Evo da se i ja malo javim nakon citanja svih ovde postova

Sa gigatronom imam veoma lepo iskustvo sto se tice reklamacija,e sad dal ej to zato jer mi buraz radi tamo ili sto sam se zalio od prvog dana na cpu da ne radi kako treba nebitno uglavnom komp odnet u servis an banovom bacili su pogled ja im objasnio dali mi 4000+ dok traje testiranje procesora ,nakon 15ak dana otiso dodo pare i uzo trenutni cpu.
DPM-imam lepa iskustva,nikad nis nisam reklamirao ,moj ortak jeste i uvek su mu uvazili reklamaciju,jedino sto onaj pera smori pricom pogotovo kad nema neku od komponenti koju trazis pa pokusava da ti uvali bilo sta samo da nesto proda,ali u 50% slucajeva je nudio komponente koje su istih ili boljih performansi za ~ iste pare,cak zna da izadje u susret ako ti fali nesto sitno onda ti kao da "popust".
win win-ko sto neko rece imaju dobre stvari ali brate tamo rade ****** ne mogu se drugacije nazvati znai u balkanskoj ona s cvikerima sta god je pitam gleda me kroz one tegle ko da pricam marsovski,ne razlikuju se ni oni momci,mada 1 je ok cak i kad sam uzeo devojci tastaturu nije joj odgovaralo sto je srpska nisu imali drugu rekli su dodjite vrnucemo pare....takodje ni u 27marta nisu nista informisaniji od ovih u balkanskoj.
e sad ima jedna firma dimitrija tucovica ali ne mogu da se setim imena(davnio je bilo) oni su mi prodali barton(thorton) i dali garanciju ali bez racuna kao ne radi im kasa,nakon par dana drndanja dali su mi racun ali na potpuno dr procesor
Sampro-uzimao fleseve i kucista i ljudi su ljubazni i uvek su ispostovali rokove
vip(web)house-extra ljudi fini testirali su monitore kad niko to niej teo da radi pri kupovini,i nikad nisu teli da mi uvale ni 1 monitor koji je imao lose pixele,zbog mog ortaka su cak celu isporuku testirali 1 i samo 1 je bio bez losih pixela
grappolo mi je svojevremeno odma zamenio neispravnu grafiku 6600(e kakva ej to grafiak bila +50% oc-a sam izvlacio iz nje

)
mikrosistems-hm drug je extra zadovoljan njima a ja sta god trazio sto ovde vec rekoste ispada da uvek trazim komponente kojih ima na sajtu/cenovniku ali ne i u prodavnici/skladistu :S
to je otprilike to koliko me secanje sluzi za sada s firmama