lule_vets
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2005
- Poena
- 304
Dakle graficka iz naslova imam sa njom problem pri max. opterecenju ventialor pocne da proizvodi osetne vibracije po karti znaci kad stavite ruku na kartu osetite kako se trese, drugi problem je sto na nekim mestima oce da pocne da zuji-cvili uglavnom pri ucitavanju visokom broju frejmova i svetlijim scenam. Vracao sam je na garanciju posle cetvrtog dana i ceko sedam dana da se smiluju iz DirectLinka i pogledaju da bi mi nakaraju rekli da je karta uredu. Pa me interesuje vas savet sta dalje raditi traziti u firmi u kojoj sam kupio kartu mi je prvo receno da mogu da uzmem isti primerak nazad pitao sam da uzmem od drugoga proizvodjaca GIGABAJTA ako isto kosta receno je moze, pitao sam i za kes i to je receno moze, cak je receno da moze i asus drugi primerak. Odlucio sam se za GIGABAJT i sve je to bilo lepo dok receno da dodjem sutra dan dok kartica nebude uzeta iz magacina ok sve lepo dogovoreno kad popodne stize poziv od njih da to nemoze da nemoze ni kes nego moze isti primerak nazad ili drugi od istog proizvodjaca tj. ASUS pa me znaima vase misljenje kao se dalje boriti sa tim isterivanjem garancije neki ljudi su mi rekli da trazim povracaj novca jer nije proslo vise od sedam dan i da na to imam puno pravo ako se budu bunili u firmi da zapretim inspekcijom. Inace karta je kupljena u DPM computers radnji.
Hvala svima unapred.
Hvala svima unapred.