Šta je novo?

Diablo 3

Izlazi krajem godine, a mozda i pre.
Izbacice terrane samo, dok ostale rase tek... au pa ja pricam o Starcraftu :D
Nece D3 do 2010. a i da izadje ove godine koji ce nam kad cemo igrati SC :d

Izlazi krajem godine, a mozda i pre.
Izbacice terrane samo, dok ostale rase tek... au pa ja pricam o Starcraftu :D
Nece D3 do 2010. a i da izadje ove godine koji ce nam kad cemo igrati SC :d

Znajuci Blizzard, SC2 najverovatnije nece ugledati svetlost dana sve do pozne jeseni... A sto se tice D3, 90% sam siguran da je necemo igrati pre 2011... ;)

Lead world designer Leonard Boyarsky intervju - http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=452&pk=11739

Za neupucene:
Leonard Boyarsky je radio na Fallout/2 kao art direktor, gameplay i main story dizajner. Suosnivac je Troika Games studija, gdje je radio kao project leader, art direktor, dizajner i CEO. Od 2006 radi za Blizzard na Diablo 3.

Blizz ima obicaj da izdaje igre na prolece ili rano leto tako da sam uveren da ce to biti i slucaj sa Starcraftom 2.

...a pošto Bete još uvek nema, to znači da u obzir mogu da dođu samo proleće-leto 2010. :)

jao kako jedva cekam ovu igru, Diablo 2 sam igrao skoro 2 godine svaki dan ! najzaraznija igra ikada!
zbog Diablo 3 cu uzeti sigruno novu masinu!
cekaj jel Diablo 2 prosao kroz neku otvorenu betu ?

Ja cu Diablo 3 kupiti na originalu. Greota je ovo ne igrati u multiju. :)

Poslednja izmena:
jao kako jedva cekam ovu igru, Diablo 2 sam igrao skoro 2 godine svaki dan ! najzaraznija igra ikada!
zbog Diablo 3 cu uzeti sigruno novu masinu!
cekaj jel Diablo 2 prosao kroz neku otvorenu betu ?
Fala bogu da jeste.

Poslednja izmena:
Ovo bi trebalo da su sveze slike, sa UI:

1zqznsj.jpg

2m32ywn.jpg

15wbfcl.jpg

fyerlz.jpg

Dobro izgleda.......

.......eto, naterali ste me da igram Diablo 2 ponovo. :D

Zarazna je igra , daleko bilo. Uzeo sam amazonku sa kopljem. :)

jel ima ikakvih naznaka kad ce Diablo 3 izaci ? malo zesce smaraju sa tim TBA, pa nikad ne znaju kad ce im izaci igra!
barbarian je keva ! dve sekire i udri dok te prst ne zaboli !
jedino nikad nisam igrao Diablo 2 na netu (zasto ? :) ), ne znam koji je trip
evo novih slika, extra izgleda
http://www.epicbattleaxe.com/eba-game-pics/diablo-iii/

Poslednja izmena:
Uh, koliko dobro izgleda. Dvojku sam presao 4 puta, bas ne mogu vise :) tako da mi preostaje samo da balavim na screenove, tj. krckam se na laganoj vatri :D Inace, Nekromanser je keva... oni novi likovi iz expanzije mi nikako nisu prirasli za srce.

Ovo bi trebalo da su sveze slike, sa UI:

1zqznsj.jpg

2m32ywn.jpg

15wbfcl.jpg

fyerlz.jpg

Dok grafika vuche na WoW stranu UI izgleda kao da je izleteo pravo iz Diablo One. Zanimljiva kombinacija nema shta. Mada ce se UI promeniti sigurno josh par puta do final verzije ;).

ovaj UI je perverzno perfektan

lepo, lepo nema sta.
kao klinac sam bio zakovan za diablo II 19h sati bez mrdanja od kompa, ni u wc nisam isao, a kamoli da jedem, to mi je inace rekord neprestanog igranja na kompu :)

ovaj UI je stvarno prelepo odradjen. sve pedantno u sitne detalje... ko ce docekati :)

Zar se nesto drugo ocekivalo od blizzarda :)

Ako promene ovaj UI do izbacivanja igre 99% ce nekim modom da se vrati, shta vishe, mozda ga naprave i za Diablo 2.

evo nekih vesti za Blizzard
Blizzard je otkrio da radi na novom, petom, projektu koji nema nikakve veze sa World of Warcraftom.

U pitanju je potpuno nova igra, koja se za sada razvija na World of Worcraft engineu, dok će se novi engine impelmentirati kada bude gotov.

Imajući ovo u vidu, Blizzard sada razvija pet igara: Diablo 3, Starcraft 2, novu WoW ekspanziju, next-gen MMO kao i ovu novu neimenovanu igru.

Znajući kako Blizzard radi sve u tajnosti, verovatno će proći puno vremena dok ne saznamo o kakvoj se igri zapravo radi.

evo nekih vesti za Blizzard
Blizzard je otkrio da radi na novom, petom, projektu koji nema nikakve veze sa World of Warcraftom.

U pitanju je potpuno nova igra, koja se za sada razvija na World of Worcraft engineu, dok će se novi engine impelmentirati kada bude gotov.

Imajući ovo u vidu, Blizzard sada razvija pet igara: Diablo 3, Starcraft 2, novu WoW ekspanziju, next-gen MMO kao i ovu novu neimenovanu igru.

Znajući kako Blizzard radi sve u tajnosti, verovatno će proći puno vremena dok ne saznamo o kakvoj se igri zapravo radi.

Nije više tajna , verovali ili ne rade na auto trci: Diablo Street Racing

"Diablo Street Racing smješten je u modernom dobu gdje mračna skupina automobilista pokušava otvoriti portal koji će naš svijet spojiti s Paklom. Mi ćemo biti u ulozi tajnog agenta misteriozne vladine organizacije nazvane Odjel 17 koja će se morati ubaciti u njihove redove..."

Izvor: http://www.bug.hr/master/vijesti/blizzard-sokira-iznenaduje/96129.aspx

Poslednja izmena:
Nema tu nishta neverovatno jer se Blizzard UVEK vraca starim naslovima i od njih pravi serijale. Jedna od prvih Blizzardovih igara i najbolja i najzabavnija igra tog tipa:
Rock'n'Roll Racing

Naravno ko ne voli 80'te i muziku tog vremena naravno da mu se igra nije dopala :D. Ja ocekujem upravo modernu verziju ove igre.

Nema tu nishta neverovatno jer se Blizzard UVEK vraca starim naslovima i od njih pravi serijale. Jedna od prvih Blizzardovih igara i najbolja i najzabavnija igra tog tipa:
Rock'n'Roll Racing

Naravno ko ne voli 80'te i muziku tog vremena naravno da mu se igra nije dopala :D. Ja ocekujem upravo modernu verziju ove igre.
Rock'n'Roll Racing kakva igra,koliko sam samo sati proveo igrajuci je.Najaca igra za SNES.:)

bilo bi super kada bi izbacili bilo sta od toga sto razvijaju u skorije sveme....ovako,nemam zivaca da iscekujem

Bilo bi dobro da izbace D3 sto skoro .. da mozemo ovu krizu da provedemo uz monitore i ne znajuci sta se napolju desava :)

Hahaha..kako ste naseli. Prvoaprilska sala svojstvena Blizzu. A sto se tice tih novih projekata, mislim da ce biti neko cudo za konzole i naravno World of Starcraft.

Poslednja izmena:
Nije više tajna , verovali ili ne rade na auto trci: Diablo Street Racing

"Diablo Street Racing smješten je u modernom dobu gdje mračna skupina automobilista pokušava otvoriti portal koji će naš svijet spojiti s Paklom. Mi ćemo biti u ulozi tajnog agenta misteriozne vladine organizacije nazvane Odjel 17 koja će se morati ubaciti u njihove redove..."

Izvor: http://www.bug.hr/master/vijesti/blizzard-sokira-iznenaduje/96129.aspx
Ha lol ovo je jedna od najjachih shala za prvi april. Jedina stvar koja me je nasmejala vishe od ovoga jeste kada sam chuo da je BBC izjavio da ce engleska vlada da Big Ben pretvori u digitalni sat zato shto su kazaljke zardjale i da ce da prvom liku koji ih pozove da prodaju kazaljke za par penija.

Samo sa cekao sta ce Blizzard ove godine da smisli :D

Proshle godine bio WC Heroes of Azeroth,za sva WoW igrache koji nisu igrali WC3.

Proshle godine bio WC Heroes of Azeroth,za sva WoW igrache koji nisu igrali WC3.

Takodju su dodali i navodnu bard klasu za WoW, uz mogucnost izbora 3 talent tree-a: metal, rock i punk, a nekolicinu modela iz igre su re-mapirali da izgledaju kao klasicni predstavnici ova tri muzicka pravca. :D

Nazad
Vrh Dno