Šta je novo?

Killzone 2

312 MB...come on...come oooonnn...

Josh 312 ? Ja sam na 640, kasno sam doshao kuci :)

Ma jok...nego se toliko skinulo...sada sam tačno na 500 MB...come ooooonnnn!

go-god-go-part-2-20061102015236763.jpg

uk psn

sledeće pitanje "kako se registrovati na uk psn i šta je to uopšte PS3" :D

Poslednja izmena:
Platio Microsoft da ga ne okače tamo.

Ma bole me kita! Sacekacu 27, pa necu za svaki demo da pravim drugi nalog! ****m ti SOny, stvarno su *****i!

Pa ovde je svako sem tebe napravio UK, US i JP nalog:d

Pravo pitanje je zasto je napravio jedino US nalog!!

Moraćemo pod hitno za neke da napravimo sledeći warn:

frustratis balkanopatia - random izlivi gneva, agresije i nipodoštavanja prema svojoj okolini, nastali kao uticaj nestabilnog društva, kriminalnog okruženja i nedostatka samopotvrđivanja

Poslednja izmena:
Joj kako kratko, vec sam dva puta presao.

Sta reci, ovo definitivno nije standardni fps vec hard core simulacija rata.

Joj kako kratko, vec sam dva puta presao.

Sta reci, ovo definitivno nije standardni fps vec hard core simulacija rata.

Ma đavola hc simulacija. Gde je tifus. Gde je previjanje, odsecanje nogu... gladovanje, preki sud... Zakoni i običaji ratovanja. Genocid i ratni zločini. Pa krofnice, prljanje guma, prevrtanje, zastavice...

Ma đavola hc simulacija. Gde je tifus. Gde je previjanje, odsecanje nogu... gladovanje, preki sud... Zakoni i običaji ratovanja. Genocid i ratni zločini. Pa krofnice, prljanje guma, prevrtanje, zastavice...

Lejm :p Vojnik ne sedi u stolici, dok u pravoj voznji radis sve iste radnje kao u svojoj sobi, pa jelte ima smisla da zahtevas sto realnije iskustvo, ali ko sam ja da pricam o tome, nisam "kidao" EVO VII na parkingu Sava Centra ;)

Ma daj, u chemu se ovo razlikuje od drugih, bwaahahahaha :)

Lejm :p Vojnik ne sedi u stolici, dok u pravoj voznji radis sve iste radnje kao u svojoj sobi, pa jelte ima smisla da zahtevas sto realnije iskustvo, ali ko sam ja da pricam o tome, nisam "kidao" EVO VII na parkingu Sava Centra ;)

Nisi kidao ni budzenog juga :)

Ja se ne secam da je neki fps imao ovako dobro uradjenu fiziku lika u igri gde ne mozes da letis po terenu vec sve ima svoju realnu tezinu, skok kao ni u jednom fps-u, ljudi treba dosta navikavanja za one koji su navikli na sve dosadasnje fps-ove. COD4 je arkadica prema ovome. Nije uopste lako igrati ovu igru. Na kontrole treba ne bas malo navikavanje ali zauzvrat ni u jednoj igri ne osecas ovakvo zadovoljstvo kad pogodis nekoga kao u ovoj.

Ja se ne secam da je neki fps imao ovako dobro uradjenu fiziku lika u igri gde ne mozes da letis po terenu vec sve ima svoju realnu tezinu, skok kao ni u jednom fps-u, ljudi treba dosta navikavanja za one koji su navikli na sve dosadasnje fps-ove. COD4 je arkadica prema ovome. Nije uopste lako igrati ovu igru. Na kontrole treba ne bas malo navikavanje ali zauzvrat ni u jednoj igri ne osecas ovakvo zadovoljstvo kad pogodis nekoga kao u ovoj.

Upravo...

Kratko, fenomenalno, prženica tek da mi pođu bale:smoke:

Ja ne mogu da verujem da dok sam igrao ovaj demo, padne mi na pamet niko drugi nego driver, jer mi se urezalo njegovo dugogodisnje trubljenje kako nijedna igra nema realnu fiziku, ovo, ono, e pa druze driver sada konacno imas takvu igru :D

Pointeru, smaras nenormalno.
Ako nemas sta pametno da kazes, nemoj nista ni da postujes.

Pa ja kad sam citao tvoj post odma sam znao kome se ulagujes.

Obožavam ove "portparole" koji samo smrde na nekim temama. KZ2 je školski primer odlične optimizacije i upotrebe hardvera. Da je sreće da je bar 20% takvih developera....

Vrh Dno