Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
FantomX je napisao(la):
I da se cuje slabije je chista gloopost, da se naprezem u ulazu gde nema buke da bih cuo nekoga je znak da je telefon neispravan...
To da li si ti to znao ili ne, to ces samo ti znati, simple as that.....

Znash, stapici za ushi chine chuda hahahahaha!

Nema ljutnje, malo zezanje da podignemo atmosferu.:D

bah kvarite topic... tamo se svadjajte u nekom drugom... ovaj sluzi da opljujemo ljude koji prodaju matore laptope za 500+e i slicne lepote...

@apostol, covek te stvarno nije prozvao po imenu i sam si se odao |)) e sad je zbog savesti ili ti se bas zamerio...

Ja tebe nigde nisam spomenuo iz ciste kurtozaije, ali posto se ti osecas prozvanim ili sta vec, to je tvoj problem.

Naravno da sam se osetio prozvanim, jer si napisao :
"Mene je jedan ubedjivao da se N73 cuje slabije od ostalih modela Nokie, a pogotovu u odnosu na SE " . Od mene si uzeo N73, i zalio se na taj problem. Ako si uzeo od nekgo drugog, a ispostavilo se isto, izvini, moja greska.

Pri tome si sve to napisao u rubrici gde se pise o isplama i prevarama.

To sto sam za 3h svratio do tri servisa u spicu, kad si na Bulevaru to i nije neki problem, zar ne?

Svejedno, malo je tesko u to poverovati, ali ako kazes da jesi, ok, nema razloga da ti ne verujem.

Znam dobro sta je tiho a sta se cuje normalno.
Meni nista nisi rekao, niti si napisao u oglasu da se slabije cuje. O spustanju cene koje si dao drugom liku u slucaju da se slabije chuje ti je ka' Njegosheva :d...

Sigurno si i savrseni sluhista, zar ne? Nisam napisao, niti sam mislio da se slabije cuje, a telefon smo koristili brat i ja ( prvo burazer, a onda kratko vreme i ja ), a coveku kome sam prodao telefon posle tebe sam napomenuo da sam vec davao telefon u zamenu, ali da ga je covek koji ga je uzeo, vratio uz reklamaciju da mu se zvucnik slabo cuje. I nisam mu spustio cenu, posto je rekao da je zvuk ok. A da li je kao Njegoseva ili cija vec, to nije na tebi da sudis. Ili da komentarises.

To da se telefon cuje 2x slabije od bilo kog drugog po meni nije bas normalno.

Koliko se secam prvo si rekao da se cuje 20% slabije od ostalih ili od normalnog nivoa. Sada je to vec dva puta slabije. Kako si krenuo, u sledecem postu ces napisati da zvucnik nije radio uopste.

Cak sam i hteo da otkupim M2 karticu od tebe, ali kad sam te pitao za cenu i video tvoje premishljanje od 2-3 sekunde pre nego sto si rekao cenu, sve mi je bilo jasno....

Da,da, kako da ne. Znas, ja narocito pamtim cene svega sto sam kupio u zadnju paru, i tako sa modmah mogao da ti kazem koliko sam je platio. Da li je bilo 1768 ili 1786, to sam odmah i sa sigurnoscu mogao da ti kazem. :wall::wall:
I da, razmisljao sam 2-3 sekunde... Ne, razmisljao sam 10 minuta kako da te predjem da mi das 100 dinara... Naravno da sam se premisljao jer nisam mogao da se setim tacne cene. A ti bi se setio? A zar ne mislis, kada bih ti dao i karticu, da bih ti dao i racun i garanciju?

Osim toga, ni u jednom trenutku nisi se ponudio da je otkupis. Sta je tebi bilo jasno, to ne znam. Isto tako je meni moglo da bude jasno da si mozda negde isputio telefon i da vise ne radi kako treba, ili da si ga flesnuo ili tako nesto.

Mozda si i hteo da spustis cenu? Ali ja nisam hteo, pa sam ti vratio novac.
To ne mogu da tvrdim, to mozes da znas samo ti.

Da si ispao fer i ok, jesi, ispao si ok....
I da se cuje slabije je chista gloopost, da se naprezem u ulazu gde nema buke da bih cuo nekoga je znak da je telefon neispravan...
To da li si ti to znao ili ne, to ces samo ti znati, simple as that.....

Ako sam ispao fer, gde sam onda ja u celoj prici pokusao da te predjem!? Ak osam ti vratio novac i sve, i to istog dana, iako sam ti rekao da moras da dodjes do Studentskog Trga, jer posle moram neku mrezu da radim. Jeste, morao si da dodjes, al ija nisam drugacije mogao da ti vratim novac tog dana.

A to da li se naprezes ili ne, to ne znam, mozda brat i ja imamo odlican sluh, pa nama to ne treba. ,)
A da li je ispravan ili ne, to si trebao odmah da probas. Po tebi nije ispravan, po meni je ispravan, po coveku koji ga je kupio je ispravan. I? Moja rec protiv tvoje.

Ali nisam ja napisao ovde da je neko pokusao da me prevesla za nesto, nego ti, i to ne razumem zasto, jer si dobio pare nazad i sve.
Pa nisam pokusao da te ubedim da registruje tahionsko zracenje sa USS Enterprajza, pa da kazes da sam lazov ili tako nesto.

Da nisi napisao ovo sto si napisao, ne bih ti nista rekao, i smatrao bih da jednostavno ti se tako ucinilo i dobro. Nikom nista. Sta da se radi.
Ovako, posto si tako bezobrazno napisao da te je neko "ubedjivao", morao sam da reagujem i jednostavno da to isteram na cistinu.
Drugi nisu znali o kome se radi, ali ja znam, a da me neko proziva bez razloga, nece moci.

Tebi svaka cast i pozdrav.

@danijel00

Da li bi tebi bilo prijatno, da se tako nesto desi tebi, i onda da tako procitas neku glupost?

I nije zbog savesti, nego ne volim da ljudi misle o meni pogresno, pogotovo da sam pokusao da ih prevarim.

I nije me imenovao, sam sam se javio. Nisam se odao. Odaju se oni koji su krivi. Nauci razliku.

Poslednja izmena:
Ma Apostole sve je u redu covece, nisam hteo da kazem o kome se radi, ali eto...
Morao sam da pustim to iz sebe i to je tako...
Sluhista jesam, sviram gitaru, bavim se DJ-ingom, tako da moj sluh ne treba dovoditi u obzir.
Sve je proslo ok, vratio si mi pare, sve se mirno zavrsilo, ali neke price jednostavno treba cuvati za malu decu, ja sam to bio pre 10 godina. ;)
Pozdrav. :wave:

Ma Apostole sve je u redu covece, nisam hteo da kazem o kome se radi, ali eto...
Morao sam da pustim to iz sebe i to je tako...
Sluhista jesam, sviram gitaru, bavim se DJ-ingom, tako da moj sluh ne treba dovoditi u obzir.
Sve je proslo ok, vratio si mi pare, sve se mirno zavrsilo, ali neke price jednostavno treba cuvati za malu decu, ja sam to bio pre 10 godina. ;)
Pozdrav. :wave:

Znaci svako ko svira gitaru i bavi se DJ-ingom je sluhista? I ja sviram gitaru, pa se ne bih nazvao sluhistom. Ali dobro, to je nebitno.

Sto se tice pricica, ne znam kakave su tebi pricice pricali, ali ako su bile o tome kako neko hoce da te prevari sa telom koji se slabo cuje, onda stvarno... :d Salim se.

Po tebi je to prica zamalu decu, a ja sam ti samo rekao kako se telefon ponasao. Ti to shvati kako zelis. Tebi na cast.

Pozdrav.

Cesto i oglasivaci znaju koliko to kosta, ali znaju i za koliko to moze da se proda.
Mene boli sto ce se to verovatno prodati po toj ceni :(

Za ovo su moderatori bili extra brzi.... Nije izdrzalo ni dva minuta...

Takav oglas moze da postavlja na PC berzi a ne ovde da kvari ugled Bench foruma sa sumanutim cenama...

Poslednja izmena:
...........I Betoven je imao sluha, ali je neka najveca dela, 9. simfoniju, misu Solemnis itd napisao ipak GLUV.

