municije u pushci :d

Poslednja izmena:
hmm. evo mojih utisaka.. WTH?! 1.2giga skidanja za 5 ipo minuta! tolko je pisalo na kraju da mi je trebalo da zavrshim.. ok odigrao sam i drugi put, i celo skladishte sam prebio nozhem.. znachi AI se tako zbuni kad krenesh da trchish k njima s L3.. on stoji od mene metar a ja trchim k njemu, a on bega u zaklon.. ostali ne primecuju.. ok. kontam da je to do nivoa tezhine.. ovde mi zaista nedostaje rumble, posto imam samo ubogi sixaxis :(
sledeca stvar: grafika. freaking WOW! svetlo, prashina, delovi koji lete na sve strane.. kad bacish granatu, sjajno. kontrole su ok. malo mi je chudno zoom postavljen na R3, al ok. cover dobro radi, samo na ovom nivou tezhine mozhesh igrati gunz blazin..kontam da je multi izuzetan.. ovo je samo demo, tako da pre order ostaje :) samo josh negde da nabavim dualshock 3 :/

Poslednja izmena:
***, kakva igra, kakvo remek delo, kakva umetnost! Fps koji zadaje domaći zadatak svima! Perfektno. Cover sistem fantastičan, atmosfera super, AI korektan, napucavanje totalni vrh. Ne sumnjam da će multi biti pun pogodak. Eto nama novog šampiona! Igra koja će me naterati da prelazim iznova ukoliko najteži nivo ne bude otključan od samog starta. Predivno!

Znaci da kampujem kod tebe 28-og? :)
Taman i da naucim kako da igram FPS preko joypeda, bio bi red.

Sada pljuvaci po KZ2 mogu da odahnu, jer nece moci da nadju manu igri, osim ako ne kazu kako je mracna kada vec ne mogu nista drugo da prigovore.

Poslednja izmena:
ok odigrao sam i drugi put, i celo skladishte sam prebio nozhem.. znachi AI se tako zbuni kad krenesh da trchish k njima s L3.. on stoji od mene metar a ja trchim k njemu, a on bega u zaklon.. ostali ne primecuju..

Slično je i kod mene bilo kod tog tenka, šta li je već. Protrčao sam pored njih kao vazduh, stao sa strane i skidao jednog po jednog:trust:. Niko me ne hebe ni 5%. Nadam se da je teže na drugim nivoima i da drugačije reaguju.

igrada zabada :I realno...i'm speachless :O

preorder ostaje,samo me interesuje koliko ce to biti LIMITED EDITION komada, koji mi inace stoji na preorder....
ma bilo koji da mi posalju iz UK, volecu ga...

p.s. sutra zovem drustvo kod mene da im pokazem sta znaci explozija granate i prashina nakon explozije :I jaaaako dobro sve!!

Poslednja izmena:
Koji button mapping koristite, meni najvise odgovara alternate 2 sa cekiranim zoom hold mada tu jos uvek malo eksperimentisem. I sensitivity x i y ose isto treba malo isprobavati posto je jako *******o nisanjenje sa default ili se bar meni prvi put tako ucinilo jer sto vise ovo igram sve mi bolje lezi ovakav fps bas zato sto je zeznut. Jeste primetili kako kad preskace neku prepreku sve to tece glatko i nije samo animacija obicnog skoka prikazana nego kao da je to u talasu uradio tj. fluidno. Ma mnogo se mislilo o detaljima. Ili kad red dot nisan prinosi licu za precizno nisanjenje to ne ide bas trenutno nego malko sporije jer puska ima svoju tezinu kao sto bi i trebalo u realnosti da je ima. Ako je jedan petominutni demo ovako atmosferican mogu misliti kompletnu igru kakva ce biti. A bio sam skeptican oko ovog famoznog killzona i mislio sam da ce biti neki futuristicki cod4 sa dobrom grafikom i osvetljenjem.

Isto kao ti, alternate 2 sa izabranim zoom holdom. Malo povecana osetljivost x i y ose.
BTW Probajte da igrate bez HUD-a, nisana i ostalih stvari. Dozivljaj je za klasu intenzivniji.

Poslednja izmena:
Ljudi, ne bi da se pravim pametan, ali što se tiče fizike, ako je LBP ima 20x bolju fiziku nego bilo koja platforma... ikada, zar ste mislili da će ova perjanica da izda :)...

Jedini ja budala imam US i DE PSN ali nemam UK...Sto je najgore sad sam na poslu, a taman pre nego sto sam krenuo hteo sam da ga skinem pa da igram sutra kada se vratim ali nista od toga jer ga nema kod svaba!!!:mad:

Vrh Dno