Šta je novo?

Pes 2009

moj id je vladimir26 pa ako neko hoce,tu sam

Tesko da mozemo da igramo jedni protiv drugih, jer sam probao sa ortakom i kad neko od nas napravi "room" ovaj drugi nema konekciju :mad:..

Mislim da je zbog uploada koje je jako mali..ja imam 1.5/128 i to je verovatno razlog zbog kojeg mi ovde ne mozemo da igramo...
Na svim ostalim serverima, kada udjem u neciju vec kreiranu "sobu" radi mi ok bez ikakvog laga sto je veliki napredak u odnosu na PES 2008...

Da, nisu normalni kako im je to uspelo da naprave.. Stavite u kontrolama "semi-assisted", redje se desava koliko sam primetio.

Da, nisu normalni kako im je to uspelo da naprave.. Stavite u kontrolama "semi-assisted", redje se desava koliko sam primetio.

Ja tako igram ali opet se desava :mad:

Ne mogu da kazem PES je ove godine dobar u odnosu na 2008 i mnogo deluje realniji...jako mi se svidja ali uvek moraja da "naprave" nesto sto ce da nervira!!!

I zanima me kada ce promeniti trcanje u PES-u i ono "zalamanje" igraca...totalna glupost...ali bolji fudbal nemamo...

But still BaL is so addictive!!!

Poslednja izmena:
e, igrao sam ovih dana i po nekoliko sati sa drugarima, sto zajedno protiv kompa, sto medjusobno i ni jedan penal nije komp napravio sam.. ne znam sto tolko svi kukaju.. jedino ako igrate odbranu i drzite [], pada mi drugo na pamet.. a moguce je sto kaze boris i za semi-assisted, mi smo odma stavili na to ili na unassisted

Pazi i u PES 2008 je komp sam uklizavao..npr kad udjes u 16" i uradis "feint" (shoot pa odma X)...ali ovde mi uklizava i na sredini terena i tu ispred kaznenog...Rio F mi dobije crveni i posle zdravo, odbrana ko sir...:wall:, a unasissted je skroz glupo odradjen..ok je da ti tu sam ukljucujes igrace ali da u jednom Exbition mechu, gde igraju zivi protivnici, ti mozes da pustis i da komp igra...SO STUPID!!!!!
Odigraj pass i nemoj da ukljucis igraca videces da komp sve sam radi FFS!!!! :mad: :mad: :mad:

Nemojte da drzite da "X" u sesnaestercu vec igrajte odbranu samo na trcanje i ako ste ispred igraca onda moze "X" a ako ste iza onda nikako (osim ako necete da napravite penal) !
A poceo sam cetvrtu sezonu u "Legendi", sinoc sam bas osvojio prvenstvo Evrope sa Srbijom! :banana: :banana:
Jednu polusezonu sam odigrao za Mancester i naravno produzio ugovor. Sad mogu samo puskom da me isteraju, ja ne idem odavde makar igrao i za dzabe :) A da, u prvoj sam postavi a Ronaldo ili Runi cekaju svoju priliku sa klupe hi hi hi

Nemojte da drzite da "X" u sesnaestercu vec igrajte odbranu samo na trcanje i ako ste ispred igraca onda moze "X" a ako ste iza onda nikako (osim ako necete da napravite penal) !
A poceo sam cetvrtu sezonu u "Legendi", sinoc sam bas osvojio prvenstvo Evrope sa Srbijom! :banana: :banana:
Jednu polusezonu sam odigrao za Mancester i naravno produzio ugovor. Sad mogu samo puskom da me isteraju, ja ne idem odavde makar igrao i za dzabe :) A da, u prvoj sam postavi a Ronaldo ili Runi cekaju svoju priliku sa klupe hi hi hi

ahaha neka sede i nek greju klupi :d
Ajde jedan screenshot ocena ako moze...

Ja dosta kombinujem sa strenghten points-ima...nemam puno vremena da igram i sad sam negde na pocetku 2 sezone...Poceo karijeru u Tuluzu, na polu-sezoni otisao u HAC, a sad sam standardan u Rodi (Holandija)..

Ocene vredne pomena:
Stamina: 78
Speed: 80
Acceleration: 77
Drible speed: 76
Agression: 84
Agility: 81

E pojma ne znam za patch, vidim da je izasao za PC, al za PS3 nema jos sram ih bilo!
U medjuvremenu sam izabran za igraca godine u Evropi! :banana: :banana: :banana:
Napisacu ocene kasnije malo kad dodjem kuci!

Da li je pes ove godine bolji od fife? Dvoumim se sta da uzmem. Skinuo sam demo pes-a i nesto mi je neuverljiv igrao sam protiv mancestera i onaj runi vise lici na majmuna nego na coveka, nisu mi lepo uradjeni igraci i to, i jos sto mi se ne dopada je to sto AI igra odbranu kao lud a ne moze da sutne jednom ka golu (stavio sam na top player), oni ne prelaze pola a ja nikako da im dam gol... . Igrao sam na soniju (dvojci) pre nego sto sam kupio trojku samo fudbal i to naravno pes, ali sad ne znam da li je fifa bolja kupovina i da li je fifa bar priblizna pes-u sto se tice igranja u drustvu? hvala. :)

Da li je pes ove godine bolji od fife? Dvoumim se sta da uzmem. Skinuo sam demo pes-a i nesto mi je neuverljiv igrao sam protiv mancestera i onaj runi vise lici na majmuna nego na coveka, nisu mi lepo uradjeni igraci i to, i jos sto mi se ne dopada je to sto AI igra odbranu kao lud a ne moze da sutne jednom ka golu (stavio sam na top player), oni ne prelaze pola a ja nikako da im dam gol... . Igrao sam na soniju (dvojci) pre nego sto sam kupio trojku samo fudbal i to naravno pes, ali sad ne znam da li je fifa bolja kupovina i da li je fifa bar priblizna pes-u sto se tice igranja u drustvu? hvala. :)

PES je PES i uvek ce tako biti...Ja ima FIFU na Xbox-u i nisam je odigrao dva puta...meni se to nikad nije svidjalo...PES igram vec 15-ak godina (jos od prvog ISS) i nikad se nisam dvoumio...cak sam sad uzeo original igru za PS3..sramota da imam narezanu za Xbox :D:D
Sta je bolje to ne znam...neko voli fifu neko pes...ne mogu da kazem da se fifa nije popravila jeste, ali gameplay na PES je i dalje mnogo bolji...i ove godine je mnogo bolji od PES-a 08
Sad imas i nov mode Become a Legend...krenes da igras i zaboravis koji je dan..:banana:

Poslednja izmena:
Haha, Caesar pa kupicu ja verovatno sa shopto, ali izgleda da ce biti samo pes... :) Mislim da je to na kraju bolji izbor i zbog drustva i zbog tradicije (nikad nisam odigrao fifu na soniju)! :D

Pa baca i na pes,fifa je odlicna stvarno.No neko voli debele neko mrsave.:D

:)

Nisam od onih koji ce da pljuju po drugoj igri zato sto volim ovu ili onu ili tipa PS3 vs Xbox..itd...Fifa stvarno nije losa.
Dosta je napredovala, ali nekako toliko dugo igram PES da o FIFI i ne razmisljam...
Verovatno ce za koju god FIFA mozda i nadmasiti PES ali trenutno i dalje pes ima taj gameplay koji je mnogo bolji...
Kad shutnes loptu u PES-u imas osecaj da si stvarno opalio po njoj dok u FIFU to je nekako smuseno kao da neko drugi sutira a ne igraci

Mislim da je kod nas vishe zastupljeniji PES od FIFE tako da je za drustvo keva :banana:

...neam pojma...svako nek igra sta mu se svidja..ja volim mrsave :D

Vrh Dno