Šta je novo?

Crysis Warhead

Ja ne kapiram igru, presao sam je vec ..mnogo je kratko i sta sad na kraju ..? dolaze vanzemaljci general koga sam udavio je ziv ..?? uzeo sam onaj kontejner i to je to ?

Nece ga vanzemaljci zaobici :). Stvarno je prekratko za ovako odlicnu igru.

Nece ga vanzemaljci zaobici :). Stvarno je prekratko za ovako odlicnu igru.

Pa ovaj put valjda nece preziveti :d

Ali, zaista igra traje bukvalno trecinu prvog dela ..

Samo meni i dalje nije jasna radnja, ovo je kao posle onoga sto se desavalo u prvom delu ? i sta nismo iskorenili vanzemaljce, satro sam trazio nuklearku, i na kraju pokupim mrtvu masineriju u onom kontejneru sto jurim celu igru ..

Poslednja izmena:
@Pike, ne da mi na LCD-u 1680x1050... vec samo priblizno tojest 1600x900..... mogu jedino na njoj da probam?

Ja sam potpuno zadovoljan Warhead-om za razliku od prvog dela.
I po "radnji", a ibolje radi igra.
Evo kako to izgleda na slabijoj masini.

Poslednja izmena:
Ja se nalozio i kupio oridjinale krizu:)
*** 802.00 rsd vredi, kontam kad i warhead malo padne da tje ga kupim:p

Znachi sledeci deo je iz perspektive Propheta? :) Ili ne, bolje od Azteca. Igra bi trajala chitavih pola sata. :D

Ja sam potpuno zadovoljan Warhead-om za razliku od prvog dela.
I po "radnji", a ibolje radi igra.
Evo kako to izgleda na slabijoj masini.

Bedak, ne probah na 1280x1024 na gamer...
Ajde probaj na 1024x768 na enthusiastic, da vidim da li moje chedo opet tuce 9600GT, kao u 1.delu Crysisa :p :D.

I ***eee, kako svima radi losije po ledenim nivoima, meni je radilo cak i bolje ?!?
U 1.delu mi je kao i svima, radilo losije po ledu.

Poslednja izmena:
Ali, zaista igra traje bukvalno trecinu prvog dela ..

Samo meni i dalje nije jasna radnja, ovo je kao posle onoga sto se desavalo u prvom delu ? i sta nismo iskorenili vanzemaljce, satro sam trazio nuklearku, i na kraju pokupim mrtvu masineriju u onom kontejneru sto jurim celu igru ..

E ako do sad nisi skapirao...a X puta je ponovljeno u temi :S:

Radnja je paralelna s radnjom u krizi, sada znamo sta je Psycho radio na drugoj strani ostrva posto ga je Striklend uputio na zadatak.
Potom ce se naci na nosacu sa Nomadom.I tako dalje...

Presao igru, za ekspanziju sasvim dovoljno i cini mi se da je opet duza od nekih satro full igara kakve su bile CoD4 i MoH Airborne.
Rokanje na pisti u poslednjem nivou je brooka...:)

Aaa.. sad kapiram, a ovo sto nosimo u kontejneru je ustvari ono sto je bilo u prvog delu na nosacu tj. vanzemaljac koga smo doneli ..sad mi je jasno ..

Meni je igra zanimljivija i svidja mi se, jedino sto je po meni, zahtevnija a nisu tako najavljivali i ipak malo kratka ..:(

Bedak, ne probah na 1280x1024 na gamer...
Ajde probaj na 1024x768 na enthusiastic, da vidim da li moje chedo opet tuce 9600GT, kao u 1.delu Crysisa :p :D.

I ***eee, kako svima radi losije po ledenim nivoima, meni je radilo cak i bolje ?!?
U 1.delu mi je kao i svima, radilo losije po ledu.

Meni recimo sada bolje radi po ledenim nivoima nego u 1.delu.

Podesavanja: 1280x960; sve na Gamer osim Object Quality koji je na Mainstream.

