Dodatak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2003
- Poena
- 680
Pa ja kad sam citao tvoj post odma sam znao kome se ulagujes.
Svasta
Odgovorio bih ti kako i dolikuje takvim smaracima ali eto necu da kvarim ovu temu.
Poslednja izmena:
Pa ja kad sam citao tvoj post odma sam znao kome se ulagujes.
Kontrole,mada mislim da su rekli da planiraju da rade igru za konzoleNe bi ni to valjalo, pa ne bi mogli da odigramo sve dobre igre, ovako ima 20 AAA studija, mada keva je Blizzard,oni nikad nece napraviti losu igru, cudi me da ne urade WoW za konzole, moglo bi se to igrati i PS 3 i X kutiji
. Inače, evo šta Killzone 2 poručuje konkurenciji:
![]()
Pa da. Totalno su ispunili što su obećavali - seamless cover iz 1. lica, za šta su svi mislili da je teško ostvarivo. Fantastično. I manje drndanja treba sa kontrolama nego da ispališ 1 metak u RE5Ja sam imao malo nedoumica u vezi cover sistema ali on je mnogo lak za koriscenje za razliku od nekih drugih igara. Grafiku nema potrebe komentarisati, vise se oseca dozivljaj kao da si u nekom filmu.
***, kakva igra, kakvo remek delo, kakva umetnost! Fps koji zadaje domaći zadatak svima! Perfektno. Cover sistem fantastičan, atmosfera super, AI korektan, napucavanje totalni vrh. Ne sumnjam da će multi biti pun pogodak. Eto nama novog šampiona! Igra koja će me naterati da prelazim iznova ukoliko najteži nivo ne bude otključan od samog starta. Predivno!
ok odigrao sam i drugi put, i celo skladishte sam prebio nozhem.. znachi AI se tako zbuni kad krenesh da trchish k njima s L3.. on stoji od mene metar a ja trchim k njemu, a on bega u zaklon.. ostali ne primecuju..
Jedini ja budala imam US i DE PSN ali nemam UK...Sto je najgore sad sam na poslu, a taman pre nego sto sam krenuo hteo sam da ga skinem pa da igram sutra kada se vratim ali nista od toga jer ga nema kod svaba!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari