Ja sam na preporuku drugara godinama iskljucivo radio sa Imtelom.Nikada nikakvih problema nisam imao, a za period od 6 godina, od njih sam kupio 15 konfiguracija (10 su bile za opremanje igraonice), i komponente u vrednosti od 2-3 k evra.
Dok nije uveden PDV, vecito sam kupovao bez poreza, posto su oni uvek muljali sa tim.Ocigledno imaju sjajne ekonomiste i pravnike

Svaku komponentu koju sam donosio na reklamaciju, a bilo je jedno 10-tak dolazaka, menjali su mi na licu mesta, u roku od 15 min.Za komponente poput dvd chitacha/rezacha nisu se ni cimali, samo su mi davali novi.
Poslednja reklamacija koju sam imao je asusova 8600gt kartica, koja se nalazila u sklopu kompa koji sam uzeo drugaru.Kartica je crkla, ja nazvao Imtel, rekao im u cemu je problem, i resena stvar.Prodavac mi je samo rekao da bi ipak trebalo da je odnesem u servis(bezobraznici !

),i ako se ispostavi da je pokvarena, vratice mi NOVAC u vrednosti koliko je poslednji put doticna kartica kostala na lageru.Posto doticni model nemaju, ja sam dobio 6000 din za usranu 8600gt karticu, posto su doticni model poslednji put imali u avgustu
Za novac koji sam dobio htedoh da kupim par sitnica, i za oko mi je zapao neki mp3 player koji sam hteo da poklonim.Prodavac mi reche "NEMOJ da kupujes taj model, baterija je jako slaba, ne traje duze od 3 sata".Nakon toga mi je objasnio da u stvari ne bi trebalo da kupim ni jedan mp player od njih, posto su generalno ******.
Na kraju sam uzeo nekoliko flash-eva od 4 gb, podelio prijateljima i svi zadovoljni.
S'obzriom da sam iz Zrenjanina, sve komponente sam narucivao telefonom, ali danas za sutra, nego danas za danas, i to tako sto lepo nazovem i 10 ujutru, rezervisem, i roba me i dalje ceka oko 3-4, zavisi kad stignem.
Dakle, sve u svemu, ocena za Imtel:
Cene: 45/50 (Nekada se desava da su im neke komponente nerazumljivo skupe, kao recimo wd passport prenosni hard diskovi, ili asus eee pc, koji je 20 i kusur evra jeftiniji u gigatronu)
Upucenost prodavaca: 40/50 ( treba samo izbegavati devojke i traziti sto neupadljiviju osobu muskog pola)
Servis : 50/50 (Nikada se nisam zadrzavao duze od 5 min)