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da Warhead ipak bolje radi od originalnog Crysis-a, ako poredim enthusiast mod i XP dx10 look mod, sto mi je jedino logicno poredjenje, ako izuzmem vistu i dx10 okruzenje. I nesto mi se u prikazu ne dopada, kao da se neko poigrao sa gamom i kontrastom vise nego sto treba. Ne kazem da tako i jeste, vec mi tako izgleda.

Meni recimo sada bolje radi po ledenim nivoima nego u 1.delu.

Podesavanja: 1280x960; sve na Gamer osim Object Quality koji je na Mainstream.

Druga stvar je sa shaderima na maximumu, led izgleda prejako, ustvari isto kao i u stvarnosti :).

@GoRaNStEin Sigurno bolje radi warhead na maximumu, ali ne nesto znacajno, enth i very high je jedno te isto. Meni se cini da je engine dobro bio optimizovan i kod prvog crysisa, ipak grafika opravdava zahtevnost...

Igra je EXTREMNO kratka znaci projurio sam je caskom.

jel radi na visti 64 da ne kupujem za dz??? hvala :)

Nije sve u object detail, stavio sam samo object detail na enth i nista se posebno nije desilo(2-3fpsa manje), a na istoj se razdaljini pojavljuju objekti. Ima tu dosta sitnica koje se ne primete, a usporavaju... Tako da za 8800GT ovo je skroz igrivo na 1440x900...

Evo jos malo sam eksperimentisao, doterao senke i view distance( i na enth se primeti pojavljivanje objekata, tako da se ne moze skroz resiti). Solidan je porast fps, a izgleda odlicno.

Dosta zezanja, sada da se odigra...

Hvala za tvik care osetno bolje radi a detalji su bruka slicni skoro kao entusiast.
Samo tako nastavi nadam se tvojim tvikovima i u buduce.

Pozz.:wave:

Poslednja izmena:
He! to je to??? ***, nikad krache... Crysis je jedno 3X duzhi od warhead-a
I meni isto led mnogo bolje ide nego na staroj krizi i bolje ide nego ovi peshchani-shumavi delovi.
@nex999-nekako kraj odstupa od svega-koliko ja znam u krizi nomad kad dodje na nosach "paket" je vech tu i raspakovan... a u warhead kazhe "last V-tol comming home" 1 detalj da se ne slazhe (ala ciganishem) :D
veoma dobar gameplay, mnogo akcije (kao da ne staje), samo da je duzha to im je - ogroman
Jel se warhead broji kao crysis 2 ili kao expanzija za crysis 1?

Ekspanzija...
A taj "last V-tol" vazi za tu grupu koja je bila u akciji sa Psychom...druga grupa ce kasnije evakuisati Striklendove vojnike i pobeci sa Nomadom...details :p

UH!!! morao si???
ja reko taman da ih poherem-al ne mosh.. :D
svaka chast za igru,ali brate ne da je kratka-nego to nije normalno, mislim da ima mozhda 5 sati gameplaya na 2 tezhinu. ili mi se chini?

Ovo se igra na delta...steta je igrati na slabijoj tezini...5-6 sati ako se igra u turbo stilu, malo vise ako se uziva u svemu i isproba sve...:)

hvala :) naruceno, samo da mi stigne... :)

Ovo se zove tekstura :D
screenshot0000cf7.jpg

Inace, da li se kod vas vidi ovo u gornjem desnom uglu?To mi je stajalo sve vreme, pa i u loading ekranu...Ne kapiram sta znaci, jedino ako ova igra kapira da mi je komp povezan sa UPS-om pa pokazuje koliko je baterije ostalo...?

Poslednja izmena:
Inace, da li se kod vas vidi ovo u gornjem desnom uglu?To mi je stajalo sve vreme, pa i u loading ekranu...Ne kapiram sta znaci, jedino ako ova igra kapira da mi je komp povezan sa UPS-om pa pokazuje koliko je baterije ostalo...?

Bas htedoh za to da te pitam. Meni se nije u igri prikazivalo.

@nex99

Mora da se 8800GT raspadao dok je prikazivao tu strasno dobru teksturu?:d

Nazad
Vrh Dno