Šta je novo?

Diablo 3

A ako ima magic resistance na max-u na hell tezhini, kao shto vecina normalnih build-ova za barba ima, i neki bolji set - nije problem naci, mozhe sorserica da se pozdravi. Plus berserk je magic damage i caolina.
Mada moj fav uvek bio druid, protiv svih mozhe da se pegla. Precious. :D

kizo lave - varvarin je zakon, i to shto morash "lichno" da ga lupish ne predstavlja nikakav problem ako imash reflekse, i ako znash da koritstish frenzy. ja lichno mnogo vishe preferiram mlevenje po ekranu sa varvaricom, nego magijanje.

Uopste nije zakon. Jako je dosadno kada moras svakog da udaris, za razliku od Assassina koji ima Shadowmastera + zamke, tada brze ubijas protivnike, brze napredujes....pogotovo sa level 7 ili 8...sa Barbarianom treba mnooogo vremena bas iz tog razloga sto moras da se posvetis licno svakom protivniku kroz batine. Zato sam sa Barbarianom igrao i zavrsio samo Normal.

Najvise sam se igrao sa Necromancerom, Assassinom, Sorceressom, Druidom, jer su ubedljivo najzanimljiviji likovi, Paladina nikad nisam ni voleo.

E super.... sad sve te taktike sacekajte do 2010 da upotrebite :D

slazem se sa mad skilliom
Druid wind je jedan cak od najjacih pvp i pvm likova u d2.On cak bez itema moze sam da dobije vecinu likova

Druid wind je jedan cak od najjacih pvp i pvm likova u d2.On cak bez itema moze sam da dobije vecinu likova

veruj mi, nije D2 toliko jednostavan. kao da igrash Tekken - ne vredi ti mindless stiskanje dugmica, sve da igrash i sa edijem.

svaka magija svakog lika moze da se probije, i odbrani, a onda na scenu stupa prednost odbranjenog nad napadachem.

kako rekoh, frost nova sorserice istog levela kao barbarian ga kochi, te ona ima dobre 2 sekunda da ga sprzi strujom ili vatrom, ali barbarian ima skok, jedini u diablo2, te nove ne vrede, jer ne napadaju barbariana u vazduhu.

ja eto, sa druidima istog levela nikad nisam imao problema u p2p, jer ne moze on mene da unakazi pre nego shto ja dodjem jednom do njega da ga berserkujem, a jedan je odprilike dovoljan, a i frenzy ako si dual wield, kasni mozda 0.3 sekunde u ubijanju u odnosu na berserk.

Ja inace vise preferiram melee clase u odnosu na caster, btw. meni Paladin u D2 je bio tesko ****** nekako mi je "gay" i jadan.
Za mene nema bolji prizor kada vidim kao mac ili sekera cepaju po mesu.
Btw i mora biti neka klasa Amazonka like, znaci luk i strela i plus koplje a ni nemora koplje moze to na odvojeni karakter.
Nemogu da docekam igru...
Btw. taktike iz D2 nece biti upotrebljive u D3 ... tako da svi cemo uciti izpocetka :D

Naravno da ne. Biće dobro ako Blizzard izbaci ijednu igru tokom ove godine.

Sa Paladinom treba da znate da igrate :)

filipenko, Blizzard je to, ozbiljni su :)

Sa Paladinom treba da znate da igrate :)

filipenko, Blizzard je to, ozbiljni su :)

kako mora da se zna ? :) ukljuchish auru, bacash fist of heaven, i zilujesh ih machem, jako mi znanje ...

note - pro player-i imaju hot button-e, i menjaju aure ko kolin mekre brzine, al ne verujem da si ti na to mislio :)

edit: ahahahah, sad videh sig, LOL

Poslednja izmena:
ali barbarian ima skok, jedini u diablo2, te nove ne vrede, jer ne napadaju barbariana u vazduhu.

Gresis, assassin ima dragon flight, i ona moze da skoci na protivnika, ali taj udarac nogom nije jak.

Poslednja izmena:
Nema 'leba od peticije - ali po meni ni nema potrebe da se menja grafika u D3. D2 mi je bio bas smoran zbog te braonkaste i sivkaste boje okoline i atmosfere. Najvise sam voleo igrati sa sorserkom i chepter2, pa da vidim bojeee XD

Pricao sam s jednim deckom koji tvrdi da je igrao alpha verziju D3 (pretty much ono sto je bilo na blizzconu) i on veruje da igra nece izaci pre 2010, jer kaze da sem toga nista nemaju... (ili mozda nisu hteli da prikazu)...

Ja sam sa druidom uvek favorizovao werewolf formu, izuzetno dobar borac u tom obliku, pogotovu sa pravim itemima.:smoke:

Pricao sam s jednim deckom koji tvrdi da je igrao alpha verziju D3 (pretty much ono sto je bilo na blizzconu) i on veruje da igra nece izaci pre 2010, jer kaze da sem toga nista nemaju... (ili mozda nisu hteli da prikazu)...

I ja sam ubedjen da nece pre 2010 100% , ali bar da nam Blizz podari StarCraft 2 , bar i tu Terran kampanju bar.

ja mislim da sa paladinom moze bilo ko da igra.
U d2 je bio ceo promasaj.I savaki noob u pvp uzme da bude smiter ili hammer.I samo se teleportuje uz pomoc enigme i spamuje po celoj mali.Shit najjveci su

ja mislim da sa paladinom moze bilo ko da igra.
U d2 je bio ceo promasaj.I savaki noob u pvp uzme da bude smiter ili hammer.I samo se teleportuje uz pomoc enigme i spamuje po celoj mali.Shit najjveci su

Slazem se, pravo je umece znati igrati sa Necromancerom, za melee je nikakav znaci samo izbegavanje neprijatelja maksimalno.
Ja sam najvise voleo kombinaciju Bone Spirit, Corpse Explosion sa Amplified Dmg Cursom.

Uh, ja sad pochinjem da brkam shta je D2, a shta je D2 Eastern Sun ... :)

heh, u eastern sun je bila odlichna fora, da dobijesh tek posle 99 levela na hell-u staff of lower resistance, koji je nosio lower resistance necromancer-ov, a ti ga uzmesh za sorserku ... :) i onda je ta sorserica objahnjavala neke stvari :)

Jel neko zna kako moze da se namesti, da se Diablo 2 igra u visoj rezoluciji od 800x600. Nasao sam neki link na netu i skinuo fajl, ali ne radi?

Koliko mi je poznato, a dosta sam proveo trazeci nista nije dalo rezultata...

Jedini put kada sam video Diablo 2 u rezoluciji vecoj od 800x600 jeste SnEj-Mod gde je fixna rezolucija 1024x768. Nemam pojma kako su izveli. Ono shto je shto bi moglo biti reshenje jeste nekakav Glide Wrapper koji sam ja probao i koji bi po tvrdnji autora trebao da ti omoguci da igrash Diablo 2 u bilo kojoj rezoluciji. Ja s tim cudom nisam uspeo da promenim rezoluciju.

Ko ima Voodoo bilo bi lepo da proba Diablo i da li je stvarno tacno da moze da radi u proizvoljnoj rezoluciji ili je u pitanju laz.

Poslednja izmena:
Pa, ja imam oko 6 Voodoo kartica u fijokama mogao bih da probam...

Nema sanse. Sve se raspada. :mad: Probao sam sve. Na kraju sam dodao onu staru -w i i sada igram u win prozoru.

"D:\Games\Diablo II\Diablo II.exe" -w

to je jedini nacin.
A ovo da skidate tesko da biste mogli da igrate na b.netu.Sada imaju neki novi "od ranije" anti-cheat program.Samo dozvoljavaju orginalnu verziju igre

Mislim da je greh igrati obican Diablo 2, ko ne igra Nezeramontias mod ili Valhallu... taj ne zna sta je propustio. Deset puta je bolje od originala, zanimljivije, puno bolje stvari ispadaju, brze napredujes, veci stash, na jednom nivou ti iskoci sest Diabla i sa njima ratujes u isto vreme, ali kad ih ubijes, dobijes bruka Item-e.

Ja cu sacekati Diablo 3, i odmah cu igrati u mrezi!

To je jedina igra za koju bi ja dao pare
Naravno vec posedujem original diablo 1 i 2
sam nikako da izbace 3
da li neko zna barem odprilike kada bi trebo da izadje
da li su najavljivali nesto tacnijeg datuma u 2009

Neće to izaći u 2009.

Bice super ako izadje i u 2010. Mozda za kraj 2010, ali cisto sumnjam.

Vrh Dno