Šta je novo?

Diablo 3

био би фазон да убаце барда :)

Pa ne mogu dvojica da duvaju u flautu :d

Ne mogu da prezalim sto su izbacili necromancer-a . Stalno sam igrao sa njim

Treba da ubace nekog undead lika koji ce da se pretvara u vampira i dize ostale undeadove. Ili to ili da zaobidju holy warriora i ubace Black Knighta. To bi bilo groovy.

Mislim da bi bilo ok da ubace nekog kao 'inspektor gedzeta' :D neki lik koji je blago ispred "vremena" ostalih, sa raznoraznim dzidzabidzama i zezancijama u duhu tog doba. Naravno trebao bi da bude nekakav azijata (sta drugo :) ). Mozda pak, nekog mrsavog starca, koji nema snage kamen sa zemlje da podigne, ali mu polazi za rukom 'mind control' i koristi iskljucivo snagu protivnika. Sa vremena na vreme da moze da se pretvori u neko *******o bicje... surovo/brutalno/zedno krvi :)

Fora je u tome sto blizzard dosta razmishlja o class balance, tj. ne zeli da jedna klasa bude jaca od druge, ali mislim da treba da ima neko ko baca curse, psuje, udara po tabanima, i dize mrtve ...

Ja pre mislim da oni pre razmisljaju kako da nam naplate svaku klasu ponaosob, tipa: Diablo III Barbarian Edition

Ne, to ce biti kada Diablo konachno izadje za DS(nadjena je neka beta koja pokazuje engine nenajavljene i otkazane igre za Game Boy,ako nekog interesuje dacu link za dl na PM).

Ne, to ce biti kada Diablo konachno izadje za DS(nadjena je neka beta koja pokazuje engine nenajavljene i otkazane igre za Game Boy,ako nekog interesuje dacu link za dl na PM).

A zasto link ne bi dao ovde?

http://www.emuparadise.org/Betas/Diablo/
Nije neshto ali daje predstavu kako bi izgledao Diablo Portable(ja svaku igru koja se portuje na prenosivu konzolu dodam portable na kraju imena,mislim da ima tu nekakvu karakteristichnu zvuchnost).

Dangit, a ja prodah svoj DS prosle godine :D

hehe, ista grafika kao DI za PC :D

Poslednja izmena:
Nisam nikada igrao diablo 2, ali trojka mi deluje jako mocno. Samo ljudi, mislim da cemo da se nacekamo i ha ha dok ovo izadje. Blizzard kad objavi nesto, znajte da ce izbaciti igru minimum za 2 godine.

Nisam nikada igrao diablo 2, ali trojka mi deluje jako mocno. Samo ljudi, mislim da cemo da se nacekamo i ha ha dok ovo izadje. Blizzard kad objavi nesto, znajte da ce izbaciti igru minimum za 2 godine.

Tu si mozda u pravu, ali realno... ako u nekog imam poverenja ondaje to Blizzard. Nista do sad nisu us***i ,)

A sto ga ne probas. Prvi put ce ti i prica biti bruka (pod uslovom da si igrao Diablo). Mada ne znam bas za one animacije, mada 2k-te su one bile nesto najbolje na trzistu.

Kad se samo setim kad mi je drug dao da probam nekakvog Diabla tamo negde u martu 1999. Smazao sam ga za dve nedelje sa dve razlicite klase. Nabavio i Hellfire i smazao i to. I jeo se cekajuci drugi deo i citajuci svaki intervju koji je Blizzard objavljivao (u to vreme je Metzen bio glavni dizajner a koliko sad vidim on je neka velika fora u A/B).

I onda dodje Diablo 2 i ja pocnem da vristim: WHERE THE FCK IS SAVE??? :d

Moram da priznam da trojku ne cekam ni priblizno istim intenzitetom. Mozda bi bio napaljen tamo negde 2004 (kada je realno i trebao da izadje :S:) ali danas 8 godina posle (a bice deset) to bas i nema smisla.

Jos ako mi Diablovci prodjemo ko G!!! i ekipa (i oni su cekali 10 god i dobili patku) bice krvi :mad:.

Lol, ja bogme ocekujem DIII sa velikim entuzijazmom :D, to je igra koja mi se realno navise sada igra. Kakvi Krajsisi, Kolovi Od Djuti... nego mislim da postoji sansa da izadje u novembru sledece godine... a opet svi ovi vidoje klipovi sto su pustili u javnost ne obecavaju tako nesto, s obzirom da se sve 3 klase koje su predstavili vucaraju po istom delu dungeona :D, da tu postoji jos nesto ne sumnjam da bi pokazali...

A najvise bih vole da izadje neki kick-ass dobar remake igre UFO:Enemy Unknown... do sada su svi klonovi bili jadni...

Nadam se da DIII nece biti suvise jednostavan, krajnje je vreme da gameplay malo evoluira u neku ozbiljniju igru i da se ne svede na samo krljanje svega sto dodje na ekran (mada bi i tako bilo zanimljivo)

pa dzabe ti sto ti se sada igra kad ce izaci za 2 godine otprilike

A sto ga ne probas. Prvi put ce ti i prica biti bruka (pod uslovom da si igrao Diablo). Mada ne znam bas za one animacije, mada 2k-te su one bile nesto najbolje na trzistu.

Pokusao sam davno (pre jedno 4 godine) da igram diablo 2, nisam mogao da se uzivim. Secam se u vojsci je drug igrao tu igru cesto, i svidelo mi se jako. Medjutim kad sam ja probao... sta znam ... mislim da sam jednostavno postao razmazen za grafiku. Znam da je to bez veze (evo stidim se lol), ali sta cu. Sacekacu ipak diablo 3 :)

Osim WoW-a :p

Poslednja izmena:
Ako se njima to svidja, zasto da ne placaju. Po cemu su igraci drugih, ukljucujuci i besplatne, MMO-ova bolji ? Oni nisu geekovi ? Samo jedni placaju, drugi ne. I glupo je generalizovati s tim fazonima da su retardi i sl, bzvz...

Napomena - da ne ispadne da ih branim zbog toga, ja ne igram WoW niti druge MMO. :p

Vrh Dno