Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

^^^
Stvarno preporucujem ljudima koji nisu igrali ranije delove da progutaju ponos, prezive zastarelu grafiku i vide dubinu, kompleksnost, neverovatnu atmosferu i fantastican humor same igre. Fallout 1&2 naravno.
Nemam ja problem sa zastarelom grafikom nego sa settingom :)

Poslednja izmena:
Imao sam ovo negde na hdd-u, ima da se nadje po torrentima cini mi se, neki demo ili sta vec, mislim i da je bilo price vec o ovome, DAS ili G!!! verovatno znaju sta je :)

Van Burrens Fallout alpha koliko se secam.

To što želiš da predstaviš igre kao Homeworld, Dawn of war i Company of heroes kao naslove za casual igrače, dok su Sc/Wc za "pro" gejmere samo govori koliko su ti termini izopačeni i u kolikoj meri se pogrešno koriste.

Duboko se izvinjavam svima na gomili oftopica, samo jos ovaj put posto sam ocigledno pogresno shvacen.
Ja nigde nisam rekao da postoje igre za 'casual' igrace i igre za 'pro' igrace. Rekao sam da postoje casual igraci i posveceni ili zaludjeni (ne 'pro') igraci. Potonji se od ovih prvih razlikuju po tome sto u periodu od recimo 10 godina provedu brdo sati igrajuci 5 igara, dok ovi prvi u istom tom periodu provedu isto to brdo sati igrajuci 500 igara. Nemam nista protiv nijedne od ovih grupa i ne mislim da je ijedna manje vredna ili bitna, posebno sto sam tokom razlicitih perioda zivota bio pripadnik obe.
Uz sve to, ja sam kao problem naveo poredjenje starcraft - DoW ne razumem kakve veze sad ove ostale igre imaju. Homeworld je u svemu fantasticna igra, jedna od retkih takvih, igra koja je zaista donela vredne inovacije. Company of heroes nisam igrao dovoljno da bih ista sudio o njemu.

inovacija kojom se igrač tera da osvaja i drži teritoriju i strateške tačke po prvi put u jednom RTS-u (i da ima direktnu korist od toga u smislu resursa) na tako ekplicitnom nivou, zato što se Starcraft igra puno u Koreji...:D

Svaki kompetitivni rts tera igraca da osvoji i drzi teritoriju i strateske tacke da bi od toga imao korist u resursima. Razlika je u tome sto je obicno potrebno odraditi dodatnu logistiku (sagraditi nesto, doterati neka vozila, organizovati prevoz, bilo sta), dok u DoW samo treba ukampovati vojsku, koja uz to jos moze da se razmnozava na licu mesta. Ako je ukidanje esencijalnih komponenti igre inovacija, onda ih je DoW pun. Ipak ostaje pitanje koliko su kvalitetne.

To bi igralo vas 4 iz Srbije, 7 iz Nemačke, eventualno 4-5 rusa i poneki amer. Mada nisam siguran za njih. Ovo što izlazi pak, će da sabija:Klanjanje

van buren je trebao da bude mama od igre :(

pravi pravcati fallout 3 rpg (u 3d!!!)
snimite kako je sjajna animacija kada npc puca iz miniguna u powerarmoru

ovo sto ce izaci sada je smesno zaista u poredjenju sa njim.... fuckin' flying teddy bears

Poslednja izmena:
Snimi kako je to alfa verzija i gde je jasno receno da je Turn Based planiran ali nije ubacen u tako rani build gde su samo testirali engine.

btw jel ono sa E3 jedini ingame trailer (gde nema NIJEDNOG dijaloga kako ke Kutija primetio) ???
ono izgleda ultra smesno... trcis malo zapucas, promasis, prebacis se u poteni mod, razneses neprijatelja, nastavis da trcis do sledeceg...
jel ima jos nesto da se vidi??

i kako to da na youtube.com ima klipova koji pre nego sto ih pustis izgledaju "real" (imaju screenshot koji ima veze sa naslovom) a kad ga otvoris dobijes neku *******ciju koja izmedju ostalog nema cak ni veze sa screenshotom ?!? - ovo se desavalo kada sam trazio GTA IV ingame klipove i sada sa FallOut 3 ingame klipovima !!

da tako je, nema snimaka sa dijalozima, i u prevjuovima je bethesda zabranila komentarisanje doticnih i kao i samog storylinea..

Snimi kako je borba real-time a ne potezna.

naravno,i pored toga sto je tb planiran snimi koliko sve deluje fuildnije i normalnije od onog napucavanja sa q3 botovima (kamo srece zapravo da su na tom nivou)

secate se one life-size power armor figure?

e pa cini se da je bethesda napravila pravu diviziju dotichnih
Summer%20100.jpg

BOS2.JPG

nekako cool izgleda iako je PA neautentichan po pitanju par detalja... samo zamislite ovu fotku sa originalnim PA

dobar marketing... steta sto tu lovu ne potroshishe na u3 engine ili na bolje animacije u igri... ili na bilo sta vezano za igru... eh

Poslednja izmena:
Hahaha bodu se drogama da bi jace ubijali hahahahaha.
Mada kada razmislim koliko imbecila i podloznih ljudi ima mozda i nije tako lose preventivno banovati neke igre :D

Post iznad je trebao da ide u Diablo III temu :wall:

mods,if you will...

Banovan u Australiji, a tek zbog cega... :S:
http://www.youtube.com/watch?v=l4KR3nmDpz0

E bas svasta!!! Sve mi se cini da ce i ovde poceti tako, mada i da bude ne bi im mnogo vredelo. Relativno skoro kod mog prijatelja je sluzbeno dolazio neki pop (svestenik) da sveti vodu ili sta vec i kada je zavrsio sa tim svojim poslom video kompjuter mog prijatelja i tutnuo mu u ruke pamflet u kome pise o stetnosti interneta i video igara kako su to veoma zle i bezbozne stvari, o tome kako je to protiv tradicije srpskog naroda i kako unistava istu i kako iza svega toga stoje najveci svetski zlikovci. Nas narod je za ovakve imao dobru poslovicu - Dokon pop i jarice krsti.

gamespot UK

"After searching around, we came across the boy's father, who was unfortunately lying dead on the floor of his house after being attacked by the ants that his son had been so recently been expressing his disapproval of. Sad as it was, the world of Fallout is harshly low on resources, so we had to scavenge what we could from the body and the rest of the house. Although it was obviously of little help to him, he'd stashed plenty of ammunition and a Chinese assault rifle, which was a much better weapon for taking out the remaining fire ants than our standard sidearm. Stocked up, we returned to meet the boy and give him the bad news. We had three responses to choose from: "Bryan, I'm sorry, but your father is dead," "Your father's dead," or "Sorry kid. Your old man is ant food." We decided to switch from good cop to bad cop and go for the last option, which was met with a response of, "You're an a**hole.""

da da to su te kvalitetne opcije medju dijalozima u bethesdinim "rpg" igrama lol

a gde je opcija da kazes klincu da je cale ziv i da se muva sa nekom ravom, ili da je ziv i da jedva ceka da ga vidi, i onda mali otrchi u kucu i pojedu ga radioktivni mravi...

nemaju oni pojma sta je fallout...

Poslednja izmena:
a gde je opcija da kazes klincu da je cale ziv i da se muva sa nekom ravom, ili da je ziv i da jedva ceka da ga vidi, i onda mali otrchi u kucu i pojedu ga radioktivni mravi...

nemaju oni pojma sta je fallout...

Hahahahaahaha bila bi urnebesna fora :D

Hahahahaahaha bila bi urnebesna fora :D

pa to je fora sa crnim cinichnim humorom u falloutu (za kojeg ipak morash biti sjajan pisac u smislu kreativnosti) iz koga se stvaraju slichne situacije... a ne dal cesh nekom reci hvala lepo, ili samo hvala, ili cak hvala to vam dodje 5 zatvaraca nuka cole... ljudi koji to nisu osetili ili ne kapiraju ce verovatno gotiviti ovaj pokushaj fallouta... blago njima...

Bethesda potvrdila da se neće stati na Falloutu 3, da se već razmišlja o tome šta ubaciti u Fallout 4 naslov. :)

Jel neko zna tacan datum kada bi ovo trebalo da izadje, ja sam nesto gledao i pisalo je Q4 2008

Malo impresija sa jednog foruma.

- the game is ugly
- performance is bad even though the game is in the final stage of development
- combat AI sucks
- the world feels empty (even on post-nuclear standards)
- dialogs are more or less "Nice/Mean/Rumors/Bye"
- you can't enter buildings except through the front door (no sneaking through a broen window...)
- VATS is a must on the 360 because the handling is terrible but will be utterly useless with a mouse-keyboard combo
- level-scaling is still alive and kicking
- poor and wooden animation
- weapons are not customizable and there's only one type of ammo for each weapon
- sneaking seems the only alternative to combat. Diplo characters are pretty much screwed.

Ajde ovo ostalo, ali level scaling i nekastumibilna oružja se direktno kose sa onim što je pričano na promocijama. Sa kog foruma je ovo tačno, ko je isprobao igru?

Ja sad vec i officially mrzim Bethesdu, znaci, da je neko seo i birao od svih (napominjem, SVIH !) razvojnih timova najgori moguci, ne bi mogao gore od ovih !:wall:
Od tripa da si u pustinji i da se boris za zivot sa radioaktivnim skorpijama ostace samo ubijanje 5000 kila poligona i level up - Mario style :mad:

Uvek sam se suzdrzavao da pljujem doticne, a sad mi je zao sto Debilivion nisam olajavao dok mi usta ne otpadnu i dok ga ne zgadim i najokorelijem fanu !!!

**** ih i novac i sve, treba potpisivati peticiju da se da dovoljno kinte da se otkupi licenca od njih i zakopa da vise niko ne dira u svetinju.Pljunuce na legendu i nasmeseno joj izgaziti utrobu dok bude trulila na suncu...

Dobro,sad smo barem saznali cemu sluzi VATS - ZA KONZOLE!!!

Nazad
Vrh Dno