Ogroman minus za kompjutersku prodavnicu na Bogoslovijskom kruznom toku (nemam pojma trenutno kako se zovu, stao mi mozak).
Ulazim u sa ortakom da kupi neke dzojstike (Logitech precision)... Pitamo za cenu, lepa ribica uz smesak kaze: "Samo 990". Meni je bilo malo cudno jer sam vidjao u gigatronu i slicnim prodavnicama za 850 i nizhe... Ali njemu se zuri, pa ipak uzima (a i **** ga, usteda od 100din za cimanje od 15 minuta voznje i nije usteda). na kasi nam kazu da je cena skocila i da je 1390 din. (Za 1700 ima da se nadje Logitech Dual action), naravno na dranje nije pristao... Vrati on dzojstik, i ja na izlasku vidim Z-5500 (koji planiram da kupim u neko skorije vreme). I iz *******cije pitam: "Mozete li da mi kazete da li je i njima cena skocila, posto planiram da ih kupim!" (Cena na kutiji je bila 24999 dinara - kao i u Gigatronu). Na sta mi lepa ribica (sa solidnim sisama) odgovara: "Da, cena im je..... PEDESET HILJADA!" Na njen odgovor nisam mogao da se uzdrzim pa sam krenuo da vicem: "Kako bre 50k, u gigatronu i slicnim je oko 25, kako mozeteda budete toliko skuplji!" Na sta je onako debiloidan lik sa kase rekao sledece (citat je 99% verodostojan originalu): "Logitech nam je javio da posle nove godine javio da moramo da dignemo cene svih njihovih proizvoda" Na pitanje ortaka da li misle na Logo (glavni uvoznik logitech-a) debiloidan lik je rekao: "Ne, nego logitech, evo ti broj coveka, pa proveri!" Nas dvojica, nasmejani i zbunjeni smo izasli iz radnje...
Posle zvanja svih firmi u gradu koje imaju te zvucnike, uverio sam se da je prica laz. U svim radnjama (Win Win, Gigatron, Pakom, Comtrade) kostaju oko 25k i za tu famoznu direktivu logitecha nisu ni culi.
A danas sam otisao ponovo do radnje i video da su cene svih logitechovih proizvoda stvarno skuplje, na sta je ortak skontao da ili:
1. Ciste lager
2. Prekinuli su da rade logitech program, pa ciste lager.
U svakom slucaju, ja tamo vise ne ulazim jer su lazljiva &#@!A! ##$*&!