mmarkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2008
- Poena
- 319
Tako je, mada je logicno da ako ostavish sutera samog da ce pogoditi svaki shut. Mislim ne samo sutera, bilo kojeg igraca koji moze da poentira sa distance!A.I. je neverovatan narocito na Hall of Fame ali mozda i mrvicu "vara" jer gotovo svaki sut kada igraca ostavis samog pogadja bilo za 3 ili 2 poena.
Najbolje je da porbas pickup play, 2na2 ili 3na3 ... da malo udjes u stos, tada je igra malo jednostavnija. Kasnije krenes da vezbash playbook. Igra ima dosta smisla ako mozes da odigras akcije kako treba. Rekoh ranije, pick'n'roll jako lepo realizovan ovde!Sama igra je jako slozena i komplikovana (zato se i naziva simulacijom zar ne) tako za pravo uzivanje je potrebno sigurno malo vezbati akcije , a ne samo uzeti Jamesa i progurati se do reketa
Ne moras uvek na centra, meni se desava da centar promashi zicer, iako je pod kosem, a ne retko se desava u duelu 1na1 da bude izblokiran! Treba osmisliti akciju, i naravno uvek igrati na kontru ...Nekako mi se cini da je najpametnije igrati na centra jer gotovo uvek pogadja sut u reketu sto je pomalo nerealno (i ne samo centar ponekad cak i playmaker).
Ufff ... kako je *******o kada forsirash jednog igraca pa ti se on umori i na njegovo mesto dodje drugi. Mnogo je bitno da imash dobrog playmakera, nekoga ko razigrava ostale igrace, i koji je dovoljno brz. Nisam dugo pratio NBA utakmice na TVu, ali po onome sto sam video iz igre, dosta je realno uradjeno sve, pa cak i finte.Sjajno su uradili umor igraca i stvarno druga postava ima svoju ulogu kao i u pravom NBA-u.
Obratite paznju sta Kobee radi ... kakve poteze on moze da izvede.
Kako james zakucava, kako Nash izvodi bacanja, a onda potrazite na yt-u neki snimak ... ako nije 1:1 onda nije nista!
- Igram ovaj basket, i ZNAM da ce on ostati jos dugo, dugo na sistemu kod mene. Samo da nadjem nekoga ko hoce PvP samnom ... mnogo je jace protiv zivog igraca!