ne , mislim jel kupio neko od ljudi sa foruma, zanimaju me cisto utisci nasih ljudi.. u review ne verujem puno posto ih ne rade previse kompetentni ljudi
bas fina kartica za middle range, ali opet kad izadju novi cuda programi....
bas fina kartica za middle range, ali opet kad izadju novi cuda programi....
Novi cuda-m*** programibas fina kartica za middle range, ali opet kad izadju novi cuda programi....
@genuine
Kakve veze ima sto nije najbrzi? Crvenima skacu akcije zelenima opadaju. Zakljucak je vise nego jasan.
sad nesto kontam.... taj ko je to odneo za cca 42k dinkica, se za**** u peeeeeep... peeeeep... pa 2 x 4850 prebija to kad oces i kolko hoces a kosta cca 24k... sta dalje pricati ???
Šta li ono rekoše DAS ili Genuine, 4870 će jedva biti brži od 9800.
Ja mislim da je sad Nedjo najsrecniji covek na planeti, ATi je posle 2 godine uspeo da sustigne konkurenta i to samo sustigne jer Nvidia i dalje ima najacu kartu, ali i to je uspeh, i ja im se divim i drago mi je sto je tako.
Sad kada je konacno doslo i Nedjinih pet minuta, nemoj da je neko nesto reko kontra, pustite ga da misli kako je on sve vreme bio u pravu, da moze na miru da piiiiiiiiiiiiski od srece. :d
Evo ja priznajem da ATi vise ne pravi drugorazredne proizvode :d, iako ti nikada nisi da je tako bilo do sada a bilo je, sto svi inace znaju.![]()
Zanimljiv test, sa dosta objasnjenja osecaja pri igranu, sta moze, a sta ne moze neka karta i koliko to utice na izgled igre. Zakljucak testa je da je 4870 brzi od gtx260, a 4850 od 9800GTX.
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUyNCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
Taj tvoj engleski nije dobarA pogledaj malo skorove i graficke postavke.
Pa svaka cast sto si iskopao 2 grafikona gde stavka da je 4870 10-15% u proseku sporija od 280-ke opet pije vodu gledajuci average FPS.
Mada nema na konkretnom testu 260-ke.
Baci ti ceo test pa da sami zakljucimo, a ne 2 grafikona pri 2500 i 1900 rezolucijama sa 2aa i 4aa/16af
A ja sam lepo i rekao u proseku
I jos nesto, koliko vidim po testovima sa neta Crysis malo vise lezi nVidi nego ATI-u..
I da se razumemo jos nesto nije da flejmujem i branim ATI, samo stavljam do znanja razliku u ceni i performansama izmedju ATI-a i nVidie, u masini mi je nVidia
Ali dobro u svakom slucaju hvala, mozda genuine sad moze da se uveri u suprotnost onoga sto je izjavio![]()
Ako neko ne zna engleski ovde onda si to ti! Smaras vise covece
Najsmensije mi je da svi nesto pisu Crysis ovo, Crysis ono a igru je preso svako ko je imao i najmanju nameru da je predje, pri tome igra ima minimalan replay value da bi se neko mlatio i kupovao kartu od 650e ne bi li je obrnuo opet... cela prica je besmislena... i za ove karte realno trenutno ne postoji killer app. igra koja je must have a trazi ovako nesto... sa tog stanovista ono sto je jeftinije je bolji izbor (sa bilo kojom od navedenih radi sve sto postoji fenomenalno)... ali u ovoj letnjoj sezoni ni jedna od njih nije bitna tek na jesen kad se stabilizuju cene i dodje nesto novo od igara vredi uopste razmatrati...Mogu ja tebi naci jos puno takvih grafikona, a mozes to i sam. Pise ti na shotkama ko je radio test.
I jesu velike rezolucije, ali ta karta i jeste "namijenjena" za velike rezolucije. I Kriza je jedina igra kojoj treba jos snage, a za sve drugo je dovoljan 8800GT i sl.
:d kakav lik!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari