Treba da dam 300e za kartu i onda da mi cvili ko da neko davi mačiće???
Aha...samo sutra :smoke:
Mozda bi mogao i vosak da nakaplje umesto laka za nokte
Hehe prvi put cujem da kartica cvili.
Da nemaju te vase kartice mozda ugradjen neki zvucnik koji ispusta neartikulisane zvuke![]()
Zvuk koji se cuje predstavlja potpuno normalnu pojavu i definitivno ima veze sa proizvodnim procesom iz koga se dobija jezgro a ne samom karticom. Preciznije ne zelim da nagadjem ali se ista stvar desavala sa Pentium D 840 procesorom koji se dobija istim proizvodnim procesom (65 nm). Overclock pogorsava situaciju, medjutim, ne drasticno. Napajanje je I Green 500 W.
Pozdrav
Moj ASUS je imao zvuchnik, koji je pishtao ako ne skopchash napajanje u nju
inache to shto pishti/cvili su zavojnice, isto mi se dogadjalo sa MSI 865P plochom kojoj su cvrchale zavojnice kad skrolujem tekst u wordu![]()
Ajde probaj pa javi,bas me interesuje :type:I meni pisti gtx260 samo kad pustam crysis i izmedju 3dmark testova uzecu od druga Corsair TX750W da vidimo dal ce da prestane da pisti
Probaj karticu na nekoj drugoj maticnoj ploci,pa vidi da li pisti :wave:Nazalost kartica i dalje pisti nista nije pomglo jace napajanje jedino neko od 1000 i kusur al ne znam nikog sa tako jakim napajenjem
Svaka karta pisti kada ulazi u Crysis![]()
9800GTX+ isto cvili,na primer kad je framerate na 3d03 preko 500 fps.
baci je :d
samo javi gde si je bacio :d
meni je samo neka sugava 8600gt sa 512ddr2 memorije pistala pa sam je bacio odmah izvan kucista.. inace moja ne pisti niti kad se udje u Crysis niti bilo kad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari