ChangeLog for Version 2.5.0 (08/18/2008) je napisao(la):* MSN
o Update MSN support to protocol 15 (Elliott Sales de Andrade, Jorge Villaseñor, Mike Ruprecht, Carlos Silva, Ma Yuan, Daniel Ljungborg and others)
o Personal messages are now supported. They are treated as status messages.
o Offline IM is now supported.
o Aliasing is now supported server-side.
o Buddies are now emblemed. Bots and web clients should now be distinguished.
o Update smiley set for non-faces.
o Failing to update a buddy icon when the buddy has gone offline no longer crashes.
o Custom smileys received in a chat no longer go to a new window.
o Processing is no longer completely frozen after the servers block a message because it contains (what they consider) inappropriate text.
Ako se dobro secam, jedino zashto nisam zadrzao Pidgin je zato shto offline poruke ne rade kako treba. Posle kad se ulogujem negde gde ima samo MSN Messenger stigne mi brdo poruka koje nisu isporuchene. Da li se mozda situacija sa tim promenila?
A jel moze neko da mi objasni zasto je taj live msg djubre posto sam ja probao taj pidgin na linuxu i nije me bas nesto odusevio, primetio sam da npr nudge ne radi...
a jel ima neki program koji objedinjuje i skype i msn? Ja imam doticne programe, pa bi rado probao neku zajednicku aplikaciju!?!? Cisto sumnjam, ali ko pita, ne skita!
Da li vam radi prijem offline poruka u verziji 2.5? Kod mene i dalje ne radi prijem dok mogu da šaljem poruke kao pounce preko onog plugin-a!!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari