Šta je novo?

Diablo 3

Pa realno WoW je najbolji i najmasivniji MMORPG, igra ga ~10miliona igraca i to onih koji placaju, a bog zna kolko ima onih koji igraju na piratskim serverima... Licno sam igrao i znam kako je, na primer LOTRO je dobar ali nije tako zarazan za online igranje, WoW je vise koncentrisan na PvP igranje i to je ono sto ljude tera da igraju.

Brat bratu grafika joj ne treba bolja, a i Blizzard kao i uvek znas sta radi! Da su napravili zahtevniju igru, sipak bi imali 10mil igraca... samo se nadam da se nisu popalili i smislili da uvedu i online pretplatu za DIII, to bi me duboko razocaralo... pogotovo sto sam odlucio da kupim original po prvi put posle DI i Tomb Raider I :D

Bah... WoW je gori od najgorih droga. Zato se drzim samo singleplejer igara - odigras kampanju i dovidjenja, moze sledeca.

Diablo3 ce biti.. pa to se ne moze recima opisati... kao diablo2 samo 5 puta bolji, otprilike :D

Inace igra se ocekuje krajem sledece godine, kao i StarCraft2, videcemo kako ce to Blizzard iztaktizirati da bi sto vise zaradio. Za SC2 su vec smislili da ce biti trilogija...

Enivejs, ceka nas dobra godina :)

Ako se njima to svidja, zasto da ne placaju. Po cemu su igraci drugih, ukljucujuci i besplatne, MMO-ova bolji ? Oni nisu geekovi ? Samo jedni placaju, drugi ne. I glupo je generalizovati s tim fazonima da su retardi i sl, bzvz...

Napomena - da ne ispadne da ih branim zbog toga, ja ne igram WoW niti druge MMO. :p

Sticajem okolnosti imam komshiluk pun ljudi koji igraju WOW i to placaju, nisi ih video :)
po ceo dan pricaju o vovu, ako im ping predje 50ms *****, kada ih neko rokne, jos vise *****, a ovako kada ih pitam ima li sta novo, nema nista nabavio sam mach +XX na XXXXX ... kontash o cemu pricam. Sto rece ortak iz prethodnog posta, wow je droga ...
Enivej, vishe me je smorilo da gledam screenshotove iz D3, smorilo da jurim traceve i slicne gluposti, neka me neko probudi kada izadje full igra, do tada odoh u zimski san :)))

@ Colt
Moram priznati da su mmarkovic i atirage u pravu... Ja sam do pre godinu dana spadao u tu "skvadru", al sam se fala bogu na vreme izvukao... Sada kad god vidim online igru smuci mi se zivot, jer znam da svaka od tih igara nema kraja i samo te navlace da igras dok ne isperes sebi mozak...

A isto me brine, sto je Blizzard evidentno skontao da su online igre stvar na kojoj mogu da zgrnu lovu, pa ce sada da teze tome da sve igre koje izbacuju mogu da se igraju preko neta i da imaju opak online content. Pa pogledajte SC2, igra nije ni izasla a masa se vec lozi kako ce da igraju na battle.net-u.... Valjda nece biti ista situacija sa DIII...

LOL, Blizzard ispade najjaci diler droge u svetu... preko 10miliona narkomana kupuje kod njih :D

znam da svaka od tih igara nema kraja i samo te navlace da igras dok ne isperes sebi mozak...

To je onda problem do ljudi, a ne do dilera :D. Ili se uopste nece upustati ili ce se drogirati neko vreme, pa ce prestati ako se uvere da to ne vodi nicemu korisnom :). ***, stvar je samokontrole i koliko drugih, vaznijih stvari imas/mozes da radis.

Poslednja izmena:
Stani bre, kakva je to vojska gde igrash diablo ?

Mozda civilna, ustwari nadam se civilna, jer ovako, ko ce da brani zemlju od stranih agresora, Necromanser ?

Salu na stranu, ova tema je otisla odavno u offtopic, te stoga da se vratimo malo na D3..

dakle isto kako i d2, imaces Single player, i imaces battle.net(2) ... stim da ce online igranje biti co-op!
Nazalost, fall 2009 nije toliko blizu, nadam se samo da ce nas blizzard iznenaditi ranije, mada SC2 je em ranije najavljen, em je posao priveden kraju ...

To je onda problem do ljudi, a ne do dilera :D. Ili se uopste nece upustati ili ce se drogirati neko vreme, pa ce prestati ako se uvere da to ne vodi nicemu korisnom :). ***, stvar je samokontrole i koliko drugih, vaznijih stvari imas/mozes da radis.

Poenta je da kao i kod droge, osoba misli da ima kontrolu ali zapravo nema...
Reci ti jednom pusacu da odjednom ostavi cigarete, oces sipak... ista stvar sa wow-om... iz jedne situacije kad ti predstavlja nacin da ubijes dosadu, prelazi u ovisnost, naravno ne kod svih i ne iskljucivo... neki ljudi su u stanju godinama da igraju i da se ne navuku, isto kao sto su i neki ljudi u stanju da puse cigare vikendom a da nisu hard-core pusaci...

A i ja polivam DII u vojsci :D, vojska je uzivancija. Nocni cuvar, malo DII, malo filmovi, onda spavanjac i u 7 ujutro kuci palis, ekstra posao :banana:... i to jednom u 2-3-4 dana, kako kada :D

E pa onda ja necu da ukinu vojsku dok ne stignem do nje. Inache kakvo je to Online igranje kod Diabla II bilo i da li ima ljudi kako bi sada to uzeo da igram.
Off:Onaj ko je rekao da je WoW vishe skoncentrisaniji od LotRO na PvP razmisli onda shto svi ljudi koji WoW igraju samo zbog PvP-a ne prelaze na WAR. Evo ja sam kupio WoW i igrao jedan besplatni mesec,dok sam pre toga igrao par godina na WoW Legion(Scape) privatnom serveru i igrao sam samo da vidim kolika je razlika izmedju ta 2 pa kada mi je istekao mesec neshto me vishe privlachi da uzmem WAR nego produzim pretplatu za WoW. Shto znachi da ne prelaze svi zavisnici na bolje droge.

DI sam igrao online jer sam imao original, a DII nisam ni probao... :D Moras imati original igru da bi mogao na battle.net da igras, ali verovatno je 1 do 4 igraca co-op, igras znaci istu igru samo sto vas ima do max 4 (ili mozda 8) a protivnici su 4x (otprilike) jaci. Sve u svemu mnogo zanimljivije od solo igranja...
E sad DIII bi bilo lepo kad bi imao podrsku za online igranje za 16 ili cak 32 igraca, to bi bio sex svoje vrste... nisam obratio paznju na vesti u zadnje vreme, ali cenim da ce minimum biti 8 co-op igraca u online verziji...

off: znas ono, kako kome, nekome je WoW bolji, nekome War... sve se svodi na coveka... stoga ne bih se slozio da je WoW bolja droga od War, nego samo drugacija...

Na osnovu infa za sad , imam utisak da ce izgledati ovako :

2cen78k.jpg

:D

Naravno nadam se da gresim , ali kakva sam iskustva imao sa dosadasnjim "nastavcima" tog kalibra ....

Evo jedan mali update za one koji ne znaju:

Sad sam gledao interview sa glavnim dizajnerom za DIII i covek kaze da ce DIII u sustini biti evolucija DII sistema, znaci dobijace se poeni za level-up i rasporedjivace se u skill tree, svi dungeoni ce biti random generisani (dakle isto ko i u prethodnicima), a novina ce biti mnogo jace skriptovani questovi i momenti u igri... i naravno za kraj najvaznija stvar, i citiram:"Diablo three will be done when it's done!" :D

Al nam je rekao, svaka mu dala...

Poslednja izmena:
"Diablo three will be done when it's done!" :D
Al nam je rekao, svaka mu dala...

Ne ne, ne svaka ... svaka TRECA :)

Na osnovu infa za sad , imam utisak da ce izgledati ovako :

2cen78k.jpg

Naravno nadam se da gresim , ali kakva sam iskustva imao sa dosadasnjim "nastavcima" tog kalibra ....

LOL pa gde si ovo nasao, mislim da ce ovo biti najprodavanija igra za sve hard core pasionirane Diablo igrache ;)

Poslednja izmena:
^ cek prave i 3+ verziju ... cisto da povecaju profit, jer posto vidim da fanovi oce blood&gore everyway ...:whip: :eyebrows:

Poslednja izmena:
pink is sexy :) ako nista drugo... lepo ide sa ljubicastim nijansama :)

shotovi izgledaju fenomenalno, nema sumlje da ce novi diabo opravdati predhodnike

kako za koga.... :/

dokle vise sa shotovima koji se vade iz videa vec pustenim u promet pre 6 meseci

Pojavio se i treci lik - Wizard na Blizzardovom sajtu, kao Sorceress u drugom delu, odnosno Sorceror u prvom. Samo su promenili uloge, Witch Doctor ce koliko vidim biti novi Necromancer... bice zanimljivo. Barbariana nikad nisam voleo, jer svakog protivnika moras licno da lupis.

kizo lave - varvarin je zakon, i to shto morash "lichno" da ga lupish ne predstavlja nikakav problem ako imash reflekse, i ako znash da koritstish frenzy. ja lichno mnogo vishe preferiram mlevenje po ekranu sa varvaricom, nego magijanje.

Da, da i baci ti Iron Maiden i dovidjenja.

U D3u cekam Paladina. Mora da bude inace moje pare ne idu Blizzardu :)

Da, da i baci ti Iron Maiden i dovidjenja.

U D3u cekam Paladina. Mora da bude inace moje pare ne idu Blizzardu :)

nikad nisam rekao da je varvarin dobar za PvP, vec za grindovanje i klanje.

nece ti biti paladina, CEO blizarda je izjavio da je samo varvarin ostao, kako bi mogli da istraju u prichi da je ekipa iz D2 "poludela" od zla.

evo fan fiction-a, i veoma verovatne prave priche:

1. vararin/ka iz D3 je direktan rod sa debelim galamdzijom iz D2, a to ima i u Lore-u diablo-a, samim tim shto su iz istog klana, evo Blizzard Art image-a o transformacijama (obratiti paznju na poslednju sliku, Imortal King je u pitanju)

1035w6b.jpg

2. Boss-ovi ce najverovatnije biti, i to po hronologiji: Necromancer, Sorceress, Barbarian, Paladin, Diablo, sa sve podrzanom prichom, mnogo vecom nego shto je text popup window u D2.

3. imash na zvanichnom diablo 2 sajtu ceo lore svih likova, i odakle potichu, a wich doctor-i su vec bili spominjani, tako da cu lichno prekopati lore, da ti kazem moguce likove, poshto osim Barb-a niko vishe nece biti od starih (mushka ekipa iz sela odakle je sorserica su jako zanimljivi likovi, kolko se secam priche)

jel ste bre vi ludi.Barb koji je ww u pvp-u rastura bilo kog noob hammer paladina.Pa imam ja jednog barba i znam kako to rastura

samo frost nova na zbudzenoj sorserici ga ubija u PvP (ako su istog levela) a da ne pricham o dobro nabudzenoj lightnig storm/bolt sorserici.

Vrh Dno