Šta je novo?

Pes 2009

Bem li ga, uglavnom delim Banetovo mišljenje. Na prvu loptu mi je delovala nova Fifa bolje, čak bi se mogao i sad zakleti da je odlična ali opet... Sve se nadam da će PES 10 biti vrh:).

Bane smaras, okani me se! Naravno da cu da budem "kivan "na Konami kad mi skenjaju omiljeni fudbal!

Ja smaram :D Pa tvojih 130 postova na forumu su svi copy paste i glase ovako

"šta je bre ovo, jesu normalni, koji su genijalci ovo pravili, pa vidi na šta ovo liči, ovo je neverovatno, šta je s njihovim mozgovima"

Dobar doktor će lako doneti dijagnozu da si ti u stvari kivan na sebe :)...

Ja smaram :D Pa tvojih 130 postova na forumu su svi copy paste i glase ovako
Zadnjih 6 dana samo citam nekoliko tema ovdje! Ocekivao sam da cu naci pomoci kako poboljsati igru..., isto tako u temi o GT5P, a ono tamo bezmalo preko 1000 postova apsolutno nicega!
Vi skoro svi kao da se samo takmicite ko ce imati vise postova!

Pa znaš kako... nekada nije bilo lako imati komp - koštao je on više hiljada maraka, kada je plata bila 50 maraka. I bilo je potrebno znati gde da se ukuca "atx3" komanda za modem i trebalo je imati sreće da ti distribucija ne isključi struju ili da ti ne pukne veza na internetu... ili da ti grom ne zvekne u modem, pa da ti se konektuje na 14400bps...

Danas je sa dva telefonska poziva moguće dobiti sve. Prvim ti Forum računari donesu PC na kućni prag na 72 rate... dobiješ i "kolor štampač u boji" za "džabe". A drugim telefonskim pozivom dobiješ Telekom ADSL modem... još i dobiješ majicu Novaka Đokovića.

A onda možeš da pristupiš omiljenim disciplinama: pljuvanju svega i svačega po internetu. Prepiranju oko toga da li je bolji "ferrari ili lambordžini". Na B92 sajtu da se pišeš u svađama Zvezda vs Partizan, a na Youtube komenatirama da dokazuješ ko ima veće testise: srbi ili hrvati...

I tako dan za danom...

Poslednja izmena:
Plus što ljudi ne kapiraju da se dobar deo nas ovde manje-više zna, pa makar i preko foruma pa neretko znamo i da je neko mislio sasvim obrnuto od onoga što je napisano. Pogrešan utisak stičete. Sve što želiš možeš da saznaš.

ne znas zasto onda radis kao muderator, sto nisi psiholog kad si tako pametan ?
okani me se! nisam ovde da me neko proziva ! naravno da cu da kritikujem sve sto mi se ne svidja u igrama!

Reci mu!!!!!!!!!! :D

Bane, te analize ti prolaze kod ostalih, ali ne i kod psiha. Aj sad da te vidimo :)

Izvini ali ja igram pes otkako se pojavio na ps1,ali ovaj je stvarno osakaćen!
Zato i igram pes2008 i fifu09:)

pa svako ima pravo na svoje misljenje ali po meni ne mogu da se porede. u fifi je sve toliko linearno da mi dosadi posle 10min igranja....

Jel probao neko legendu da igra online? Super je zanimljivo, ja sam sinoc sa drugarom igrao jedno dve cuke. On legenda, ja legenda :) Kao dobijate neke poene kad zajedno ucestvujete u akcijama. Treba probati u svakom slucaju.

e jel izaso ovaj update za pes 9...ja kad udjem u pes sa xbox i odem na network pise da je izaso update 19.2.2008. a u downloads ima samo demo,neki trejler i onaj update iz oktobra...imali neko sa istim slucajem?

e jel izaso ovaj update za pes 9...ja kad udjem u pes sa xbox i odem na network pise da je izaso update 19.2.2008. a u downloads ima samo demo,neki trejler i onaj update iz oktobra...imali neko sa istim slucajem?

Da, koliko vidim nema update-a..... tj bar ja nisam uspeo da ga nadjem...

Poslednja izmena:
Mozda mora original..

Ja sam na PS3 skidao prije nekoliko dana neki update iz System Settings, pa Download!
od tada mi je npr. u Mancesteru Berbatov u prvoj postavi! Mislim da je to taj najnoviji update!

ko je pravi autor nije banetov problem niti njega treba kriviti ako potpisani to nije, jer on je preneo ceo text kako je video. to sto se doticni (mozda) lazno potpisao je potpuno druga stvar.

niko ne krivi baneta,samo kazem :) nek se zna ko je napisao,nije lepo kititi se tudjim perjem.Nego jel igra neko odavde pes2009 online.da opalimo koju - psn : bgdninja

Poslednja izmena:
Igram ja PES 2009 online!
PSN ID: Phoenix070
Tukli su me kao sretni u pocetku, ali evo popravljam se, zaredao sam 5 pobjeda... ,)

Kako radi online na kraju? Kakav net je potreban za prihvatljivo igranje? Voleo bih da se oprobam protiv nekog od vas ako ste dobri mada nemam PES za PS3, igram kod drugara na PC-u skoro svaki dan.. ali sledeca verzija se mora pazariti za PS3..

Ja imam 1024/128 kbps i radi super!
Sada da malo pojasnim to super :p
Dakle, kod mene najcesce citava utakmica prodje bez da ijednom zapne, ponekada 2 puta u utakmici zapne na pola sekunde, ali nista znacajno, odigrao sam 25 utakmica online i samo 3 puta mi se desilo da je konekcija bila ekstremno ocajna, da sam morao prekinuti (i automatski izgubiti 3:0) :mad:
ali s obzirom na to da su sve ostale bile skoro fantasticne, moguce da i to nije bilo do mene... Ko ce mu ga znati... :D

Pa lepo, ja sam cuo horor priche kako je online neigriv.. Ako naletim na neku povoljnu ponudu moracu da pazarim, dok za PES 10 (ili X) ce verovatno pasti pre-order, dosta je bilo zaebancije..
Kako to sve ide, jel ti se belezi neka online statistika, koliko imas pobeda, neki "rank" i tako neke stvari?

Kod mene sve ide bas kao po loju... :D
Sto se statistika tice, naravno, ima sve zivo, broj pobjedjenih, izgubljenih, nerjesenih, na osnovu toga ukupni rank, zatim imaju i divizije u koje te smjestaju u zavisnosti kako napredujes, pored toga ima i neki 'drugi' rank koji bas ne razumijem!
Imaju i neke sobe koje prave ljudi... Jos nisam bas provalio kako sa nekim da odigram ponovo mec i tako to, to je malo konfuzno, mada sigurno isto bezveze, samo treba provaliti... Samo idem na Quick mach i furam :D

Odlicno, sad sam u iskusenju da li da nabavljam, kad bi imao neku potvrdu da nece biti ove godine PES-a, pa da uzmem odma. Mogli bi da naprave pauzu ove godine i da naprave novi engine, ovo je jos uvek engine sa PS2... odnosno mogli bi da praktikuju da svake druge godine izbacuju, pa mi smo PES 6 igrali sve do 2009 i nista nam nije smetalo.. mada pare su chudo, oni bi na svakih pola godine izbacivali novu verziju da moze..

@Marko P. tvom protivniku je mozda zapinjalo,zvanicno minimum upload je vise od 128 kb/s
posto pes nema server tj ne za igru u igri su sami ucesnici server.

eo isecak sa konamijeve zvanicne strane

http://www.konami.jp/we/network/2009/

Broadband Network Guides

4-person match: Required network speed by the host (1st user, room owner)
Upload bandwidth: more than 384kbps
Download bandwidth: more than 256kbps

3-person match:
Upload bandwidth: more than 256kbps
Download bandwidth: more than 192kbps

2-person match:
Upload bandwidth: more than 196kbps
Download bandwidth: more than 128kbps

Required network speed by the client (participant, 2-4P)
Upload bandwidth: more than 128kbps
Download bandwidth: more than 128kbps

@Boris ima istine za horor price,mada je to vise po sistemu jedan mec normalno jedan laguje (na sredini ekrana imas kao semafore koji pretstavljaju tebe i tvog protivnika,pa vidis ako je crveno znaci losa konekcija,zuto jedva igrivo,zeleno pristojno igrivo,meni je stalno zeleno na 256 upl).statistika postoji kao sto rece Marko :) .Ja sam odigrao 20 meceva, 9 - 2 - 9 mi je skor :)

Potpuno se slazem, pare u zadnje vrijeme su presudne, ali opet i da izbace to ce biti krajem godine, a do tada imas godinu dana :)
Ja nisam igrao fudbal sigurno 3-4 godine i sada sam se ponovo zarazio HAOS!!!

Potpuno se slazem, pare u zadnje vrijeme su presudne, ali opet i da izbace to ce biti krajem godine, a do tada imas godinu dana :)
Ja nisam igrao fudbal sigurno 3-4 godine i sada sam se ponovo zarazio HAOS!!!

marko aj odigramo oko 6 jedan mec :)

Vrlo rado bih igrao i vise od jednom :) , ali nisam sada kod kuce! Moracemo sto bi englezi rekli rain check iliti drugi put!
Moze?

Zasto je pes 2009 za xbox 25 funti a z ps3 35 funti? interesuje me je li kvalitet u pitanju ili prodajna vrednost odnosno veca potraznja za ps3 pa to i nosi cenu?

poz
toogood

Vrh Dno