Hallucinogen
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2007
- Poena
- 304
MS Entourage
Koji ima prelep i izvandredan interfejs :wave:
MS Entourage
Može, koristi sistemski Keychain za to.
@DTK ?!? pa on automatski pamti sve sifre ako u dialogu stikliras "remember password"...
startuj KeyChain i videces sta sve stoji u njemu!
EDIT: sad mi nesto pade napamet - ti DTK koristis Mac OS X? right?![]()
@DTK
A sto ne probas FF umesto Safaria?
Uvek ga volim pokrenuti više od PS-a, čisto da se navikavam u njemu da radimJako lep interfejs
![]()
A što se otvara za dve sekunde iz keša ili tri sekunde bez keša to ništa, a? :d:d:d
Radimo, radimo, kako da ne radimo... A da bi nešto uradio - moraš da pokreneš aplikaciju (da ne kažem upališ)... A kad završiš - moraš da je zatvoriš (da ne kažem ugasiš)... :d:d:d
E, meni je u međuvremenu bitno i koliko se brzo otvara i zatvara, jer 'bem ti program koji čekam 30 sekundi da se otvori...![]()
hehehe... Adobe ce morati da se potrudi da uhvati korak sa "Core Animation" aplikacijama, tj. da odbaci zajednicke custom biblioteke za Win i Mac OS X - to jednostavno vise nece biti "dovoljno" dobro - mada je to sa druge strane prevelik problem za Adobe, ali samo je jedan Adobe![]()
Radimo, radimo, kako da ne radimo... A da bi nešto uradio - moraš da pokreneš aplikaciju (da ne kažem upališ)... A kad završiš - moraš da je zatvoriš (da ne kažem ugasiš)... :d:d:d
E, meni je u međuvremenu bitno i koliko se brzo otvara i zatvara, jer 'bem ti program koji čekam 30 sekundi da se otvori...![]()
Core Image (Core Animation je nesto drugo) nudi ogranicen set mogucnosti i Adobe ga moze, u principu, implementirati preko nekog plugina. Mislim da Adobe nema nesto previse volje da optimizuje postojece filtere tako da koriste sve mogucnosti koje im Apple hardver stavlja na raspolaganje - a i zasto bi? Ukenjali su se mozda od Pixelmatora? :d
Samo zaboravljate da je taj Photoshop 4 puta kompleksniji pa nije ni cudo sto mu treba malo vise da se pokrene
Uostalom zbog 10s razlike niko nece propasti![]()
Pa da, ali je pitanje da li ima potrebe za par copy/paste/crop efekata na nekoj slici pokretati ceo Photoshop ili je dovoljan i Pixelmator npr.
PS: Ima li ovaj Pixelmator "crop" opciju?Ja je ne nadjoh...
Zato se kod Mac-a, vecina programa, kada kliknes na crveni X uopste i ne zatvaraju, vec samo odu u background...
Pritisneš Tab, pa strelicom levo desno, ali ne radi kod svih dijaloga. Npr. u iTunesu ne radi, a tamo mi baš treba![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari