velikizoki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.04.2008
- Poena
- 319
320GB aaks je mnogo tisi od ovog sa 640.
Ipak moram da kazem da je 640 gb ~ 50% brzi ( i 100% bucniji)
Ja nemam oba pa ne mogu da poredim, ali kad se na 320 radi neko kopiranje fajlova ja ga vrlo jasno čujem, daleko je od bešumnog.320GB aaks je mnogo tisi od ovog sa 640.
320GB aaks je mnogo tisi od ovog sa 640.
Potpuno netačno, osim ovog dela za brzinu.
Potpuno netačno, osim ovog dela za brzinu.
6400AAKS i average read od 120MB/s ???
Aj ti to ponovo proveri, deluje mi bas mnogo![]()
A ja i dalje imam problem sa instalacijom xp-a ili servera 2003 na doticni, nece pa nece... :S:
I plocu sam promenio, ali opet isto ******, probao sam svaki savet ali nece govedo da radi....
Vista bez problema radi....![]()
Reklo bi se, po onome sto je naveo ("max read"... cenim da misli na burst), i cinjenici da mu u RAID-u tera na 150MB/s maximalno (takodje, cenim da je burst u pitanju)... da mu diskovi rade u SATA-I modu.6400AAKS i average read od 120MB/s ???
Aj ti to ponovo proveri, deluje mi bas mnogo![]()
Napravi 2 particije na počecima diska od 5-10Gb, tu stavi samo Win i Office
Ma plocu sam zamenio posto sam poslao DFI u vechna lovishta, a hdd kada bih odneo u servis sta mogu ljudi da mi kazu ako Vista radi a XP nece, mogu samo da me gledaju kao budalu :S:....
WD 640AAKS je u pitanju, o njemu se i pishe svo vreme....
thanks BigJoe :wave:@bit
Drajver na flopiju je bitan samo ako su diskovi u RAID ili AHCI modu. U IDE modu ti ne trebaju driveri za SATA disk![]()
A ja i dalje imam problem sa instalacijom xp-a ili servera 2003 na doticni, nece pa nece... :S:
I plocu sam promenio, ali opet isto ******, probao sam svaki savet ali nece govedo da radi....
Vista bez problema radi....![]()
A da probas da iz nekog partition managera obrises sve particije i da ih ponovo napravis. Ovo se odnosi na disk na koji zelis da instaliras.
Vec par puta sam imao taj problem sa raznim diskovima (seagate, maxtor, wd) i svaki put je pomoglo brisanje particija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari