Šta je novo?

Little Big Planet

Debeli Lalo da li bi bio ljubazan da mi objasniš šta ima loše u tome što su ne pojedinim delovima tabli potrebni drugari da bi prešao?

Ne table, već delovi. Ali to je manje bitno, interesuje me šta ti tu vidiš lioše? Meni je to baš cool:)

ma :)
http://farm3.static.flickr.com/2261/2178373380_8ec9b4cbb5_b.jpg

SumLjam da ce moderacija nivou biti na nivou. Pogotovo kad im to oduzme mnogo (ljudskih) resursa .
Garant će biti prijavljivanja nepodobog sadržaja od strane igrača, ali onda ili će tu tablu da "skinu" za pregled pa da bude nedostupna (može i to neko da zlostavlja) ili da tabla čeka na moderaciju dok je online.

A nije problem imati više PSN naloga na konzoli ?

Poslednja izmena:
A nije problem imati više PSN naloga na konzoli ?

Ne znam gde sam to cuo i da li je tacno, ali mislim da je moguce banovati tvoju konzolu skroz, znaci ne PSN nick, vec tvoj serijski broj konzole ili tako nesto...

moguce je sigurno banovati jer kad se kupuje neka igrica na njihovom store-u on belezi sve podatke od konzole i ti posle mozes deactive ili active ps3 konzolu.

moguce je sigurno banovati jer kad se kupuje neka igrica na njihovom store-u on belezi sve podatke od konzole i ti posle mozes deactive ili active ps3 konzolu.

Cek cek malo hoces da kazes da zato sto sam ja uzeo wipeout od tebe da ima sanse da me banuju?

ne ne,nego kazem cim oni ogranice na pet konzola i ako hoces nekom drugom ti deactiviras svoju konzolu znaci sigurno imaju podatke i mogucnosti da banuju kao npr za lbp.Nece tebe dirati grujo osim ako ne radis bezobrazne stvari :p

ja sam malopre skinuo novi patch 1.04 i stigao do zadnjeg nivoa Collectora izgleda da je to kraj igrice po onome kako izgleda

Jos nam samo fali lightgun :d

[YOUTUBE]Ia8P6_mQ43M[/YOUTUBE]

Kako je napravio ovog sackboya ovako kao od papira??

:D

Svakog gosta posle rucka dosta...

Brate kakve sve sackboy-eve mozes da napravis, Gordon Freeman je vrh! :D

masterchief.jpg
duke.jpg
[
crashbandicoot.jpg

grouppickf3.jpg

2ndgroupwu8.png

altair.jpg

dante.jpg

gordon.jpg

lara.jpg

Jesi siguran da su ovi kostimi dostupni bezobzira na kupovinu sa psn stora?
Jer neke i nemozes da napravis;)

Svi ovi su napravljeni od strane korisnika.. :)

A kako mogu da se skidaju kostimi koje naprave korisnici....Sin mi je zazvalio sinoc kada je video gorepostovane :)

Ja jokera oma skidam cim nadjem link:) ili nek drugi nacin:)

Raspitaćem se.

Nego, da se vratimo na temu, Boris dobio LBP sinoć i nema komentara još uvek. Ili je ostao bez teksta ili je ostao bez teksta. :)

Hehe, na kratko sam juce samo upalio posle posla, onako u jakni i patikama pre nego sto sam morao da idem.. Dosao do onog "running and jumping" tutoriala samo.. Grafika ostavlja jako upecatljiv utisak, kao i muzika :) Vise utisaka kad budem igrao vise od 5 minuta... :)

aj da prebacim pricu ovamo da ne offtopikujemo tamo :)

Ne fali mu ništa, gravitacije i inercije ima viška. Dlaka je falila da sixaxisom razbijem TV.

I brate, onog ppredraga i stefanaGTR ima da uštrojim, stalno me opominje da imaju bolje rezultate od mene. :wall:

stvarno ima nekih delova gde vise ne znam koga nisam psovao.. ko god mi pao na pamet.. a o inerciji na jako kriticnim skokovima gde moras da si max precizan necu da pricam :)

a sto se tice skorova... uff to mislim da sam ubedljivo najgori od vas ja to i ne gledam :) .. mada imam jedan solidan (ona kravica sto oce da te zbaci sa ledja (u americi)) sa 2 igraca - 38000 :)

Kako se otvara online rezim u LBP-u? Igricu sam danas dobio i prvi utisak - igrica je strasno zarazna. Ono sto mi se na prvi pogled nije svidelo jeste meni, koga prakticki i nema, konkretno mislim na opcije tipa online, multiplay itd,i upravo zbog toga sam postavio gore napisano pitanje. Mozda se online otvara tek kada prodju oni uvodni nivoi, ne znam, tu ste vi da mi pomognete :)

Poslednja izmena:
Moraš prvo preći taj prvi nivo "Guardens" da ti se otvori meni koji želiš :).

aj vi sad ukratko koji imate igru recite jel vredi ovo kupiti?! ili...

mislim kontam da je brutalno...ali da cujem savete. OBJEKTIVNO MOLIM ;D

Nazad
Vrh Dno