Evo kako ovaj endzin "radi" depth of field
![]()
Kako su "za koplje iznad" sunshafts?
Sta mislis pod "volumetricima atmosfere"...ako mislis na fog, ovde ga i nema...dovoljno je videti kako Kriza iscrtava udaljene pejzaze (sa sve izmaglicom u dolinama)...ovde toga nema uopste (doduse nema ni udaljenih pejzaza :d ).
Ova igra NEMA apsolutno nicega sto se tice grafike da bi sad rekli da je bolje...em sto fali mali milion stvari, em sto braon boja ubija.
Noc u ovoj igri je kao crtani film, btw...
Isprobah Dragunova.Bruka.Kao sto vec rekose, ruka se ne mrda uopste, mogu misliti na sta lici multiplejer posto komotno moze da se igra sa ukljucenim crosshair-om na snajperu...LoL
Pa dobro, to je tvoj utisak. U Krizi sam se naprezao da provalim da ima sunshafts, to je sve sto sam rekao. Ovde te ujutro i predvece bukvalno obasipaju i odlicno simuliraju prasincinu i vlagu u vazduhu.
PS. Ono nije deepth-of-field vec obican blur oko ekrana. DOF je ono sto su planine i drvece mutnije u pozadini, bar bi trebalo da bude.
A one izmaglice u daljini u krizi vidis 5 puta u igri na 5 minuta. Ne kazem da je ova igra bolja, ali za sada mi je manje suvoparna od krize. Meni inace kriza i nije nesto posebno dobra kao igra (ne mislim na grafiku), nije ni ovaj FC2, al sad bas da bashujem igru zato sto je braon - necu. Nije toliko braon, bar meni nije. Ok, zemlja je braon, pa sta sad ?
Igra ima mnogo vecih mana osim sto je braon, recimo taj respawn neprijatelja na checkpoints, pogotovo sto se pojavljuju iza zida (kad se malo zadrzis na checkpointu), a ja imam snajp u ruci, na svu srecu pa je efektivan i bez zuma
Velika mana je i to sto te (uglavnom) vide i kroz travu i kroz drvo i bla bla. stealth pristup igri je 0. Jednom kad ih uzbudis gotovo je.
I najveca mana meni je sensitivity za misa. Iako sam ga spustio skroz do kraja - prevelik mi je i ima akceleraciju (koju ne podnosim)