Prvo Betoven je imao apsolutni sluh, to sa vasim "sluhista" sposobnostima nema nikakve veze, kada posedujes apsolutni sluh ne trebaju ti usi da komponujes bilo sta...eventualno da uzivas slusajuci svoja remek dela. :D

Prvo Betoven je imao apsolutni sluh, to sa vasim "sluhista" sposobnostima nema nikakve veze, kada posedujes apsolutni sluh ne trebaju ti usi da komponujes bilo sta...eventualno da uzivas slusajuci svoja remek dela. :D

a tebe trenutno uhvatilo apsolutno odsustvo smisla za humor :)))))

Slusham i ne verujem :D

Ma to sam ja video stavio ovde i sastavio konfiguraciju sa nekom biostar AM2 plochom / sempronom le1160 / 3650 256 MB DDR3 / 2 x 1 GB DDr2 800 MHz koja nova, jacha sa tri godine garancijom i cenom od 143 € ali mi je poruka obrisana... :mad:

Kad su ti obrisali taj post (iako ne znam sta si lose napisao), mogli su da obrisu i onaj moj jer se nadovezivao. Sad stoji tamo nekako bezveze...
Verovatno su obrisali jer ne zele da prica krene u tom smeru, a krenula bi na jedno 10 strana. Ali kako da izdrzis da ne prokomentarises Barton-NF2-DDR za trocifrenu sumu :smash:

Poslednja izmena:
Ja mislim da bi ovu temu trebalo obrisati skroz ...
Ova tema je nesto poput komentara u malim oglasima ...
Cisto da se neko prozove jer eto nesto ne vredi "toliko" novca.
Ima i isfrustriranih potencijalnih kupaca.Zele da izbacie negativnu energiju
sto ne mogu da kupe nesto po ceni po kojoj su to zamislili:
"Ja bi tako rado kupio tog bartona ali kada ga ja kupujem ne vredi toliko,
inace kada ga ja prodajem to naravno ima tu cenu"
I jos mnogo drugih frustracija ...

Ovo je izgleda prilika za sve da kazu koju rec na racun Ljubise iz panceva
ili nekog drugog.
Neko izgubi kompas pa nalupa cene previse visoke, ali ne vidim
razloga za pljuvanje...trziste ce samo da mu da do znanja
da je nesto preskupo kad ne bude imao interesovanje za oglas.

Cemu samo tolika briga za nekim nafuranim cenama?
Ako je nesto preskupo - nece se ni prodati pa onda glavobolja ide prodavcu.
Ako je neko neobavesten - taj i treba da plati nesto mnogo ...
Ako je neko bezobrazan u ponudi dobice jedno kulturno dovidjenja.

Reche jako vesht trgovac chiji su oglasi uvek bili urnebesno - dosadni !
Ljudi kao Ljubisha postoje zato shto se cjuti a poshto se ovde govori o tome [kamo srecje i na drugim mestima ] ostaje nam da se nadamo da cje on i u narednih 10 godina prodavati smecje za evre. Najbolje je zatashkavati stvari i nemati pravo govora to je tako 21 vek.

Poslednja izmena:
Zelis li jos i crtani film uz oglase?
Ako ti je dosadno ... preskoci ... niko te ne vuce za uvo da gledas svaki oglas,
osim ako ti je profesija ta da ucaris koji evro preko trgovine - prodaje - preprodaje.

Robin Hood se ne bi borio protiv Ljubise ... "dobrocinstvo" i na taj nacin stavljanje
na stub srama svakoga ko prodaje Bartona za 30e je nista vise nego dokonost
Ako mislite da je zabavno Ljubisi, probajte i Vi kao Ljubisa da ulozite svoje pare u nesto
pa da prodajete posle to po 3-4 godine.
Nije ovo dosije X pa da se nesto zataskava, Ljubisa ce sam da propadne
kad uvidi da mu nesto "biznis" ne ide.
Nece propasti zbog Robin Hood-ova i keyboard warrior-a.
Po meni on je finansijski fenomen, ali to nije bitno sta ja mislim.

Edit: Hvala za ovo vesti trgovac ...

Poslednja izmena:
Ali ne ide ni iz naseg dzepa ...
Radim svakodnevno sa ljudima i mogu ti reci da je bezbolnije pustiti
nekoga da lupa svojom glavom u zid nego "ispravljati krivu drinu"

isfrustriran na koji nacin ... ne razumem te

Tema u kojoj se brišu upozorenja na nekog od "članova" bench redadakcije treba brisati odmah jer smisla nema.

p.s. ***** je ***** i smrdi uvek, bez obzira čije je ;)

Ljudi, pa ja sam bogat covek. Imam Bartona 2500+ , MSI Delta 6 maticnu, 800 mg Rama (512+256), ATI 9600 Pro

Da li i ja ovo mogu da prodam Ljubisi :D

a on kasnije da proda vama :d

to je biznis:banana:

Zelis li jos i crtani film uz oglase?
Ako ti je dosadno ... preskoci ... niko te ne vuce za uvo da gledas svaki oglas,
osim ako ti je profesija ta da ucaris koji evro preko trgovine - prodaje - preprodaje.

