Šta je novo?

Otrov u malom - Biostar AMD 690G

Da ali ja imam NCP :p
I to sam onako bzvz probao...
Cekam kuler i napajanje pa cu onda da budem ozbiljniji!
Ovako sa 300w chieftec necu da ga opterecujem puno!

Poshto sam skoro morao da vadim graficku zakacio sam monitor na onu integrisanu,posle isntalacije drajvera,onaj logo ekran T-series je neshto pomeren u stranu,a BIOS je skupljen,kao da se sam prilagodio rezulicji monitora 1680x1050 i izgleda nekako budjavo!

A druga stvar,danas sam stavio hypertx kuler i kada udjem u onaj t-ulitlity fan control program shto sam dobio uz plocu,ventilator na kuleru odmah prestaje da se vtri i ne ukljucuje se dok ne ugasim program...

kad si kupio cooler sa 3 zhice...LOL

gde si to sada nashao? tx2 ima 3.

@isnogood: ne znas da TX ima 4 zice? LOL :D

Sa 1-om osmicom na 5V, sasvim dovoljno da i pod ORTHOS-om bude mlaka (3.2Ghz, 1.6V).

Sa 1-om osmicom na 5V, sasvim dovoljno da i pod ORTHOS-om bude mlaka (3.2Ghz, 1.6V).

Osmica na 5V,jos sa 1.6V za CPU?!Imas li klimu u sobi gde je komp?Moja je bogami lepo vruca,cak i sa osmicom na 2200 obrtaja mada,fora ja sto taj fan uzima topliji vazduh koji TX izbaci.

Mozda i nema potrebe da se hladi naponska na ovoj ploci.Desava mi se da dobijem BSOD sa procom na 3.16GHz i vise uz napon od 1.375V(load 1.360).POmislih da nije do mosfet tranzistora(koji su dosta vruci ovih dana) ali i sa jednom osmicom isto se desava,bice da je do samog CPU-a.Plus , u prilog tome ide cinjenica da se i na K9N platinumu desava sve isto.

Klima mi non stop radi tako da sa tim porblema nema,ali imam problem kada jer mi se uskljucuje vent kada ukljucim T-Utility Fan Control :(
A hyper tx sam iskopao nekako...

I niko ne zna kako da vratim rezoluciju biosa i zashto mi se gasi vent?
I josh neshto,mogu li da koristim analogni izlaz sa integrisane kartice za monitor,a tvout sa pcie kartice?
Sada mi je sve povezano na x1050,a ja bi da koristim ovu sa ploce jer ipak je bolja,a ujedno bi i tv-out da imam!Probao sam samo da ubodem monitor u ovu integrushu ali ne daje sliku!

Poslednja izmena:
Lol pricam sam sa sobom ovde,naime reshio sam jedan problem :)
Vent se ne gasi vishe,samo je trebalo da kliknem calibrate u fan controlu i to je to :p

NCP 667
Zanima me dokle smem da idem sa voltazom?U sobi mi klima radi non stop a imam kao shto je navedeno HyperTX

Za CPU?mislim da mu je i tih "tricavih" 1.75V previse.Ipak je to "samo" TX2...A i avgust je mesec ,ako zaboravis da ukljucis klimu bice dima.:D

Ma to samo za test,i dok to radim klima je na 18°
Probao sam malo pre i preko i nece da se podigne sa vecom voltazom od 1.8

Nazad
Vrh Dno