Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

za kolegu kinga ispod

Odeš na tu putanju, imaš samo servercache.dat. Napraviš folder players, u njemu folder profiles, u njemu napraviš tekstualni fajl active.txt i upišeš u njega ime za profil. Napraviš u tom folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles još jedan folder, koji se zove kao ime tvog profila

znači npr

imaš folder C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\king
a u folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles imaš fajl active.txt gde piše king samo

Poslednja izmena:
Profiles/New game problem

Ukoliko neko ima problem da ne moze da napravi profil ili ga izbaci iz igre kada pokusa da ga napravi.
Takodje ne moze ni da pokrene new game/co-op ili bilo sta.
Evo resenja za to :

Idete :

C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

Now these files are hidden, so unhide them.
Next delete the crap in there apart from active , its a text file.
If active isn't there, make it. (right click, new, text, call it active).

Open the text file and type in the name you want for your profile.

After make a folder in the same place and call it the same name.

Iako znam kolko-tolko engleski, malo sam se pogubio u ovom objasnjenju, pa ako neko moze da mi objasni na srpskom. Pronasao sam folder CoDWaW ali u njemu nema foldera players, vec samo fajl servercache.dat i nista vise. Sta dalje ?

ni meni nije jasno, sve je isto kao i do sada, samo je naglasak na close combatu... sto se mene tice odlicno je

Skontao sam.

Za one koji u folderu CoDWaW imaju samo jedan fajl (servercache.dat), treba da (u folderu CoDWaW) kreiraju folder pod nazivom "players" i u okviru tog foldera kreiraju folder "profiles" . U okviru foldera "profiles" kreirajte tekstualni fajl pod nazivom "active" i u njega upisite kako zelite da vam se zove profil (na pr mi cemo uzeti naziv "ubica"). Nakon toga sacuvajte taj tekstualni fajl. Jos vam samo preostaje da na istom mestu gde je fajl "ubica", kreirate jedan folder kome ce te dati identican naziv.

Ko ima muka sa profilima najlakse je da instalira unlocker za misije,meni se desilo da posto nema profila (bag) nisam mogao da pocnem igru,vrtelo se u loop izmedju new game i tezine,sa ovim je proradilo a sto otkljucava sve misije nije bitno,ne mora da se koristi.

Poslednja izmena:
Kad pokrenem igru izlazi mi ova greska :Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
U cemu je problem?

Ljudi, dajte neke servere za MP, narodne naravno.

za kolegu kinga ispod

Odeš na tu putanju, imaš samo servercache.dat. Napraviš folder players, u njemu folder profiles, u njemu napraviš tekstualni fajl active.txt i upišeš u njega ime za profil. Napraviš u tom folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles još jedan folder, koji se zove kao ime tvog profila

znači npr

imaš folder C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\king
a u folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles imaš fajl active.txt gde piše king samo

Fala druze, nevideh tvoj post.

Poz.

*** kako me nervira ova igra lol :D ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa. Najjaci je respawn neprijatelja sa ledja. Branio sam COD4 onomad za respawn jer je bio podnosljiv, ali ovo je stvarno vec.... :smash:

Ima li sanse da pokrenem igru na mom racunaru?

Ipak ću morati da igram ovaj crap, ne mogu da odolim glasu Džeka Bauera. :D

*** kako me nervira ova igra lol :D ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa. Najjaci je respawn neprijatelja sa ledja. Branio sam COD4 onomad za respawn jer je bio podnosljiv, ali ovo je stvarno vec.... :smash:

Whole truth and nothing but he truth :type:.

A ja ne merem na snajp da se naviknem, tj. na Springfield umesto Dragunova, nikako :smash:.
Ja govorim o multiplayeru !?!

Poslednja izmena:
Zavrshio je jutros. Meh, smor . Ali naj jace mi je for a sa indikatorom granata. Znaci, bio on pune boje ili bled, taman kad mislis da si dovoljno daleko, umresh. Da skupim sve igre koje imaju granate, idalje sam umirao 5 puta vishe u COD 5 od njih, bacaju ih ko da su petarde. A sada hibernacija do COD 6.

Da li ima neko problema sa ucitavanjem ove igrice? Dvoklikom na ikonu, pojavi se tamni ekran i moram da cekam sigurno 4-5 min da bi se ucitala ona uvodna spica, a takodje toliko cekami pri ucitavanju nivoa..(za sve to vreme kao da hard ne radi...crvena lampica skoro da se ne pali). Sve zahtevnije igre (Craysis), su mi se ucitavale mnogo, mnogo brze. Ima li neko resenje za ovo?

^ Umm.. a jel si probao da samo kliknes misem dok ucitava ? i kod mene je sve crno dok ne kliknem misem onda pocinje da load-uje.

Poslednja izmena:
Hvala ti...u tome je bila fora:wave:.Sada je sve znatno brze...osim sto zvuk malo loopuje, ide u krug, dok se ucita nivo.Pozdrav

Da li ima neko problema sa ucitavanjem ove igrice? Dvoklikom na ikonu, pojavi se tamni ekran i moram da cekam sigurno 4-5 min da bi se ucitala ona uvodna spica, a takodje toliko cekami pri ucitavanju nivoa..(za sve to vreme kao da hard ne radi...crvena lampica skoro da se ne pali). Sve zahtevnije igre (Craysis), su mi se ucitavale mnogo, mnogo brze. Ima li neko resenje za ovo?

Ima i moj drugar ove probleme, igra na nekim masinama opasno baguje.

To nije respawn, nego mali zuti mravi izlaze iz skrivenih rupa i tunela na sve strane. ;)

igra sabija :) bash je intezivna i skroz okej... teza je jer granata mnogo brze explodiraju i indikator nije svemoguci, kad se malo naviknesh to je to, morash da se krecesh i povlachish nazad mnogo cesce nema samo jurishanja :) sto se mene tiche zadovoljan sam :p

Nije ni blizu COD 4 , ali sam ocekivao da ce biti puno losija.
Uglavnom graficki nije neki pomak od COD 4 meni je cak COD 4 i lepsi , gameplay nije ni blizu onom u COD 4 , ali eto dobra strana je neprikosnovena atmosfera koju nudi svaki COD kao i to sto su ubacili Japanese.

Meni nije nista losije od Cod4,cak mi je i zanimljivije.Gameplay je standardan za cod,napucavanje je prosecno,zvuk je jadan ali takav je bio i u cod-u 4 (kada se setim samo zvuka kalasa koji je bio bas jadan) nesto mnogo bolje nisam ni ocekivao,ali vi je ispljuvaste u odnosu na cod4 kao da je najvece djubre koje je ikad izaslo,a u principu su slicne igre sa svim manama koje prati ceo cod serijal.

Poslednja izmena:
Meni nije nista losije od Cod4,cak mi je i zanimljivije.Gameplay je standardan za cod,napucavanje je prosecno,zvuk je jadan ali takav je bio i u cod-u 4 (kada se setim samo zvuka kalasa koji je bio bas jadan) nesto mnogo bolje nisam ni ocekivao,ali vi je ispljuvaste u odnosu na cod4 kao da je najvece djubre koje je ikad izaslo,a u principu su slicne igre sa svim manama koje prati ceo cod serijal.

Sacu skinem kais i da te :whip: :D.

Zvuk kalaša u COD4 je original. Znači isto se čuje kao pravi kalaš. Overall zvuk u COD4 je domaći zadatak za ove iz TA.

igrali iko co-op i kako je igrat sa ovim zombijima?

Vrh Dno