i jos nesto,,uspem da se konektujem samo na 10% sobe iako mi pokazuje zeleno ili zuto,znaci na retkokoje uspem,cak mi se desilo na narandzastu da uspem a na zelenu ne,uopste mi nije jasno zasto???moj id je vladimir26 pa ako neko hoce,tu sam
moj id je vladimir26 pa ako neko hoce,tu sam
Da, nisu normalni kako im je to uspelo da naprave.. Stavite u kontrolama "semi-assisted", redje se desava koliko sam primetio.
Nemojte da drzite da "X" u sesnaestercu vec igrajte odbranu samo na trcanje i ako ste ispred igraca onda moze "X" a ako ste iza onda nikako (osim ako necete da napravite penal) !
A poceo sam cetvrtu sezonu u "Legendi", sinoc sam bas osvojio prvenstvo Evrope sa Srbijom! :banana: :banana:
Jednu polusezonu sam odigrao za Mancester i naravno produzio ugovor. Sad mogu samo puskom da me isteraju, ja ne idem odavde makar igrao i za dzabeA da, u prvoj sam postavi a Ronaldo ili Runi cekaju svoju priliku sa klupe hi hi hi
E pojma ne znam za patch, vidim da je izasao za PC, al za PS3 nema jos sram ih bilo!
U medjuvremenu sam izabran za igraca godine u Evropi! :banana: :banana: :banana:
Napisacu ocene kasnije malo kad dodjem kuci!
Da li je pes ove godine bolji od fife? Dvoumim se sta da uzmem. Skinuo sam demo pes-a i nesto mi je neuverljiv igrao sam protiv mancestera i onaj runi vise lici na majmuna nego na coveka, nisu mi lepo uradjeni igraci i to, i jos sto mi se ne dopada je to sto AI igra odbranu kao lud a ne moze da sutne jednom ka golu (stavio sam na top player), oni ne prelaze pola a ja nikako da im dam gol... . Igrao sam na soniju (dvojci) pre nego sto sam kupio trojku samo fudbal i to naravno pes, ali sad ne znam da li je fifa bolja kupovina i da li je fifa bar priblizna pes-u sto se tice igranja u drustvu? hvala.![]()
Pa dobro kad ces vise da se vratis kuci??![]()
Nesto me komp zeza al sam ga namestio a evo i ocena vrednih pomena
Stamina:88
Speed:85
Acceleration:81
Drible speed:82
Agression:83
Agility:75
Header:81
Jump:79
Drible speed:82
Haha, Caesar pa kupicu ja verovatno sa shopto, ali izgleda da ce biti samo pes...Mislim da je to na kraju bolji izbor i zbog drustva i zbog tradicije (nikad nisam odigrao fifu na soniju)!
![]()
Probaj covece odusevices se,100%.
Sta ce ga oduseviti, FIFA? Nemoj loziti coveka da baca 45 evra bezveze, lako je tebi reci![]()
Pa baca i na pes,fifa je odlicna stvarno.No neko voli debele neko mrsave.![]()
![]()
![]()
![]()
Koja si sezona (age)?
igrao sam protiv mancestera i onaj runi vise lici na majmuna nego na coveka,
Godina 21!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari