Šta je novo?

Diablo 3

Da i to, secam se kako su neki bili veoma ljuti na blizz shto ne prave to, kako se ljudi lako loze :D

Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena:
Molim upućene u Blizzardovu politiku i kvalitet za više detalja o igri Diablo Street Racing, jerbo vidim da je moć ekstrapolacije najbolje zastupljena baš u Blizzard fanovima.

***, da li je moguće da su se ljudi primili na Diablo Street Racing...:d

pa vidis da ima debila koji veruju da ce Bllizard da pravi Diablo trku ! znas kad ? kad ja postanem Diablo i pobijem sve ! :D

pa vidis da ima debila koji veruju da ce Bllizard da pravi Diablo trku ! znas kad ? kad ja postanem Diablo i pobijem sve ! :D

Nazivati ljude debilima je strašno ružno ako nisi znao ;)
pa ko god to bio i koliko god voleo igre i nadao se nečemu

Poslednja izmena:
Nazivati ljude debilima je strašno ružno ako nisi znao ;)
pa ko god to bio i koliko god voleo igre i nadao se nečemu

Ne uzrujavaj se prijatelju, osetljivo je to doba, rastu dlake na cudnim mestima, sukobi sa okolinom, nerazumevanje roditelja a verovatno ,u ovom slucaju, i noćne polucije... Svi smo to prosli, samo nekog to malo vise zakachi, znash? To se, ocigledno, odrazava na konstantno lupetanje a sad i vredjanje drugih na uštrb ličnih kompleksa. Ovde me to posebno iritira, jer kad god sam naleteo na tvoje postove, nikad se nisi nikom zamerao, izneses svoje misljenje, ostavis po neki link i to je to. Nazvati nekog debilom ili sl. može biti samo odraz necije kompletne nezrelosti i potpunog nedostatka emotivne inteligencije... To bi bilo isto tako neprimerno, kao kada bi ja sad na pr. citirao njegov post i reko: od dijabole do Diabla dug je put i trnovit.... a nisam:D

Ne uzrujavaj se prijatelju... Ovde me to posebno iritira, jer kad god sam naleteo na tvoje postove, nikad se nisi nikom zamerao, izneses svoje misljenje, ostavis po neki link i to je to. Nazvati nekog debilom ili sl. može biti samo odraz necije kompletne nezrelosti i potpunog nedostatka emotivne inteligencije... To bi bilo isto tako neprimerno, kao kada bi ja sad na pr. citirao njegov post i reko: od dijabole do Diabla dug je put i trnovit.... a nisam:D

I dont know what to say...except,thanks for support.
I'm flattered.

A čini mi se da bi moderatori trebali ovakve stvari malo da :smash:

Poslednja izmena:
Molim upućene u Blizzardovu politiku i kvalitet za više detalja o igri Diablo Street Racing, jerbo vidim da je moć ekstrapolacije najbolje zastupljena baš u Blizzard fanovima.

***, da li je moguće da su se ljudi primili na Diablo Street Racing...:d

Pa ja se jesam primio, priznajem. Iskren da budem voleo bi to da vidim od Blizzarda. Vec je pocela malo da smara ova reciklaza kojom se bave zadnjih destak godina (ne sporim kvalitet doticnih igara ali je cinjenica da nisu napravili nista novo od WCIII a neki bi rekli od Diabla keca). Bilo bi lepo kada bi napravili neshto drugacije pa bila to i uvrnuta trka.

pa poceli su da primaju ljude za novu igru koja nije mmo

The job openings mentioned in this newspost is indeed a brand-new game that has not been mentioned before.

1. This brand-new game is not a World of Warcraft expansion, and it is not related to the Next-Gen MMO.

2. In the present, the brand-new game is using the World of Warcraft engine merely for testing purposes.

3. The Client Software Engineer job opening is to hire the person that will have the responsibility to develop an engine from scratch for this game. This new engine will be built depending on the skill and interest of the person hired for this position.

Whether this game is based on the three major franchises (Warcraft, Starcraft or Diablo) or a new IP, that remains unknown.

http://www.eurogamer.net/articles/blizzard-reveals-brand-new-fifth-project

Ja se nadam da ce da bude novi Rock'n'Roll Racing, kada se setim da kad god sam chuo Paranoid, krenem u frenzy i budem prvi :D.

Vec je pocela malo da smara ova reciklaza kojom se bave zadnjih destak godina (ne sporim kvalitet doticnih igara ali je cinjenica da nisu napravili nista novo od WCIII a neki bi rekli od Diabla keca)

Pa kad to radi cela industrija, zasto ne bi i oni.

ali ako cemo realno,blizzard u svom recikliranju nikada nije failovao

To se moze nazvati, kao da imaju svoj stil. Imaju svoju 'pricu' do koje drze, samo je iz generacije u generaciju dovode na visi nivo. Mora se priznati da im je do sada svaki put uspelo da nesto dovedu na visi nivo, na pravi nacin.

Ali stvarno mora da vas fascinira njihova predanost 1. aprilu... da ih ne mrzi da naprave tog Archivista samo da nas zeznu.... svaka im chast... i to u WoW-u... mislim stvarno. I kako sad ljudi da ne vole njih i njihove igrice :D

ja je igram sa multires hackom :)

Da li bi bio ljubazan da dash link ka tom hack-u?

naravno... klik!

pokreces igru sa D2MultiResGame.exe glavni meni je u default rezoluciji, posle u game menu imas u opcijama da menjas rezoluciju (koristiti DirectDraw 2D)

Jel cemu taj multires hack? daj neki screen uporedbu sa bez hacka...

Ja sam primetio da se DIII pojavio na GameSpot-u u sekciji coming soon za PC... Moguce da ce jun/jul

Nabijem ih na to smece od strategije... :D

Nek to ostave za 2010. a DIII nek izbace 2009 :D

Vrh Dno