- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Ne, X3100-as. :d
Taj rad...Jeste, CF-X ima "edge" u Conanu, SLI u Crysisu. You win, you lose some.![]()
Ja ne bih :d :d :dA ako bih birao, uzeo bih SLI zbog TWIMTBP.![]()
Na Kipru, 2004. godine, ovaj Grk je mene i tadašnjeg Head of public relations kompanije ATI, gospodina Chrisa Hooka snimao kamerom kako se (nakon nebrojeno mnogo popijenih koktela - I might add) svađamo ko će u pesmi "Say Say Say" biti Paul McCartney, a ko Michael Jackson.
Cini mi se da konacno 4870x2 i ovaj driver saradjuju, sto pokazuje normalan klok prvog GPU-a po paljenju windoze. Da ne zurim, sacekacu jos par restarta (do sad sam prosao dva) pa da vidim, ali izgleda da je taj bag sredjen![]()
ivke76 je napisao(la):p.s. kao sto napisah ranije... 'vidija je dobra za "out of box" i "next, next" instalaciju dok sa druge strane atiju ne treba driver cleaner/sweeper i nema 15 drajvera mesecno![]()
ATI Catalyst 8.12 Analysis - XP & Vista
Performance Improvements
The following performance gains are noticed with this release of Catalyst™
3DMark Vantage DX10 – performance gains of up to 5% for Single and
Crossfire mode. Performance gains were noticed on HD46xx, HD4550 and
HD4350.
http://www.tweaktown.com/articles/1685/1/ati_catalyst_8_12_analysis_xp_vista/index.html
OMG pa ko jos normalan igra nesto na 4350 kartici:smackbum:
Pa, jel' vidis da nije u pitanju igra, nego 3dmark, to ko zeli da 3Dmarkuje sa Radeonom 4350, plus navode i crossfire u tekstu.![]()
Ljudi jel uspeo neko da pokrene onaj Avivo video coverter?
Ja nikako ne mogu da ga nadjem!?!?!
Stavi CCC u BASIC mod i sve ce ti biti jasno
PS
Mislim da moras da DL-ujes AVIVO konverter.
Ma prebacim u basic mod i nema ga u onoj listi.
Ma prebacim u basic mod i nema ga u onoj listi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari