Ajd ne lazi. Rekao sam da mi je krivo sto sony nije najavio nista od onoga sto MENE zanima, a ne da nista ne najavljuje. Licno me ne impresionira LBP u meri kao MGS4, kao sto me ne impresionira ni Wii fazon igranja ali to ne znaci da je Wii propao niti da LBP nece pokretati prodaju ps3. Isto tako se ne odusevljavam ni MAG-om ali vidim da su ljudi odusevljeni max brojem igraca.
Takodje, naravno da mi je drago da nisam prodao xbox jer cu ovako moci da igram FF13, uz malo srece ako bude region free, japansku verziju koja ce prva i izaci bez da se natezem sa narucivanjem iz japana.
Nisam egocentrican kao ti, sta vise, ne mislim da se sunce budi svaki put kad ustanem zbog mene. Isto tako ne mislim ni da ima neke velike veze dal sam ja impresioniran, kao sto nisam najavama sa e3, ako je ocigledno da je podosta novinara sa e3 najbolje utiske ponela sa sony prezentacije, kao navedeni edge, a to je daleko bitnije od toga sta mislimo ti i ja.
Btw- evo ti iz mog posta na ovom orumu pa ako mislis da je ovo neko odusevljenje:
"ali meni kao kupcu to nista ne znaci jer jos uvek nema rpg-ova koje sam ocekivao na ps3. Na kraju ispada da im je bilo najbitnije da proguraju br standard koji im vec sada donosi ogroman novac, a ne mogu da zamislim koliko ce tek donositi kad se bude ugradjivao u svaki komp/plejer/laptop i donosio na ime tantijema nekoliko dolara po svakom uredjaju koji ga sadrzi, ali sta meni to znaci kad se sony bogati ako ce ps3 imati manje ultra kvalitetnih exluziva ala mgs4 a vise polupotrova kao gta4.
PA video si sta im je okosnica konferencije na e3 bila- distribucija filmova preko neta. Dakle, eto njima jos jednog izvora novca al vise bih voleo da su predstavili uncharted 2"
Eto ja lazem jeli ti iko rekao da nije fino rec nekome lazes

evo tvoga posta druze a moj sam post bazirao na sadrzaju u sredini istog , ma ustvari svi ce vidjeti na sta mislim
Kraken
Super Moderator
Registered: 4.4.2003
Member Is Offline
Mood: Wood
posted on 14.7.2008 at 23:20
Imam 360 i moci cu da igram ff13 verovatno cak i pre nego sto ode u prodaju, ali ipak je ovo los korak za ff fransizu. Mislim da ce napraviti previse kompromisa zbog 360-ke (odustvo br / obaveznog hdd-a) da bi igra bila na nivou dosadasnjih delova koji su izasli za playstation. Al ocigledno da je ms dobro procenio da realno nema nesto exluziva na vidiku i da se usporila prodaja 360-ke te da se isplati zasuti novcem square kao sto su ucinili i sa rockstarom. Steta za fransizu, nadam se da ce uspeti da ipak naprave igru u nivou sa ranijim delovima.
A o posledici po sony ne treba trositi reci. Mislim da je ovo najveca katastrofa koja ih je zadesila od launcha ps3. Zanima me samo cime ce dalje da guraju prodaju konzola, sa jos nekim odlaganjem home-a i kome se uopste j#be za home kad samo odlazu igre? Ocekujem da ce sutra da izbace kao damage control GOW3 i ICO2 trejler, ili neki slicni megahit ali jedno zaboravljaju- od 2005 guraju trejlere, demoe, wallpapere, theme i dr. ****** a igre se samo odlazu pa koga moze zanimati najava bilo koje igre kad ce izaci ko-zna-kada. Takodje, masa ljudi je kupovala ps2 zbog rpg-ova a njih nema ni za korov na ps3 a kako je krenulo nece ih ni biti. To ne moze da zameni neka tabacina ili avantura.
Postigli su sta su hteli- progurali su BR, samim tim povecali prodaju bravia ekrana cime su opet poceli da guraju i hd kamere ciji prvi podaci o prodaji govore da je HD doneo odlican prihod sony-ju, i to sve najvise zahvaljujuci ps3 kao najrasprostranjenijem hd plejeru u domacinstvima na svetu. Jedino je pitanje, kome treba ps3 bez dobrih exluziva i po ovim cenama ako svi kvalitetni naslovi odu u multiplatform, i sta tek mozemo ocekivati od ps4, ako se ps3 ovako muci nakon fantasticnog uspeha ps2?
Obzirom na dolazak ff13 na 360 kao i skori izlazak geow2 i fable 2 makar sam odlucio da ipak ne prodajem svoju kutiju kao sto sam planirao
I onda pocnes da nama prosipas svoj toboze optimizam kako sony jede malu djecu a u stvari ni sam ne vjerujes u to .
i jos nesto pricas o gaming diviziji i o msovim gubicima a ovamo se tjesis sto se dobro prodaju hd kamere i bravije.
Sto ce siromah microsoft sto samo ima gaming diviziju