Izlazi krajem godine, a mozda i pre.
Izbacice terrane samo, dok ostale rase tek... au pa ja pricam o Starcraftu
Nece D3 do 2010. a i da izadje ove godine koji ce nam kad cemo igrati SC :d
Fala bogu da jeste.jao kako jedva cekam ovu igru, Diablo 2 sam igrao skoro 2 godine svaki dan ! najzaraznija igra ikada!
zbog Diablo 3 cu uzeti sigruno novu masinu!
cekaj jel Diablo 2 prosao kroz neku otvorenu betu ?
Ovo bi trebalo da su sveze slike, sa UI:
![]()
![]()
![]()
![]()
evo nekih vesti za Blizzard
Blizzard je otkrio da radi na novom, petom, projektu koji nema nikakve veze sa World of Warcraftom.
U pitanju je potpuno nova igra, koja se za sada razvija na World of Worcraft engineu, dok će se novi engine impelmentirati kada bude gotov.
Imajući ovo u vidu, Blizzard sada razvija pet igara: Diablo 3, Starcraft 2, novu WoW ekspanziju, next-gen MMO kao i ovu novu neimenovanu igru.
Znajući kako Blizzard radi sve u tajnosti, verovatno će proći puno vremena dok ne saznamo o kakvoj se igri zapravo radi.
Rock'n'Roll Racing kakva igra,koliko sam samo sati proveo igrajuci je.Najaca igra za SNES.Nema tu nishta neverovatno jer se Blizzard UVEK vraca starim naslovima i od njih pravi serijale. Jedna od prvih Blizzardovih igara i najbolja i najzabavnija igra tog tipa:
Rock'n'Roll Racing
Naravno ko ne voli 80'te i muziku tog vremena naravno da mu se igra nije dopala. Ja ocekujem upravo modernu verziju ove igre.
Ha lol ovo je jedna od najjachih shala za prvi april. Jedina stvar koja me je nasmejala vishe od ovoga jeste kada sam chuo da je BBC izjavio da ce engleska vlada da Big Ben pretvori u digitalni sat zato shto su kazaljke zardjale i da ce da prvom liku koji ih pozove da prodaju kazaljke za par penija.Nije više tajna , verovali ili ne rade na auto trci: Diablo Street Racing
"Diablo Street Racing smješten je u modernom dobu gdje mračna skupina automobilista pokušava otvoriti portal koji će naš svijet spojiti s Paklom. Mi ćemo biti u ulozi tajnog agenta misteriozne vladine organizacije nazvane Odjel 17 koja će se morati ubaciti u njihove redove..."
Izvor: http://www.bug.hr/master/vijesti/blizzard-sokira-iznenaduje/96129.aspx
Proshle godine bio WC Heroes of Azeroth,za sva WoW igrache koji nisu igrali WC3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari