Kad ce neki COD , sa temom WWI ?
OK dosadio vam je WWII, uzmite igru u kojoj nije tema WWII, žašto sa ovim glupostima blate fantastičnog 1 i 2???
Kao što je neko rekao, neka promene ime, pa neka razvijaju novu priču...
Call of Duty 6 nas vraca u praistoriju. Na raspolaganju su samo toljaga, kamenica, zasiljeno kameno koplje, duvaljka i gole ruke)))
Umesto air strike-a, za killing streak od 5 se poziva (zvizdukom ili neandertalskim krikom) veliki leteci reptil koji gadja protivnike svojim dzinovskim jajima a za streak od 7 prizivas nevreme koje munjama istrebljuje sve))
Nadam se samo da će slepci iz treyarch-a izumreti kao game developeri do 2010. Jer ako vidim još jedan cod sa temom drugog svetskog rata, i gomilu paćenika kako se pale na M1 garand i naciste, ispovraćaću se.![]()
Nadam se samo da će slepci iz treyarch-a izumreti kao game developeri do 2010. Jer ako vidim još jedan cod sa temom drugog svetskog rata, i gomilu paćenika kako se pale na M1 garand i naciste, ispovraćaću se.
Bolje i to nego da sa elitnim amerkičkim i britanksim jedinicama seješ smrt (odnosno uvodim demokratiju) po zemljama trećeg sveta, meni se više smučila priča oko kvazi terorista nego WWII, ne želim da ubijam teroriste po
Iraku, Avganistanu, Somaliji, Liberiji, niti da da jurcam po nekoj ex sovjetskoj republici da bi sprečio nekog lokalnog generala koji je izazvao vojni puč i domogao se nuklearnog arsenala... :S:
Meni je WW2 tema odlicna.
Daleko bolja nego da sluzim ujka semu da bi amerikanci imali vise nafte. Teroristi iz Iraka, i Ruski nacionalisti... bljak.
WW2 je za mene najbolja moguca tema. Inace istoriju obozavam, i ono sto se izdesavalo u drugom svetskom ratu je nesto najintenzivnije, najstrasnije... irak, afganistan nisu ni R od rata u poredjenju sa WW2.
U COD2 iskrcavanje na normandiju, gde na sve strane pljuste metci, granate, nemas gde glavu da podignes, to moze samo sa WW2 tematikom.
COD4 je dobra igra, ipak je to Infinity Ward, ali nikako ne mogu da progutam to sto pucam na strani amera u zemlji koja ima "weapons of mass distructions", i zamisli RUSKIH nacionalista. Pazi americki i britanski specijalci ratuju u Rusiji? Aj i to bih voleo da vidim jednom realno da se desi.
Niko to ne osporava. Ali tema je prežvakana i izmuzena do kraja. Naravno da drugi svetski rat nije samo iskrcavanje u normandiji ali i bez obzira na to stiče se utisak da je već sve rečeno.
Kao što rekoh, ovo je nikakav argument !!!
Rat je rat. Ljudi ginu na obe strane. Pointless.
Za vas treba napraviti igru u kojoj je iskrcavanje u Normandiju predstavljeno iz svih mogućih uglova. Od vozača brodova, preko svih vojnika, do medica. Pa onda iz perspektive nemačkih gunner-a do njihovih pasa. Kladim se da bi vam to bilo mnogo zanimljivije nego neki cod6 future warfare sa ekstra grafikom i odličnom izmišljenom pričom.
Ovde bi ti napisao poduži text. Ali nije tema. A i neću da smaram o politici koju većina vas najverovatnije neće ni razumeti.
Kako kome. Toliko bitaka, toliko misija, mogu jos 20 delova da naprave sa tom tematikom.
Naravno da jeste. Kad sam video gde se borim u COD4... e ali RUSKI nacionalisti. "Ajde se igramo da americki komandosi udju u rusiju, i naprave im haos". Covece give me a brake...
Porediti 70 000 000 (SEDAMDESET MILIONA) zrtava iz drugog svetskog rata, sa ratom u iraku nije pointless. Ono sto se desilo u drugom svetskom ratu ne moze se porediti ni sa jednim ratom posle. "Ljudi ginu na obe strane" *** kakav argument lol... ljudi ginu i na ulicama beograda ***. Ovo samo neko razmazen i neobrazovan moze da izjavi.
Za "NAS" treba napraviti igru sa novim misijama iz drugog svetskog rata, koje su bile uzbudljive koliko i iskrcavanje na normandiju. I to sigurno nije jedina misija koja valja, ali je najinteresantnjija.
Naravno da je tema. Ti ako zelis da zivis nekom ignorisanju realnosti u redu. Sto se mene tice mozes da igras i misiju spasavanja neduznih albanaca na kosovu od srba zlochinaca. Meni su njihove misije smesne, pogotovo sa ruskim nacionalistima... isuse boze..
Naravno da može. Ali znaš šta se dobija u tom slučaju? Dobijaš igru koja je isti ***** a drugo pakovanje. Ja igru sa takvom radnjom i pričom sa sve prosečnom grafikom i lošim zvukom ne želim da igram. A siguran sam da velika većina deli isto mišljenje.
Ti grešiš jer porediš nešto što je izmišljeno. Porediš radnju u igri sa nečim što u stvarnosti nema šanse da se dogodi. Još mene ubeđuješ kao da sam ja lud i da ne znam da tako nešto ne može da se desi ni u snu. Hoće li cod6 biti loš ako bude imao sličnu priču ??
Staljin je jednom rekao. Smrt jednog čoveka je tragedija. Smrt milion ljudi je statistika.
I sam znaš da će ti to ostati samo puste želje. Čak i ako se neko udluči da napravi takvu igru to će biti još jedan cod clon. Još jedno smaranje.
Ovde si me izgubio. Kakvo ignorisanje realnosti ?? Izvini ali ja nemam pojma o čemu ti pričaš ?? Za početak podvuci crtu i razgraniči između nečega što se odvija u stvarnosti i nečega što se odvija u igri. Game developeri imaju tu slobodu da priču razviju delimično prema onome što se stvarno dešava i da naravno neke stvari izmisle. Da li ti znaš šta se tačno dešava u Iraku ?? Da li znaš kolika je uloga medija u "borbi protiv terorizma" i koje su posledice takovg medijskog rata? Da li znaš šta su kulvert mine? Da li znaš ko je Juba ??
Za vas treba napraviti igru u kojoj je iskrcavanje u Normandiju predstavljeno iz svih mogućih uglova. Od vozača brodova, preko svih vojnika, do medica. Pa onda iz perspektive nemačkih gunner-a do njihovih pasa. :wall: Kladim se da bi vam to bilo mnogo zanimljivije nego neki cod6 future warfare sa ekstra grafikom i odličnom izmišljenom pričom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari