Šta je novo?

Nba 2k9

Čitao sam na forumu 2k9 kako su neki popizdeli. Izgleda da neće moći da aktiviraju igru pre 21. preko Steam-a, bez obzira što je sada imaju.:-devil-:

Čitao sam na forumu 2k9 kako su neki popizdeli. Izgleda da neće moći da aktiviraju igru pre 21. preko Steam-a, bez obzira što je sada imaju.:-devil-:

Ne znam , ali ako mene pitate trebalo bi da je mogu aktivirati sutra , jer sutra je 17.Oct kada je i igra trebala izaci u Eu , a glupo mi je da su im je prodavaci prodavali pa da se tek kasnije moze igrat mislim verovatno postoji dogovor sa 2KSportom.

Sve u svemu, gde je DEMO :)
Enivej, nadam se da ce biti uskoro na pvt trackerima nesto ;)

Demo po mom misljenju stize izmedju Subote i Srijede (mislim da je najrealnije , a slicno je rekao i Admin na 2Ksports/forums). :type:

Nego pitanje u vezi Demo-a mislim da je za konzole tezak 500 MB sta mislite hoce li i za PC biti isto (meni je ovo jako bitno) pa ako neko zna tj. ako zna kako se krece Megabajtaza Demo-a na PC i konzolama iste igre.

POzdrav :wave:

Изашао!!!

У ПРОДАЈИ ЈЕ NBA 2K9!!! :banana: :smash: :D :) ,)

http://www.amazon.de/Take-2-31504-N..._1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1224231718&sr=8-1
EUR 29,95
Auf Lager.

51OCRxpDFTL._SS500_.jpg

У УК га нема:
http://www.amazon.co.uk/2K-Sports-N..._3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1224231862&sr=8-3
Temporarily out of stock.

Распродат или нешто треће? :trust:

Poslednja izmena:
Jel bi sad trebalo da ocekujemo neki klon da se pojavi?

PC screens sa 2K foruma :)

Poslednja izmena:
Rezolucija je bedna, valjda ce neko okaciti skrinsotove u nekim ozbiljnijim rezolucijama...

немачка верзија на скриншотовима :).

слажем се да је резолуција бедна.

Ma ljudi, nije sve u rezoluciji, hajde mi da vidimo kakva je igra... Ako je pola onoga sto pricaju o njoj, ja potpisujem da bih je igrao u 800*600.

Tip koji je poslao ove screen-ove je neki švaba koji ima ATI 3870 i na 1280x1024, na full-u ima oko 60-70 FPS-a, što znači da je igra dobro optimizovana. Takođe, kod njega piše da je najveća rezolucija 1600x1200, ali kaže da ne postoji podešavanje za widescreen monitore (on ga nema, jer ima neku ne-wide 19-icu) što je potpuno glupavo, jer je sad jako teško naći monitor koji nije wide. Ili on nema pojma da to namesti.
A i da zaista nema podešavanje za wide monitore, ne bi me čudilo. Ionako su samo smandrljali PC verziju na brzaka.

Evo Screen iz PC verzije.

Dakle istina je da izgleda onako kako su nam ovde neki goovrili , ali su textute (barem meni) puno ostrije nego je to izgledalo.

http://img143.imageshack.us/my.php?image=2k93ui5.jpg

Sto se mene tice grafika OK , ali ipak to treba videt svojim okom u igri.

Nje mi jasno zasto jos uvjek igre nema na nforce ako je izasla? I zasto je nema u prodavnicama jos, klon barem?

Nje mi jasno zasto jos uvjek igre nema na nforce ako je izasla? I zasto je nema u prodavnicama jos, klon barem?

Izasla je tek danas u EU.

"Nasu" verziju crackeri sigurno vec pripremaju , ali kad ce probit onu online aktivaciju hmmm... pitanje je.

Uostalom ja i dalje verujem da cemo dobit Demo najkasnije do Srijede.

LJUDI NEK JE ONA SAMO IZASLA.:banana:

Poslednja izmena:
ja sam je nabavio pre dve nedelje u Xbox verziji i jako kratko probao... nažalost, animacija je i dalje kao u 2K8, nisu dobro blendovane, ali nema bagova sa odećom, iako je ista dosta dosta manje podložna skakutanju i realističnom pomeranju (korak unazad u odnosu na 2K8, kruta je i neprirodna, ali bar ne ulazi unutar tela igrača)

ja sam je nabavio pre dve nedelje u Xbox verziji i jako kratko probao... nažalost, animacija je i dalje kao u 2K8, nisu dobro blendovane, ali nema bagova sa odećom, iako je ista dosta dosta manje podložna skakutanju i realističnom pomeranju (korak unazad u odnosu na 2K8, kruta je i neprirodna, ali bar ne ulazi unutar tela igrača)

Brate nemoj bacas hejt!Ovo je odeljak za PC, a znas i sam da smo do sada imali samo onaj izmet od NBA LIVE-a!Ako imas nesto lepo da kazes o NBA 2K9 slobodno!Radi smo da cujemo!Mojne nam kvaris uzitak!

Poslednja izmena:
Pa ne kvarim užitak, i dalje je daleko bolja od NBA treša :). A opet, jedini sport koji iole igram (na konzoli :)) je košarka, tako da mogu neki komentar da dam. Nije daleko otišla u odnosu na 2K8, ali i 2K8 je bio jako dobar. Ponašanje igrača i fizika su bolji, prirodniji, ali je animacija (blending) i dalje seckava, što se posebno vidi u close-up-ovima. Igrivost je, čini mi se, ista, ali ponavljam - stvarno nisam previše u priči oko sportskih igara...

Prvi video iz PC verzije (trening). :zgran:

Meni izgleda FENOMENALNO grafika , animacija , pokreti , fizika , mrezica i obruc itd...
sve izgleda nemoguce dobro. :banana:

Joj Joj jadan ja , pa kako da ovo docekam. :exploder:

Prvi video iz PC verzije (trening). :zgran:

Meni izgleda FENOMENALNO grafika , animacija , pokreti , fizika , mrezica i obruc itd...
sve izgleda nemoguce dobro. :banana:

Joj Joj jadan ja , pa kako da ovo docekam. :exploder:

http://www.youtube.com/watch?v=4xeCxvntqF0

Poslednja izmena:

Prilozi

• NBA 2K9 PC.jpg
    NBA 2K9 PC.jpg
    333.7 KB · Pregleda: 150
  • NBA 2K9 PC 2.jpg
    NBA 2K9 PC 2.jpg
    180.4 KB · Pregleda: 128
Izgleda da su se baš potrudili, pa sam siguran da ću uzeti original, čim se pojavi kod nas. Do tada, snalaziću se nekako :) Baš sam danas dograbio PS3 verziju.

sve izgleda nemoguce dobro

Chisto da znash da je ovo na High Details. Postoji i Ultra High, pogledaj o5 video i nadji komentar uploader-a. ;)

Chisto da znash da je ovo na High Details. Postoji i Ultra High, pogledaj o5 video i nadji komentar uploader-a. ;)

Ma gledao sam i rezolucija je veca.

Sav sam se najezio kako izgleda.Mislim da ce me paucina prekrit kada ovo izadje koliko se necu dizat iza kompa. :d

Pa ovo bi mi mogla biti mozda i najbolja sportska igra na PC-u ikad.

Nije normalno , jednostavno nekoga tko je godinama na PC-u igrao onu sramotu NBA Live uhvati jeza i strah od ove igre. :zgran:

Ostvarenje sna , samo da mi se jos dokopat i zbog stvarni svete (iako i NBA 2K9 izgleda gotovo kao i stvarni). :banana:

Ovi skrinovi izgledaju loše za igru koja će se igrati 2009. Ne znam kako možete da kažete da izgleda dobro kad izgleda kao NBA 2007 na Xboxu :). Skrinovi izgledaju lošije i nego NBA 2K8. Mora da postoji viši nivo detalja...

Ne treba mi, imam igru već dve nedelje :). Već sam dao svoj komentar. Nego sada se diskutuje o PC verziji.

Nazad
Vrh Dno