Šta je novo?

Diablo 3

Ma dajte ljudi kakve boje, odgledao sam oba trejlera i meni se cini ekstra, a ona kao crtana grafika mi bas nekako lijepa, tako da sto se grafike tice meni netreba bolje, nego samo da ne useru sa pricom i nekim glupostima, ali sam siguran da nece i ovo ce definitivno biti hit kao i diablo2, vjerovatno i veci.
Jedva cekam da igra izadje...

PS. Ljudi cekaju diablo3 godinama, a sad se zale na boje... ;)

EDIT:
Evo sad sam pogledao one slike koje su predlozi kako bi trebalo izgledati, i istina ono izgleda bolje, DALEKO bolje, ali nebih se zalio ni na trenutno stanje, samo da izadje i da zaigram :D

Poslednja izmena:
sta vam je ljudi igra ne moze da omane, provereno :)

pa poznavajuci blizrdove naslove verujem da ce igra biti extra i jedva cekam njeno pojavljivanje :D

http://pc.ign.com/articles/893/893781p1.html

Nisam znao da je svima dragi Leonard Boyarski sada u Blizzard-u. :)

Inace da se nadovezem na tekst, nadam se mnogo vecoj kolicini dijaloga nego u dvojci.
Kada se samo setim glasova dva prodavca NPC-a na cetvrtom actu, hell kada kazu:
-Hail to you, champion!, svaki put sam se najezio. Nacin na koji to izgovaraju jasno daje do znanja da im je i drago sto si tu, da ti se dive i da te zale jer si dosao tu da umres, ili nesto gore kao i mnogi pre tebe od cega su vec umorni.
Takva izvenredna glasovna gluma koja u samo cetiri reci kaze sve, nadam se da ce naci mesta i u cetvrtom delu.
Vrlo sam prijatno iznenajden Leonardom u Blizzard timu. Pa ako neko zna ko valja na sceni oni znaju i mogu da priuste :D

Poslednja izmena:
U trenutku dok sam razmisljao o tome koliko mi nedostaju neke stare PC igre i fazon, video sam "And the heavens shall tremble" - dovoljno da se najezim i vratim u fazon :)

Evo sad sam pogledao one slike koje su predlozi kako bi trebalo izgledati, i istina ono izgleda bolje, DALEKO bolje, ali nebih se zalio ni na trenutno stanje, samo da izadje i da zaigram :D

Pa naravno da izgledaju bolje kada su radjene u photoshop-u i to se vrlo lepo vidi kako su "peglane" ove slike.

Pa naravno da izgledaju bolje kada su radjene u photoshop-u i to se vrlo lepo vidi kako su "peglane" ove slike.

Noise i grain postprocesing postoje odavno implementirane u 3d igre, ne vidim problem. Takodje brightness moze da se podesava kao i kontrast pa se sa pomenutim postprocesima lako moze doci do onih slika direktno u igri.
Sve sto traze od njih je da naknadno ubace opciono ukljucivanje ovih filtera.

Igra ce da bude Single-player.... ali kao i u diablo 2 ocekujte da HELL lvl igrate preko neta ili u mrezi jer u suprotnom moze da bude JAKOOOOO tesko....
Verujem da ce blizzard u diablo 3 povecati tezinu i tako povecati interesovanje za multyplaer i naravno vece interesovanje za kupovinu ORGINALA !

Poslednja izmena:
Noise i grain postprocesing postoje odavno implementirane u 3d igre, ne vidim problem. Takodje brightness moze da se podesava kao i kontrast pa se sa pomenutim postprocesima lako moze doci do onih slika direktno u igri.
Sve sto traze od njih je da naknadno ubace opciono ukljucivanje ovih filtera.

U pravu si.. ukljucivanjem filtera mozes da dobijes neki efekat, ali ne kao na ovim slikama gde se vrsilo selektivno ulepsavanje delova slike, dok filter u igri deluje na celu sliku (frejm) i ne moze ni priblizno dobro da izgleda kao kada isto to primenis u photoshopu i slicnim programima. Koliko sam primetio na pojedinim slikama su ubaceni delovi direktno iz Diabl-a 2 tako da nije samo u pitanju cista primena filtera, vec bi Blizzard morao da pravi i totalno nove texture.
Da ne pominjem kada zapravo krenes da igras igru, cisto ne verujem da ces pored svega sto se desava na tvom ekranu primetiti delovanje bilo kakvog filtera, znaci utisak koji dobijes gledanjem slika se bitno razlikuje od utiska koji dobijes igranjem same igre.
A brightness i contrast nikada nije promenio izgled nijedne igre (sem mozda u serijalima alone in dark i silent hill ) tako da ne vidim kako menjanjem istih mozes da dobijes efekat kao na ovim slikama.

http://img299.imageshack.us/img299/7807/itshouldrh5.jpg

Igra ce da bude Single-player.... ali kao i u diablo 2 ocekujte da HELL lvl igrate preko neta ili u mrezi jer u suprotnom moze da bude JAKOOOOO tesko....
Verujem da ce blizzard u diablo 3 povecati tezinu i tako povecati interesovanje za multyplaer i naravno vece interesovanje za kupovinu ORGINALA !

mi siromashni srbi smo navikli na takve stvari, i ja sam eto - u svim verzijama, od 1.04 prelazio Hell sam samcijat, gde sam sa varvarinom sabijao ekipu sa planine (3 varvarina) bez ijedne smrti, i portala, eto bio sam siguran u sebe, i znao sam varvarina u detalj, shta moze a shta ne moze.

jedini put gde sam imao problema je bilo sa Necro-om pred baal-a na hell tezini, u 1.10 verziji, chini mi se. nisam mu mogao nisht,a i to je jedini put da sam morao da obrishem save (chinjenica da je necro najslabiji pred bosovima, a generalno i slab, ali uber zanimljiv lik)

Poslednja izmena:
mi siromashni srbi smo navikli na takve stvari, i ja sam eto - u svim verzijama, od 1.04 prelazio Hell sam samcijat, gde sam sa varvarinom sabijao ekipu sa planine (3 varvarina) bez ijedne smrti, i portala, eto bio sam siguran u sebe, i znao sam varvarina u detalj, shta moze a shta ne moze.

jedini put gde sam imao problema je bilo sa Necro-om pred baal-a na hell tezini, u 1.10 verziji, chini mi se. nisam mu mogao nisht,a i to je jedini put da sam morao da obrishem save (chinjenica da je necro najslabiji pred bosovima, a generalno i slab, ali uber zanimljiv lik)

Uvek, ali bash uvek u bilo kojoj igri kad se uzme klasa tipa barbarin/warrior i napuca, svi zivi kripovi i kraljice lagano mogu pakovati torbe i nazad u memoriju :D, al ozbiljo warriorima nemozes nista napraviti.....

Jel to na players 8 ? Ako nije,ne racunam :)

Pazi,ona tri divljaka na hell-u sa ukljucenim players 8 nije zaebancija :)

Pazi,ona tri divljaka na hell-u sa ukljucenim players 8 nije zaebancija :)

barbarian - buffed mana i life, frenzy, run run run, berserk, frenzy, run run run + immortal king + Unique Phase blade X2 = win

Igoritza iskreno takav Barb na netu je najslabiji i njih najvise ima
Mogu da vam kazem sta sam ja stavio na mog barba sa kojim sam uspeo da uradim UT

Igoritza iskreno takav Barb na netu je najslabiji i njih najvise ima
Mogu da vam kazem sta sam ja stavio na mog barba sa kojim sam uspeo da uradim UT

to shto si rekao je netachno, nije u pitanju sam build, vec kako znash da igrash sa njim.

Ima li neko da se zanimao onomad za druida? Moze bilo koja klasa, mada sam ja preferirao shapeshifting, i to u vuchka.:smoke:

Ma druid werewolf/summoner je prejak... Ja sam sa svima preshao 50lvl osim sa amazonkom...

A sa barbom, druidom i sorceress preko 90-og...

@ Igoritza
E ovako ako zelis da igras ovako kuci singleplayer ik set ti je vise nego dobar
Ali ako zelis PvP preko neta bez runewordova nista od PvP
Barb je dobar pogotovo zato sto moze da nosi dve sekire a postoje fantasticne runeword sekire
Mislim na breath of dying bersek axe koju ja cak koristim za mog zeal paladina.Fantasticna stvar
Jos kod barba dve takve ili kombinacija sa nekom drugom=uber diablo DEAD uber Mephi DEAD uber Baal DEAD

Ima li neko da se zanimao onomad za druida? Moze bilo koja klasa, mada sam ja preferirao shapeshifting, i to u vuchka.:smoke:
Hehe, ja sam se zanimao i previshe za druida... Medonja je spor, ali zato kada vuchku nabudzish IAS i LS, pravo uzivanje. Jedino shto nisam imao dobru opremu pa je dmg bio sitan, a kasnije ni zivaca da igram dovoljno dugo da nadjem neshto pristojno...
Mnogo dodushe smara shto je shapeshift vremenski ogranichen. Jes nekih 8-10 min, ali svejedno smara se kada usred tabachine vratish u krhko ljudsko oblichje.

Ranije sam igrao u singlu hurricane + summon druida, ali nisam bash zadovoljan. Chitao sam o nekim elemenal druid build-ovima, ali nisam hteo da isprobavam hurricane + aramageddon kombinaciju...

btw. odoh previshe offtopic. Ne bih vishe, obzirom da ima D2 bnet tema...

Shto se tiche vesti: vec su poruchili da odlazak tog lika nishta ne menja. Nadam se da ce ipak da malo koriguju 'sharenilo'...

Poslednja izmena:
Ma uostalom,koga je briga dal je vise ili manje saren.I ovako,kad se pojavio D2,nestalo je i grafike i dubine,ostalo je samo budzenje lika,a to je ono sto se i sad ocekuje :D

Cemu rasprava kada igra nece izaci jos minimum 2-3 godine !! do tada svasta ce da se menja pa ko ziv ko mrtav.

Vrh Dno