Lukisa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.10.2007
- Poena
- 320
Heheh :-devil-:Njegov drug vidi da mi visi Ninjutsu majstorsko zvanje na zidu i pita "a shta ti je to?" i pochinje da izgleda zabrinut, videvshi moj pogled u tom momentu.
Heheh :-devil-:Njegov drug vidi da mi visi Ninjutsu majstorsko zvanje na zidu i pita "a shta ti je to?" i pochinje da izgleda zabrinut, videvshi moj pogled u tom momentu.
FantomX je napisao(la):I da se cuje slabije je chista gloopost, da se naprezem u ulazu gde nema buke da bih cuo nekoga je znak da je telefon neispravan...
To da li si ti to znao ili ne, to ces samo ti znati, simple as that.....
Ja tebe nigde nisam spomenuo iz ciste kurtozaije, ali posto se ti osecas prozvanim ili sta vec, to je tvoj problem.
To sto sam za 3h svratio do tri servisa u spicu, kad si na Bulevaru to i nije neki problem, zar ne?
Znam dobro sta je tiho a sta se cuje normalno.
Meni nista nisi rekao, niti si napisao u oglasu da se slabije cuje. O spustanju cene koje si dao drugom liku u slucaju da se slabije chuje ti je ka' Njegosheva :d...
To da se telefon cuje 2x slabije od bilo kog drugog po meni nije bas normalno.
Cak sam i hteo da otkupim M2 karticu od tebe, ali kad sam te pitao za cenu i video tvoje premishljanje od 2-3 sekunde pre nego sto si rekao cenu, sve mi je bilo jasno....
Da si ispao fer i ok, jesi, ispao si ok....
I da se cuje slabije je chista gloopost, da se naprezem u ulazu gde nema buke da bih cuo nekoga je znak da je telefon neispravan...
To da li si ti to znao ili ne, to ces samo ti znati, simple as that.....
Ma Apostole sve je u redu covece, nisam hteo da kazem o kome se radi, ali eto...
Morao sam da pustim to iz sebe i to je tako...
Sluhista jesam, sviram gitaru, bavim se DJ-ingom, tako da moj sluh ne treba dovoditi u obzir.
Sve je proslo ok, vratio si mi pare, sve se mirno zavrsilo, ali neke price jednostavno treba cuvati za malu decu, ja sam to bio pre 10 godina.
Pozdrav. :wave:
Evo ga LjubishaPanchevo i na Benchu hahahaahah
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=174165
Sluhista jesam, sviram gitaru, bavim se DJ-ingom, tako da moj sluh ne treba dovoditi u obzir.
...........I Betoven je imao sluha, ali je neka najveca dela, 9. simfoniju, misu Solemnis itd napisao ipak GLUV.
Prvo Betoven je imao apsolutni sluh, to sa vasim "sluhista" sposobnostima nema nikakve veze, kada posedujes apsolutni sluh ne trebaju ti usi da komponujes bilo sta...eventualno da uzivas slusajuci svoja remek dela.![]()
a tebe trenutno uhvatilo apsolutno odsustvo smisla za humor))))
Ma to sam ja video stavio ovde i sastavio konfiguraciju sa nekom biostar AM2 plochom / sempronom le1160 / 3650 256 MB DDR3 / 2 x 1 GB DDr2 800 MHz koja nova, jacha sa tri godine garancijom i cenom od 143 € ali mi je poruka obrisana...![]()
...
Ako je neko neobavesten - taj i treba da plati nesto mnogo ...
...
mogu ti reci da je bezbolnije pustiti
nekoga da lupa svojom glavom u zid nego "ispravljati krivu drinu"
Bio sam ironichan, tvoji oglasi su uvek imali "veselu" konotaciju ..secjam se barem 2 gde si pisao samo izgleda sebi poznatim jezikom a i boldovao tj urlao si na sva vrata da ciganisanje ne podnosish shto poshtujem. Mada nisam nishta "povoljno" video u istim ali to nije poenta ove priche.Zelis li jos i crtani film uz oglase?
Ako ti je dosadno ... preskoci ... niko te ne vuce za uvo da gledas svaki oglas,
osim ako ti je profesija ta da ucaris koji evro preko trgovine - prodaje - preprodaje.
Robin Hood se ne bi borio protiv Ljubise ... "dobrocinstvo" i na taj nacin stavljanje
na stub srama svakoga ko prodaje Bartona za 30e je nista vise nego dokonost
Ako mislite da je zabavno Ljubisi, probajte i Vi kao Ljubisa da ulozite svoje pare u nesto
pa da prodajete posle to po 3-4 godine.
Nije ovo dosije X pa da se nesto zataskava, Ljubisa ce sam da propadne
kad uvidi da mu nesto "biznis" ne ide.
Nece propasti zbog Robin Hood-ova i keyboard warrior-a.
Po meni on je finansijski fenomen, ali to nije bitno sta ja mislim.
Edit: Hvala za ovo vesti trgovac ...
kakva stativa..osim ako ti je profesija ta da ucaris koji evro preko trgovine - prodaje - preprodaje.
Bio sam ironichan, tvoji oglasi su uvek imali "veselu" konotaciju ..secjam se barem 2 gde si pisao samo izgleda sebi poznatim jezikom a i boldovao tj urlao si na sva vrata da ciganisanje ne podnosish shto poshtujem. Mada nisam nishta "povoljno" video u istim ali to nije poenta ove priche
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari