Gde ima nov GF9600GSO 384mb za te pare (~70evra) odma idem da ga kupimpa ako gledamo samo cenu (crysis zanemarimo) onda je svako lud ko da vise od ~70e od naprimer 9600GSO 384MB na koju ati bas nema dobar odgovor jer je 3850 sa 256MB skuplja (barem kod nas)![]()
Najsmensije mi je da svi nesto pisu Crysis ovo, Crysis ono a igru je preso svako ko je imao i najmanju nameru da je predje, pri tome igra ima minimalan replay value da bi se neko mlatio i kupovao kartu od 650e ne bi li je obrnuo opet... cela prica je besmislena... i za ove karte realno trenutno ne postoji killer app. igra koja je must have a trazi ovako nesto... sa tog stanovista ono sto je jeftinije je bolji izbor (sa bilo kojom od navedenih radi sve sto postoji fenomenalno)... ali u ovoj letnjoj sezoni ni jedna od njih nije bitna tek na jesen kad se stabilizuju cene i dodje nesto novo od igara vredi uopste razmatrati...
Najsmensije mi je da svi nesto pisu Crysis ovo, Crysis ono a igru je preso svako ko je imao i najmanju nameru da je predje, pri tome igra ima minimalan replay value da bi se neko mlatio i kupovao kartu od 650e ne bi li je obrnuo opet... cela prica je besmislena... i za ove karte realno trenutno ne postoji killer app. igra koja je must have a trazi ovako nesto... sa tog stanovista ono sto je jeftinije je bolji izbor (sa bilo kojom od navedenih radi sve sto postoji fenomenalno)... ali u ovoj letnjoj sezoni ni jedna od njih nije bitna tek na jesen kad se stabilizuju cene i dodje nesto novo od igara vredi uopste razmatrati...
Pa to je zato sto je to najzahtevnija igra i igra sa najboljom grafikom do sada. Nije zapelo nikome da predje crysis al taj rezultat, bar meni znaci neuporedivo vishe od 3dmarka. Yebe mi se da li u cod4 ima 60 ili 120 fps. sve te multiplatformske igre rade dobro i na 9600gt
Sto ja volim ove koji su odjednom pametni a do sada se nisu mogli videti - smorio si. Ako je neko resio da da 42k dinara to je njegov izbor...
Taj tvoj engleski nije dobarA pogledaj malo skorove i graficke postavke.
@GoranM
Uvek se porede graficke istog cenovnog ranga. A nV obaranje cena 9800GTX je pokusaj da ostanu konkurentni u 200$ klasi.
Nazalost fanovi nV vole da potenciraju 9800GTX kao protivnika hd 4850. Mozda na velikim trzistima to ce biti tako ali u Srbijici jok.
cekaj, sace yooyo da nadje neki argument da "nece"! :smoke:
Posle neka neko kaze da od DX10.1 nema koristi niti ce je ikada biti.
Ne bi me iznenadilo da kad izadje Diablo 3, Nvidia izbaci DX10.1 karticu...
Ne bi me iznenadilo da kad izadje Diablo 3, Nvidia izbaci DX10.1 karticu...
A Diablo 3 i DX 10.1 su u kakvoj relaciji?
ATI to partner with Blizzard.A Diablo 3 i DX 10.1 su u kakvoj relaciji?
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/30/blizzard-snubs-nvidia-diabloA Diablo 3 i DX 10.1 su u kakvoj relaciji?
yooyo je tata-mata za grafiku, tako da svako ko udari na njega bez obzira na to sta je reko, ne moze ni da mu prismrdi u znanju.
Tvoja kompanija tvrdi da DX10.1 nije nista u odnosu na DX10,ali i oni sa manje znanja o materiji znaju da tvoja kompanija ne govori istinu:Jel ima neko od vas ovde predstavu sta znaci d3d 9.0 vs d3d 10.0? a sta znaci d3d 10.1.
Ne bi me čudilo da već 9800GTX+ bude ta kartica. Mislim da nanjoviji nVidia hardware može da tera DX10.1, ali fali podrška u driverima. nVidia je namerno poturala klipove u točkove zato što je RV670 bio potreban DX10.1 da bi radio FSAA iole pristojno. Sada kada RV770 nema taj problem, nema razloga da ga više eskivira.Ne bi me iznenadilo da kad izadje Diablo 3, Nvidia izbaci DX10.1 karticu...
yooyo je tata-mata za grafiku, tako da svako ko udari na njega bez obzira na to sta je reko, ne moze ni da mu prismrdi u znanju.
Jel ima neko od vas ovde predstavu sta znaci d3d 9.0 vs d3d 10.0? a sta znaci d3d 10.1.. Pre nego sto pocnete rapravu o tome sta je potrebno a sta nije bilo bi dobro da svako stavi svoje zanimanje pre nego sto bilo sta komentarise, cisto da se zna ko je i sta je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari