http://pc.ign.com/articles/893/893781p1.html
Nisam znao da je svima dragi Leonard Boyarski sada u Blizzard-u.![]()
pa poznavajuci blizrdove naslove verujem da ce igra biti extra i jedva cekam njeno pojavljivanje![]()
Evo sad sam pogledao one slike koje su predlozi kako bi trebalo izgledati, i istina ono izgleda bolje, DALEKO bolje, ali nebih se zalio ni na trenutno stanje, samo da izadje i da zaigram![]()
Pa naravno da izgledaju bolje kada su radjene u photoshop-u i to se vrlo lepo vidi kako su "peglane" ove slike.
Noise i grain postprocesing postoje odavno implementirane u 3d igre, ne vidim problem. Takodje brightness moze da se podesava kao i kontrast pa se sa pomenutim postprocesima lako moze doci do onih slika direktno u igri.
Sve sto traze od njih je da naknadno ubace opciono ukljucivanje ovih filtera.
Igra ce da bude Single-player.... ali kao i u diablo 2 ocekujte da HELL lvl igrate preko neta ili u mrezi jer u suprotnom moze da bude JAKOOOOO tesko....
Verujem da ce blizzard u diablo 3 povecati tezinu i tako povecati interesovanje za multyplaer i naravno vece interesovanje za kupovinu ORGINALA !
mi siromashni srbi smo navikli na takve stvari, i ja sam eto - u svim verzijama, od 1.04 prelazio Hell sam samcijat, gde sam sa varvarinom sabijao ekipu sa planine (3 varvarina) bez ijedne smrti, i portala, eto bio sam siguran u sebe, i znao sam varvarina u detalj, shta moze a shta ne moze.
jedini put gde sam imao problema je bilo sa Necro-om pred baal-a na hell tezini, u 1.10 verziji, chini mi se. nisam mu mogao nisht,a i to je jedini put da sam morao da obrishem save (chinjenica da je necro najslabiji pred bosovima, a generalno i slab, ali uber zanimljiv lik)
mi siromashni srbi smo navikli na takve stvari, i ja sam eto - u svim verzijama, od 1.04 prelazio Hell sam samcijat, gde sam sa varvarinom sabijao ekipu sa planine (3 varvarina) bez ijedne smrti, i portala, eto bio sam siguran u sebe, i znao sam varvarina u detalj, shta moze a shta ne moze.
jedini put gde sam imao problema je bilo sa Necro-om pred baal-a na hell tezini, u 1.10 verziji, chini mi se. nisam mu mogao nisht,a i to je jedini put da sam morao da obrishem save (chinjenica da je necro najslabiji pred bosovima, a generalno i slab, ali uber zanimljiv lik)
Jel to na players 8 ? Ako nije,ne racunam![]()
Pazi,ona tri divljaka na hell-u sa ukljucenim players 8 nije zaebancija![]()
Igoritza iskreno takav Barb na netu je najslabiji i njih najvise ima
Mogu da vam kazem sta sam ja stavio na mog barba sa kojim sam uspeo da uradim UT
Hehe, ja sam se zanimao i previshe za druida... Medonja je spor, ali zato kada vuchku nabudzish IAS i LS, pravo uzivanje. Jedino shto nisam imao dobru opremu pa je dmg bio sitan, a kasnije ni zivaca da igram dovoljno dugo da nadjem neshto pristojno...Ima li neko da se zanimao onomad za druida? Moze bilo koja klasa, mada sam ja preferirao shapeshifting, i to u vuchka.:smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari