Dodatak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2003
- Poena
- 680
Sta bre gledas sad filmice na GT-u, igraj bre ovaj demo
![]()
Sta bre gledas sad filmice na GT-u, igraj bre ovaj demo![]()
Imaš na ruskom storu![]()
Killzone je "bolji" i od Resistance 2, pa nisi njega sahranio.
1. Dodali su cover sistem.
Takodje, u igru je implementirana akceleracije. Sto duze gurate pecurkicu, to se brze nisan pomera.
2. @_@
Killzone 2 i Call of Duty, sa druge strane, imaju mnogo toga zajednickog.
@ Bane R
Uredu za to, ali cod4 radi @60 fps i na ps3 koliko znam.
Kimi, ne kapiram, sto ne skines demo?
Odigrah i ja...
Zvuk u onom skladistu je freakin nenormalan, ne smem ni da zamislim kako je sa 7.1 sistemom, znaci totalno se razlikuje od borbe na otvorenom, uzeo onu drugu pusku, pobio sve ispred sebe i nastavio da pucam u prazno uzivajuci u svakom ispaljenom metku...
3. Ja sam stalno bio u tripu da je glavni lik nekako nizak. Ne znam zasto, ali mi se cinilo da je sve nekako gledam sa male visine. Kontrole zahtevaju period privikavanje, POSEBNO ako si duze vreme igrao Call of Duty.
cover system.. jos jedna retardirana konzolaska igra koja unazadjuje gaming.. dokle vise sa tim nazadnim idejama koje zaglupljuju igre koje treba da budu inteligentne
![]()
3. Ja sam stalno bio u tripu da je glavni lik nekako nizak. Ne znam zasto, ali mi se cinilo da je sve nekako gledam sa male visine.
ali ti ćeš to moći da saznaš tek za nekoliko godina kada u rangu 300e bude mogla da se kupi karta koja će da tera krizu preko 15fps...
Nekima se ovde nije svidelo da se ove dve igre porede.
@ Bane R
Uredu za to, ali cod4 radi @60 fps i na ps3 koliko znam.
@ ppredrag
Ni ja ne razumem kako su samo vasi komentari u FEAR 2 temi, pc podforuma, negativni. Ne pravi se vise da ste nesto bolji.
Dokle ces vise da lazes i lupas :trust:.
Zilion puta sam ti objasnio situaciju, i ti i dalje pricas isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari