Šta je novo?

Pes 2009

Meni online PES uopste ne radi, kad udjem u network kaze mi da podesim neki NAT pa jos neke tamo oznake i gluposti, valjda ruter ne dozvoljava isto mi je tako i sa GTAIV , tamo mi pise: your router is too strict... :(

Zasto je pes 2009 za xbox 25 funti a z ps3 35 funti? interesuje me je li kvalitet u pitanju ili prodajna vrednost odnosno veca potraznja za ps3 pa to i nosi cenu?

poz
toogood
mozda zato sto se online na xbox placa dodatno a na ps3 je uracunat u cenu igre,kvalitet je isti :)

Poslednja izmena:
I mene je to zacudilo da je PS3 verzija skuplja, skoro uvek su iste cene, cak na PS3 u dosta slucajeva jeftinije, mada uglavnom su ekskluzive te koje su jeftinije..

Mozda zato sto je PS daleko bolji! :p

Igra li neko online i na kom serveru?
Ja sam pokušavao na nekoliko različitih, i ugođaj je od pomalo nervirajućeg do potpuno neigrivog gde se protivnički igrač odjednom pojavi 10 cm napred i daje mi gol. Net mi je dobar, 1.5Mbit/768. Da li su svi serveri u USA ili ne?

Ja dok sam igrao online prije jedno mjesec dana igrao sam najvise na engleskim serverima! Sto se igrivosti tice, to sto ti pricas mi se desavalo npr. jednom u 7-8 meceva! Sve ostalo mi je islo bas glatko, a imam jos slabiji net od tebe 1024/128!

Zavisi ko je bio domaćin (prvi igrač) jer onda njemu manje laguje nego protivniku. I zavisi od fizičke udaljenosti izmedju protivnika. Teoretski, igranje van Balkana je na granicama Zone Sumraka.

Poslednja izmena:
Ne znam , ali male su sanse da ja na Engleskim serverima zakacim tek svakog desetog van Balkana! :D

Ili sam samo ja imao puno srece... who knows? :D

Poslednja izmena:
Hmm... a čekaj ti igraš na konzoli? PS3? Pošto sam ja permutovao teme pa sam mislio da je ovo PC :)

Ja znam da je bila pokrenut jedan turnir za ljude sa balkana na PS3 i da je trebalo posle liga da se organizuje ali su odustali jer je lag bio preveliki.

Inače to koji je ne mora imati veze - znam samo da sam negde zakačio da su "engleski" lobbyji najmanje lagoviti.

Poslednja izmena:
Da, igram na ps3. Retko koja partija mi ispadne podnošljiva, mora da su to te gde sam ja domaćin :D
Jel imena zemalja u zagradama posle imena servera znače da je u toj zemlji server ili da se taj jezik govori tu?

Sudeći po starijim PESovima, to je više da bi se ljudi iz istih zemalja okupljali na istom mestu, nema to veze sa lokacijom servera.

Zna li neko koji je sada najbolji option file? Vidim da je gore Milos M ranije ostavio link ali ako ima nesto novije i cini mi se da je trenutno aktuelna verzija igre 1.40 a gore je navedeno da je fajl za 1.30, ako to ima veze.

Zna li neko koji je sada najbolji option file? Vidim da je gore Milos M ranije ostavio link ali ako ima nesto novije i cini mi se da je trenutno aktuelna verzija igre 1.40 a gore je navedeno da je fajl za 1.30, ako to ima veze.

Da odgovorim sam sebi. :D A mozda i drugima bude od pomoci posto je ono haos po default-u. Ne znam kako tako popularan fudbal ne moze da sredi licence ovako dugo.

Ovde mozete preuzeti poslednju verziju Option File-a (inace link koji je Milos M postavio ranije, a koji je od v2.02 kompatibilan sa 1.40 verzijom igre).

@zero: prosto i jednostavno pare su problem a drugo i možda još bitnije to što EA drži ekskluzivne FIFPRO licence za većinu klubova ;)

Poslednja izmena:
Ko je voljan za turnir u petak u 16h i subotu 16h - ko prodje dalje, PES 2009 i Virtua Tennis 2009, moze da dodje i prijavi se, Delta City drugi sprat - odmah pored bioskopa, Crypton Planet igraonica 3129-822, super zabava i vredne nagrade vas cekaju. :type:
Bice sigurno negde preko 100 ljudi. :wave:

Ej kako se igra pes na netu?Ima neki game id pa neznam bas kako da se regujem i tako to:)
Pomoc ako moze :D

ID ti je na kutiji. Ako ostalo ne razumeš, yebi ga :D

U pa nerazumem bas:D
Sad cu da bacim pogled pa da probam da se pozabavim na online mod:)

Cek bre di na kutiji?
Samo da znas da ja nisam dobio knjizicu!
kutiju sam dobio sa sve nalepnicom.

Poslednja izmena:
Nema to veze sa kutijom! Moras da registrujes oba ta imena, ono standardno, user, pass, mail...! Cini mi se da sam tako radio nekada davno! Ako se dobro sjecam trazi Conami ID i Ingame ID...

Sva sreca pa izbacuju tu ID glupost za 2010 verziju.. De si bre Marko, kad cemo da se tucemo! :p

He he! Evo vratih se u Dzunglu prije dva dana...
... i pravo u nikad jace obaveze :)
ali naravno lemanje nece izostati! ;)

Poslednja izmena:
TRebam pomoc...nikako ne mogu da se konektujem na network (stalno mi prijavljuje ono da udp 5730 nije otvoren bla bla) iako sam rucno podesio forward za udp 5730 i ukljucio na auto (probao sam i na manual 5739 ali ista prica). Modem je huawei 882 pa ako neko moze da pomogne samo napred. Hvala

nastavak...proradio nekako posle iskljucivanja upnp protokola u settingsu medjutim sad kada unesem game id i pass prijavljuje mi error - neka ideja? Igru sam kupio od coveka i on je obrisao svoj konami akaunt (probao sam sa njegovim prvo i usao bez problema, ali ipak bih svoje ime i sve iz pocetka; tako da smo obrisali njegov acc, ja instalirao igru, napravio sve i cvrc, nece) :S:!

da pitam i ja nešto,koje dugmiće treba da držim da bi se gradio kad vodim loptu?igram s drugom pes 09 i čim udjemo u duel on mi otrese igrača a kad on ima loptu i trči s njom ja mu ne mogu ništa(držim X+R1)

Drzis R2, ali bez brzog trcanja.

Vrh Dno