E sad me baci u bedak.OK kucna upotreba.Osnovne stvari + jos malo.Koji se naj bolje pokazao ,odnos cena/kvalitet.A BENQ http://www.itechnews.net/2008/06/21/benq-e2200hda-full-hd-lcd-monitor/i sta znaci "malo photoshop, corel" itd. ?
Ne znam sta da ti kazem, osim onoga sto sam ti vec reko. Neces znati kakav je dok ga ne stavis na sto, odes ovde http://www.lagom.nl/lcd-test i probas da ga kalibrises. Ja kad sam LG-a 2252 kalibrisao po tome dobio sam zelenu sliku :S:
nisam ni gledao LAG VEC BOJE i tonove, gamma vrednosti itd. !!!
sto se palete gamme tice, na t220 se sve razlikuje, a pri tom i one gamma vrednosti zi gamma testa mozes podesiti da sve budu na 2.1 bez problema. Aj probaj sa benkom da nemastis...Te vrednosti su po meni najmanji minimum minimuma za bilo kakav rad u bilo cemu. Ako ti slika izgleda totalno neprirodno posle tog podesavanja to znaci da je monitor kompletna kanta.
jel ima neko preporuku za wide 22" sa PVA ili S-PVA panelom?
jao što je ružan jadan :zgran: nisam skoro video ružniji monitor.Lenovo L220x. Proveris samo pri kupovini da nema bleeding-a oko texta na beloj pozadini. Naravno uslov je da ti je odlicna slika bitnija od fancy designa. Posto je inspiracija Lenovo dizajnerima za ovaj monitor bila ocigledno kutija za cipele
poz
M.
jao što je ružan jadan :zgran: nisam skoro video ružniji monitor.
vidim da je rez 1920x1200, što znači da je pixel minimalan. dobro za prikaz slike, ali jaaako loše za čitanje texta
jel ima neki barem malo lepši, sa 1680x1050 rez?
A sto se tice lepote ... pa to je stvar ukusa ja recimo nikad ne bih uzeo nesto poput T220.
:dSlobodno u paintu nacrtaj 1 pixel tanku crnu liniju uspravnu i vertikalni i lupom pogledaj oko nje
Da li neko može da mi pomogne.Tražim dobar monitor sa dva za 20000 dinara.
Kratko i jasno :
ViewSonic VX2262wm
ili
Samsung T220
(cena skoro ista)
pomozite mi da odaberem.
E ovako...Da li neko mozda zna za neku akcijsku ponudu 22" wide monitora u NS da je monitor do 11000 din??Znaci sto je bolje moguce za te pare (mada vjerovatno ova recenica nema nekog smisla)...Hvala svima unaprijed!![]()
metro
Acer x223wqb
10.789,00
E ovako...Da li neko mozda zna za neku akcijsku ponudu 22" wide monitora u NS da je monitor do 11000 din??Znaci sto je bolje moguce za te pare (mada vjerovatno ova recenica nema nekog smisla)...Hvala svima unaprijed!![]()
metro
Acer x223wqb
10.789,00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari