Šta je novo?

Nba 2k9

Najzad jedan istomišljenik! :d Samo bih stavio ovako, što se tiče sportskih simulacija na PC-u:

1. NBA 2K9
...
...
...
...
6. PES 2009
...
...
...
10. PES 6
...
...
...
...
...
2724. NBA Live 2008

,),),)

Ja bih ovde samo odmah iza NBA 2K9 ubacio meni barem legendarni Winning Eleven 7.

Dovr...Prokl..Kvragu...

Probao slidere i ne valjaju ni ovi :wall:

Istina postize se manje poena tacno onoliko koliko bi trebalo , ali problem je sledeci:

Poeni iz reketa se postizu PUNO teze , ali A.I to ne "shvata" i on i dalje forsira igru na centra koji onda igra ledjnu tehniku i neprestano promasuje sto meni omogucuje da sa pola realizovanih svojih napada pobedim A.I na Hall of Fame bez problema sa nekih 20-30 poena razlike.
Onaj tko pravi slidere treba da vodi racuna o tome kako je isprogramiran A.I. jer on se ne menja u zavisnosti od slidera (bar koliko sam ja video).

Brisem ove slidere i vracam na Default.

Da li si probao da modifikujes coach slidere (opcija u Features->My NBA->Coach Profiles)? Na defaultu ekipe imaju prevelik procenat akcija iz reketa, tako da to moras da im smanjis (a povecas mid-range) ako hoces realniju igru.

Uostalom, evo ti u attachmentu neki profili koje sam iskopao na netu i koje koristim. Malo je cimanje menjati to za sve ekipe, ali mislim da se isplati

Prilozi

• coachprofile.rar
    9.2 KB · Pregleda: 40
LJUDI ja neznam da zakucam :wall: na practice zakucam na tipku gdje i i sutam , medjutim u igri nisam nikako uspio zakucat. i jos nemogu da se snadjem sa onim akcijama i neznam kako da ih upotrebim. na treeningu sam vjezbao akcije medjutim tokom tekme neznam pa ako mooze neko detaljnije objasnit bio bi mu zahvalan. :wave:

LJUDI ja neznam da zakucam :wall: na practice zakucam na tipku gdje i i sutam , medjutim u igri nisam nikako uspio zakucat. i jos nemogu da se snadjem sa onim akcijama i neznam kako da ih upotrebim. na treeningu sam vjezbao akcije medjutim tokom tekme neznam pa ako mooze neko detaljnije objasnit bio bi mu zahvalan. :wave:

Hmm... Pa u igri je teze jer tu je protivnik , ali uzmi Lebrona i probaj i vidi hoces li da uspijes.
Sto se tice akcija ja znam samo Pick and Roll a izvodis ga jednostavno , kada sa playmakerom predjes centar zaustavis se narucis Pick and Roll sacekas da centar ili krilni-centar napravi blok ti kreces u tu stranu a igrac koji je pravio blok ide prema kosu ti mu dodas loptu i kos.
Pick and Roll je najbolji napad kada su u pitanju Sunsi jer tu ga izvode dvojac Nash-Stodeumire.

Poslednja izmena:

Drzi trcanje da bi zakucao :wave:

Slazem se da PES 2009 treba tu uglaviti,sjajan je.

Evo nakon 3-4 dana igranja utisak je slican onome sa pocetka.
Ocene:

* Grafika 10/10 (Sportska igra sa boljom grafikom na PC-u ne postoji).
* Fizika 10/10 (Sve putanje loptu su realne i ima ih bezbroj jer nema skripte).
* Gameplay 9/10 (Dok ne najdem prave slidere nista od 10).
* Zvuk 10/10 (Sjajan sta reci.Zvukovi u dvorani , buka , navijanje a da ne govorim o onome "Defense , Defense" kada se utakmica lomi).

Ukupno 10/10.

Dakle glavni problem su ti slideri i stvarno je 2K zeznuo sto nije on sam u igru ubacio vise tipova slidera (Simulation , Arcade itd...).

Mislim ipak da od ovog ne moze bolje premda mi se i PES 2009 sve vise svidja kako ga vise igram , ali ruku na srce ovo je ipak daleko ispred.

Obavezno iskljucite Clutch Factor.

Basically it keeps the game close come the fourth quarter a team who is down maybe 20 will start to shoot better and maybe get good calls from the refs and such

Sad kad sam ugasio nema vise da vodim 15 razlike i da samo pogadjaju trojke,ili obrnuto mac sa 2 ostrice :D

Obavezno iskljucite Clutch Factor.

Basically it keeps the game close come the fourth quarter a team who is down maybe 20 will start to shoot better and maybe get good calls from the refs and such

Sad kad sam ugasio nema vise da vodim 15 razlike i da samo pogadjaju trojke,ili obrnuto mac sa 2 ostrice :D

Pitam se ja kako su zavrsnice uvek neizvesne.

Thanks.

Nekad sam bio veliki fan AMD-a, ali vidim da je Kuzma u pravu kad kaže da je Intel+nVidia najbolja kombinacija. Da li neko sa Intel procesorom i nVidia karticom ima problema?

Yeah right, ali malo sutra :) dođeš do mene da vidiš šta radi intel+ATI

Igra je super, jedino sto je bas tesko uvezbati sve poteze i primenjivati ih u utakmici. Probao sam danas protiv zivog coveka i sve ono sto sam naucio u tutorijalu kao da je palo u vodu. Opste gubljenje. :d

Imam OGROMAN problem.

Kad god zabijem kos igra se nastavlja kao da se nista nije dogodilo i tako ponovo i ponovo.
Ovo mi se nije prije desavalo vec tek sada , pokretao sam igru ponovo , proverio GamePad ne znam sta je.
Kazem prije mi je radilo a sad ovo :wall:.

Imal neko resenje ili slican problem.

P.S. Kazem meni se desava non-stop dakle ne samo ponekad.

Imao sam isti problem. Nemoj samo da sacuvavas podesavanja dok si u practice modu i nece ti se to vise desavati :)

Da li iko ima problema sa zvukom? Naime, nakon minut igranja stalno mi puca zvuk (cuje se samo pistanje i nakon toga moram da resetujem komp da bi se zvuk unormalio). Imam Audigy 2 ako nekom nesto znaci.

Ne znam da li je bilo ovo ...
Naime kada se kod setovanja za grafiku stavi Players na Ultra High framerate pada za oko 10-15 fps-a!Ono sto se ovim dobija jeste "leprsanje" dresova sto stvarno lepo izgleda ali puno gusi masinu...Sa Players na High igra klizi!
E moj PES-u pojede te vreme...

Poslednja izmena:
Da li iko ima problema sa zvukom? Naime, nakon minut igranja stalno mi puca zvuk (cuje se samo pistanje i nakon toga moram da resetujem komp da bi se zvuk unormalio). Imam Audigy 2 ako nekom nesto znaci.

Creative Labs je jedina kompanija koja pravi gore drajvere od ATI-ja, kao da im u odeljenju za softversku podršku rade učenici prvog razreda više programerske na praksi. Toliko puta sam se lomio da kupim neki Audigy, ali kad sam saznao da ni posle dve i više godina od pojave Viste nisu se setili da napišu drajvere za istu, zamišljam da im je šef programera neki crnogorsko-srpski izdanak, lenj, bandoglav i inatan.
Dakle, apsolutno jedini problem mogu da budu drajveri, ne znam šta drugo može da bude, kad na integrušama radi bez trunke problema.

Ne znam da li je bilo ovo ...
Naime kada se kod setovanja za grafiku stavi Players na Ultra High framerate pada za oko 10-15 fps-a!Ono sto se ovim dobija jeste "leprsanje" dresova sto stvarno lepo izgleda ali puno gusi masinu...Sa Players na High igra klizi!
E moj PES-u pojede te vreme...

Znamo , cudno meni se uopste toliko ne gubi kada se stavlja na Ultra High u odnosu na High pa igram sve na max. osim AA u 1680*1050 i imam 30 FPS.

Kod mene se dešava da sudije uopšte ne sviraju namerne faulove u završnici utakmice - pretpostavljam da se i to rešava brisanjem settingsa...stvarno bi trebalo da izbace patch!

Sa naseg srpskog foruma http://nba-serbia.com/forum/index.php?topic=3264.0
Nisam jos probao, ali deluje super:

Informacije:
1.Transferi do 23. Oktobra
2.Timovi, akcije poboljsane.
3.Sadasnji stvari starteri ubacine i resen problem sa 6. covekom
4.Neki rookie-si dodati
5.Namesteni salary cap-ovi
6.Igracima podeseni datumi
7.Nova podesavanja za gameplay
Instalacija:
Extraktuj EGS-NiguRoster1.0.rar, pa prebaci folder u C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves
Ako ne vidite folder Application Data, idite na folder options i namestite da vidite hidden foldere.
Download:
http://www.brsbox.com/filebox/down/fc/f853c2fa45aec15ac41377f3bddabbb8
edit: ipak je navedeni sajt na kineskom, tako da cu okaciti ovaj fajl ovde.

Takodje sa NBA Live foruma, nasi su napravili Crvenu Zvezdu i Partizan, Derbi patch:

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?t=61331&sid=b141d648b572a7a5dc59c8639da14300

Download:
http://files.filefront.com/Derbi+2K9+Patchrar/;12253564;/fileinfo.html

Prilozi

• EGS-NiguRoster1.01.rar
    278.7 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Kod mene se dešava da sudije uopšte ne sviraju namerne faulove u završnici utakmice - pretpostavljam da se i to rešava brisanjem settingsa..
Koliko se ja razumem u NBA, a mislim da se razumem, kod njih ne postoji nameran faul, samo obican faul. Ako mislis kao kod nas sto postoji.

Necu da menjam moj prethodni post, ali ima jos toga zanimljivog:

Ovo su slajderi:
http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/275974-wonderlands-pc-sliders-settings.html

A ovo Nigu Roster 1.2 (okacicu ga ovde takodje):

11月4日更新交易并增加新秀 Nigu Roster 1.2 for NBA2K9 PC Version RLSD
Nov.4. Nigu Roster 1.2 for NBA2K9 PC Version RLSD

1.球员交易更新到11月4日.Allen Iverson 和 Chauncey Billups号码由于官方尚未宣布,所以暂不修改.下一版会更新
1.Player trading update to the Novermber 4.Allen Iverson and Chauncey Billups's jersey number have not fixed.Buz I want to wait for
Official Statement.

2.球员名单,球员位置对应官网核对.更新了ODEN 和 Monta Ellis 受伤, 阵容再一步修正.LAKERS 阵容按照大家的修正了.
2.Team Roster,playersPosition Update.Update oden and monta Elis Injured and Lakers Line-up fixed.

3.所有球队阵容核对修改.热队修正.
3.All team line-up fixed.Miami Heat line-up fixed.

4.创建大部分新秀
sun yue
wafer
dosey
DeMarcus Nelson
Alex Acker
Will Bynum
Cheikh Samb
Rob Kurz
4.create some Rookies.
[such as sun yue wafer dosey DeMarcus Nelson Alex Acker Will Bynum Cheikh Samb Rob Kurz and soon]

5.薪金修正.均是按照官网修正.
6.Salary Fixed

7.真实能力.
7.The real capacity

8.修正真实GAMEPLAY,已经更新到V5[根据LEON提供的建议数值,同时由LDC兄弟做一定修改制作.]让你的游戏接近现实比赛!
8.New gameplay V5.0[made by Bro ldc] and V4.0 [made by Bro ldc]

9.名单添加JORDAN.大家可以去爽一爽了.
9.Roster add jordan.Enjoy it!

HOW TO USE: PLS put EGS-NiguRoster1.0.RAR Extract it and put it into C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves

Prilozi

• EGS-NiguRoster1.2.rar
    280.2 KB · Pregleda: 3,382
Poslednja izmena:
Koliko se ja razumem u NBA, a mislim da se razumem, kod njih ne postoji nameran faul, samo obican faul. Ako mislis kao kod nas sto postoji.
Pa nije baš tako... Elem, postoji tzv. nesportski (intentional) faul, koji je u rangu FIBA namernog faula. Sankcija je slična, tj. jedno bacanje i lopta sa strane.

Poslednja izmena:

Prilozi

• Wonderland's S&S (4.1).zip
    320 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Vrh Dno