Robin Hood se ne bi borio protiv Ljubise ... "dobrocinstvo" i na taj nacin stavljanje
na stub srama svakoga ko prodaje Bartona za 30e je nista vise nego dokonost
Ako mislite da je zabavno Ljubisi, probajte i Vi kao Ljubisa da ulozite svoje pare u nesto
pa da prodajete posle to po 3-4 godine.
Nije ovo dosije X pa da se nesto zataskava, Ljubisa ce sam da propadne
kad uvidi da mu nesto "biznis" ne ide.
Nece propasti zbog Robin Hood-ova i keyboard warrior-a.
Po meni on je finansijski fenomen, ali to nije bitno sta ja mislim.

Edit: Hvala za ovo vesti trgovac ...
Bio sam ironichan, tvoji oglasi su uvek imali "veselu" konotaciju ..secjam se barem 2 gde si pisao samo izgleda sebi poznatim jezikom a i boldovao tj urlao si na sva vrata da ciganisanje ne podnosish shto poshtujem. Mada nisam nishta "povoljno" video u istim ali to nije poenta ove priche.

kakva stativa..

:)

xexe...hvala,al ipak je jedan LJubisa,nego ne znam zasto mislis da su mi cene nerealne tj. "LJubisine" ne gledam da zaradim niti se bavim time na ovaj nacim,a ne bih bas da ih dam za dzabe jer komponente bas nisu starurdija u tom rangu. zar ne?! nego ne razumem cemu ovo,ako ti se ne svidja sto samo ne preskocis oglas,tebi mora da je jako dosadno kad gledas ko sta pise i uporedjujes cene,dal' je "doticni" stavio "OK" cene il' NE!? Izvini sledeci put cu tebe da kontaktiram kad budem stavljao oglas...

btw samo mi reci kod koje cene sam pogresio pa cemo oman korigovati :)

cpu barton 2500+ 25e
mb abit nf7-s 25e
vga x850xt pe 50e
mem 2x1gb kingston 40e

Poslednja izmena:
Bio sam ironichan, tvoji oglasi su uvek imali "veselu" konotaciju ..secjam se barem 2 gde si pisao samo izgleda sebi poznatim jezikom a i boldovao tj urlao si na sva vrata da ciganisanje ne podnosish shto poshtujem. Mada nisam nishta "povoljno" video u istim ali to nije poenta ove priche

Sve sto sam prodavao i kupovao je uspesno izvedeno tako da ne mislim da je
jezik samo meni poznat ... razumeli su ga oni koji su kupovali i prodavali.
Ako tehnicke karakteristike nekog uredjaja lice na "samo meni poznat jezik"
onda nemas dodirnih tacaka sa hardverom...ja to postujem.
Inace ono "osim" u gornjem postu upravo stoji zbog stativa.

Kolence mi je dao ideju:
Mozda bi mogli da oformimo komisiju od ljudi koji svaki oglas preslisavaju
pa da oni kazu sta moze a sta ne moze da se stavi na oglas.
Pazite ... komisije su uvek dobro prolazile, mozda se nesto i zaradi ...
A i sklone su podmicivanju ... peceno prase i tako to. :D :D

Poslednja izmena:
Ako saljivi opisi cirilicom imaju veze sa tim tehnickim karakteristkama onda je to neka cudna veza. sto se tice mojih tachaka sa hardverom i tvog opazanja za iste, raduje me da si izdvojio vremena da me postujes iako me ne poznajesh. Urlash u oglasu na potencijalne kupce koji da razumeju hardware koji definitivno ne razumeju nacin izrazavanja na net-u kojim im se obracas jer ispada da te stalno neko cima i ciganise se !? Pored dobre ponude ti neprestano boldujes i uvelicevas font kao da je zaista vazno da se procita tj da je to u stvari poenta oglasa ?!?! Iz aviona se vidi da podrzhavash tezu "ako nije informisan ko ga ... daj da mu uzmem pare" to mozes da radis sa tim ljudima sa kojima si svaki dan ali na benchu ipak sto rece c-p-r nikome nije cilj tj ne ide u prilog.
Nisu ovde mece dobrici da se razumemo ali ako vecj imash takvo mishljnje nemoj da se ljutis ako se posten svet nadje uvredjenim i isproziva taj stav.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno