miloshs
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2008
- Poena
- 319
Pa realno WoW je najbolji i najmasivniji MMORPG, igra ga ~10miliona igraca i to onih koji placaju, a bog zna kolko ima onih koji igraju na piratskim serverima... Licno sam igrao i znam kako je, na primer LOTRO je dobar ali nije tako zarazan za online igranje, WoW je vise koncentrisan na PvP igranje i to je ono sto ljude tera da igraju.
Brat bratu grafika joj ne treba bolja, a i Blizzard kao i uvek znas sta radi! Da su napravili zahtevniju igru, sipak bi imali 10mil igraca... samo se nadam da se nisu popalili i smislili da uvedu i online pretplatu za DIII, to bi me duboko razocaralo... pogotovo sto sam odlucio da kupim original po prvi put posle DI i Tomb Raider I
Brat bratu grafika joj ne treba bolja, a i Blizzard kao i uvek znas sta radi! Da su napravili zahtevniju igru, sipak bi imali 10mil igraca... samo se nadam da se nisu popalili i smislili da uvedu i online pretplatu za DIII, to bi me duboko razocaralo... pogotovo sto sam odlucio da kupim original po prvi put posle DI i Tomb Raider I