- Učlanjen(a)
- 21.11.2005
- Poena
- 450
@filipos
Sta ti je ovo Roaming?! Kod mene ide AppData\2k sports
Tako je u Visti.
@filipos
Sta ti je ovo Roaming?! Kod mene ide AppData\2k sports
Najzad jedan istomišljenik! :d Samo bih stavio ovako, što se tiče sportskih simulacija na PC-u:
1. NBA 2K9
...
...
...
...
6. PES 2009
...
...
...
10. PES 6
...
...
...
...
...
2724. NBA Live 2008
,),),)
Dovr...Prokl..Kvragu...
Probao slidere i ne valjaju ni ovi :wall:
Istina postize se manje poena tacno onoliko koliko bi trebalo , ali problem je sledeci:
Poeni iz reketa se postizu PUNO teze , ali A.I to ne "shvata" i on i dalje forsira igru na centra koji onda igra ledjnu tehniku i neprestano promasuje sto meni omogucuje da sa pola realizovanih svojih napada pobedim A.I na Hall of Fame bez problema sa nekih 20-30 poena razlike.
Onaj tko pravi slidere treba da vodi racuna o tome kako je isprogramiran A.I. jer on se ne menja u zavisnosti od slidera (bar koliko sam ja video).
Brisem ove slidere i vracam na Default.
LJUDI ja neznam da zakucam :wall: na practice zakucam na tipku gdje i i sutam , medjutim u igri nisam nikako uspio zakucat. i jos nemogu da se snadjem sa onim akcijama i neznam kako da ih upotrebim. na treeningu sam vjezbao akcije medjutim tokom tekme neznam pa ako mooze neko detaljnije objasnit bio bi mu zahvalan. :wave:
LJUDI ja neznam da zakucam :wall: na practice zakucam na tipku gdje i i sutam , medjutim u igri nisam nikako uspio zakucat. i jos nemogu da se snadjem sa onim akcijama i neznam kako da ih upotrebim. na treeningu sam vjezbao akcije medjutim tokom tekme neznam pa ako mooze neko detaljnije objasnit bio bi mu zahvalan. :wave:
Obavezno iskljucite Clutch Factor.
Basically it keeps the game close come the fourth quarter a team who is down maybe 20 will start to shoot better and maybe get good calls from the refs and such
Sad kad sam ugasio nema vise da vodim 15 razlike i da samo pogadjaju trojke,ili obrnuto mac sa 2 ostrice![]()
Nekad sam bio veliki fan AMD-a, ali vidim da je Kuzma u pravu kad kaže da je Intel+nVidia najbolja kombinacija. Da li neko sa Intel procesorom i nVidia karticom ima problema?
Izbrisi settings i ponovo pokreni igru
Da li iko ima problema sa zvukom? Naime, nakon minut igranja stalno mi puca zvuk (cuje se samo pistanje i nakon toga moram da resetujem komp da bi se zvuk unormalio). Imam Audigy 2 ako nekom nesto znaci.
Ne znam da li je bilo ovo ...
Naime kada se kod setovanja za grafiku stavi Players na Ultra High framerate pada za oko 10-15 fps-a!Ono sto se ovim dobija jeste "leprsanje" dresova sto stvarno lepo izgleda ali puno gusi masinu...Sa Players na High igra klizi!
E moj PES-u pojede te vreme...
Znamo , cudno meni se uopste toliko ne gubi kada se stavlja na Ultra High u odnosu na High pa igram sve na max. osim AA u 1680*1050 i imam 30 FPS.
Po meni je malo 30 fps za normalno igranje...Inace ne, ali za ovu igru mi je to malo.Nista ispod 50 fps!
Koliko se ja razumem u NBA, a mislim da se razumem, kod njih ne postoji nameran faul, samo obican faul. Ako mislis kao kod nas sto postoji.Kod mene se dešava da sudije uopšte ne sviraju namerne faulove u završnici utakmice - pretpostavljam da se i to rešava brisanjem settingsa..
Pa nije baš tako... Elem, postoji tzv. nesportski (intentional) faul, koji je u rangu FIBA namernog faula. Sankcija je slična, tj. jedno bacanje i lopta sa strane.Koliko se ja razumem u NBA, a mislim da se razumem, kod njih ne postoji nameran faul, samo obican faul. Ako mislis kao kod nas sto postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari